Natuur en Milieu

Mysterieuze ‘S’-vorm verschijnt voor Australische kust

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vreemde S-vorm die voor de kust van West-Australië op de radar verscheen is niet veroorzaakt door bewolking. Dat zegt de Australische meteorologische dienst.

De vorm werd vandaag op zo’n 30 kilometer ten westen van het eiland Rottnest gezien op de radar van het weerbureau.

Neil Bennett van de meteorologische dienst sloot uit dat het fenomeen is veroorzaakt door bewolking. “Er is geen wolk, er is niets wat een neerslagecho kan veroorzaken,” zei hij. “Wolken nemen niet de vorm van een ‘S’ aan.”

Militaire operaties

“De radar die we gebruiken is er voor de detectie van neerslag,” ging Bennett verder. “Een straal raakt de regendruppels of ijsdeeltjes in hagel. Soms wordt de straal gebogen en vang je weerkaatsingen van de oceaan op in plaats van regendruppels.”

Het Australische ministerie van Defensie is gevraagd of er in het gebied militaire operaties worden uitgevoerd die verantwoordelijk kunnen zijn geweest voor de vreemde vorm.

Bron: ABC.net.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
macbikopro
macbikopro
8 jaren geleden

Waarschijnlijk is de software niet geheel bug free.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ik denk dat dit het werk is geweest van ‘Buitenaardsen’.

Randy
Randy
8 jaren geleden

Een zwerm vogels die vaker in deze formatie vliegen.

Chuen
Chuen
8 jaren geleden

“S”

A sign of Isis ?
Isis finally lifts her veil…

Isis was the EarthMother Goddess. She is the ancestral mother of all people who have two eyebrows. Monotheism was able to destroy her temples and erase her legend from the living memory of humankind, but they couldn’t erase her sign.

Today, we are all wearing the mark of Isis in the middle of our foreheads. It is right there at the part between our eyebrows. We are all Homo sapiens sapiens, “twice wise” children of Isis. We are a WorldFamily of EarthMother’s children.

Once we recognize who and what she was, and realize who and what we are, we will be able to lay aside our family squabbles and build a WorldCulture civilization that leaves out no part of humanity.

http://www.resurrectisis.org/S1WebPage.htm

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x