Mens en Dier

Horecatycoon: ‘Er moet keihard worden ingegrepen op het Binnenhof’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er moet keihard worden ingegrepen op het Binnenhof, zei horecatycoon Won Yip zaterdag in gesprek met Frits Huffnagel op NPO Radio 1. Over de toeslagenaffaire zei hij: “Je laat de mensen die het probleem veroorzaken de boel ook oplossen. Daar gaat het al fout. Wat mij betreft: er uit! Mensen die een probleem maken, kunnen meestal het probleem niet oplossen. Als dat namelijk wel het geval was, hadden ze vaak die problemen niet gemaakt. Zo simpel is het toch gewoon?”

Op de vraag of het kabinet weg moet, antwoordde hij: “Weg! Gewoon weg. Ze hebben allemaal gefaald. Die bezem moet er doorheen! Ze zitten elkaar allemaal af te dekken nu. Je krijgt allemaal van die vage toestanden: ‘ik kan het me niet meer herinneren’. Het is allemaal afschuiven. Het is hetzelfde als met de huidige politiek: niemand durft meer wat. Het zijn allemaal angsthazen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Oorlog

Yip werd als horecaondernemer hard geraakt door de coronacrisis. Toen begin dit jaar de lockdown werd afgekondigd en de horeca dicht ging, was het volgens hem net een veldslag. “Het was net of het oorlog was, net alsof de tanks aan de grens stonden.”

“Ik zit al 32 jaar in deze business en heb al heel wat crisissen overleefd, maar wat er nu gebeurt, heb ik nog nooit meegemaakt,” zei de horecatycoon eerder op de radio.


[NPO Radio 1]

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem 71
Anoniem 71
3 jaren geleden

Ja het is gewoon verschrikkelijk en de doodsteek voor de horeca hij gast zeker zelf nooit wat eten of drinken die saaie premier wel handtekening zetten van 245 miljard euro voor omringende landen maar eigen land helpen ho maar

Josefien
Josefien
3 jaren geleden

Misschien kan hij eens wat invloedrijke mensen mobiliseren om het kabinet buiten spel te zetten. Dit kan toch zo niet doorgaan. We stevenen recht op China 2 af.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Ik ken niet genoeg woorden om te zeggen hoe ik het eens ben met deze man

Raymond
Raymond
3 jaren geleden

Geen zorgen Won Yip. De mensen worden wakker. 2021 is het jaar van nog meer ernstige onthullingen. Wist u dat een land geen land is maar een corporatie van het vaticaan? Wist u dat regeringen in loondienst zijn van het Vaticaan? Wist u dat u bij geboorte aangegeven wordt bij de gemeente en een BSN krijgt waardoor u bezit wordt en geen soeverein mens bent? Wij zijn slaven. De slaven komen in opstand en herwinnen hun vrijheid. Wij zijn Spartacus.

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x