BuitenlandCorona

Parlementslid Filip Brusselmans: ‘De coronaregels gelden hier voor iedereen, maar niet voor de happy few’

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik heb zondag naar VTM Nieuws gekeken waar u zei: ‘Er komt absoluut geen derde lockdown!’ En ik moest mij eigenlijk inhouden om niet naar het gokkantoor te lopen en al mijn centen te leggen op dat er wél een lockdown komt. Dat zei parlementslid Filip Brusselmans (Vlaams Belang) afgelopen maand in het Vlaams parlement. Beelden van zijn inbreng circuleren op dit moment op social media.

“Want zo gaat het. Wanneer u iets zegt, dan gebeurt het omgekeerde. En terwijl u zegt dat u weleens zal praten met de lokale besturen groeit de onvrede. Niet alleen bij de cultuursector, maar eigenlijk bij de hele bevolking,” zei Brusselmans tegen minister-president van Vlaanderen Jan Jambon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het wordt meer en meer

We zien dat ook aan onze petitie op geencoronapas.be waar mensen zich massaal laten horen, aldus het parlementslid. De petitie is inmiddels bijna 35.000 keer ondertekend.

“Het wordt meer en meer, en geef ze eens ongelijk!” zei Brusselmans. “Want als de burgemeester in Knokke een eventverbod uitvaardigt, dan staat hij daags erna op een receptie te pronken met een glas champagne. Als keizer Van Ranst zegt dat we onze niet-essentiële contacten moeten beperken, dan staat hij datzelfde weekend op één of ander Marokkaans feest te dansen.”

De bevolking pikt dat niet meer

We lachen de bevolking gewoon uit! De regels gelden hier voor iedereen, maar niet voor de happy few. De bevolking pikt dat niet meer en wij zullen dat verzet blijven voeren, benadrukte hij.

“Wees toch eens de waakhond van Vlaanderen en niet de schoothond van Vivaldi,” beet Brusselmans Jambon toe.

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Filip Brusselmans van Vlaams Belang heeft vast en zeker de afgelopen maanden vaak gekeken naar de optredens van kanjers van Thierry, Gideon en Pepijn uit het noordelijke deel van de Nederlanden (Vlamingen voelen zich toch over het algemeen meer verbonden met Nederland dan met Frankrijk).

Al is het alleen maar, omdat wij nu eenmaal dezelfde taal spreken.

In dit geval is het: Goed voorbeeld doet goed volgen.

Dat de “happy few” overal schijt aan heeft (en zeker het “gewone volk”), dat mag duidelijk zijn.

Eigenlijk is er natuurlijk wat dat betreft helemaal niet zo veel veranderd. Alleen is het nu véél zichtbaarder geworden.

Het klootjesvolk kon tot vorig jaar maart zonder problemen (je moest er natuurlijk wel de centen voor hebben) overal naar toe reizen: vliegtuig, boot, bus en trein. No problem!

DAT is nu wel drastisch veranderd.

Als ik eventjes kijk naar mijn man en mij: Vorig jaar maart kwamen wij terug uit Portugal, na 10 weken heerlijk overwinterd te hebben. DAT was de laatste keer dat wij over de grens zijn geweest.

Nu weet ik ook wel, dat wij onder voorwaarden nog wel weg hadden kunnen gaan, maar het gaat in dit geval om voorwaarden, die voor ons niet acceptabel zijn.

Voor die omhooggevallen hotemetoten gelden er uiteraard geen regels.

Wel hard schreeuwen over het klimaat en het milieu, maar eeuwig in een vliegtuig (zelfs voor korte afstanden) stappen… DAT is natuurlijk voor hun geen enkel probleem.

De hypocrisie ten top!

Als Filip zegt, dat het volk van België dit niet zal pikken…. Ik zou zeggen: dream on!

Het Belgische volk is niet veel anders dan het Nederlandse volk. Zij gaan het WEL pikken, want zij ZIEN niet eens (op de echte zieners na), wat er allemaal staat te gebeuren.

Helaas willen de meeste mensen (ook hier in Nederland) nog steeds niet zien en geloven, wat de werkelijke plannen zijn voor de zéér nabije toekomst.

Diegenen die het WEL zien, zien een pikzwarte toekomst, waarbij psychopaten ONS leven willen bepalen.

Er is maar één manier om hier tegen in te gaan en dat is: nergens, maar dan ook nergens aan meewerken.

Geen prikken nemen (word je eerder ziek van dan wanneer je het niet doet), geen testen doen (ook heel schadelijk, zeker als je dat te vaak doet), geen mondkapjes opdoen (schadelijke stoffen en maakt je ook ziek), geen handen en winkelwagentjes desinfecteren (waarom zou je ook? tot vorig jaar maart nog NOOIT gedaan).

Nog even iets wat mij de laatste weken is opgevallen. Is dus puur mijn eigen waarneming:

Vorig jaar, toen mondkapjes verplicht werden, waren mensen heel fanatiek. Als ik zonder mondkapje liep, werd er soms zelfs gezegd tegen mij: Ik hoop dat je gauw dood bent.

Nu, met dezelfde verplichting, hoor ik helemaal niets meer. Ik loop met een lach op mijn gezicht door de supermarkt en er is niemand, maar dan ook niemand die zijn mond opentrekt. Geen winkelend publiek en geen personeel.

Heel bijzonder die gedragsverandering.

Zou het misschien aan de invloed van die “levensreddende” prikjes liggen?

Chris
Chris
2 jaren geleden

Ja hoor helemaal top! Zijn jullie die comedie niet moe? Wij Belgen wel! Het heeft toch niets meer te maken met een epidemie, denk eens goed na, zijn wij gewone burgers nog goed in onze bovenkamer? Nee helemaal niet, we laten ons uitbuiten door een weinig hebberige, egoïstische ,zonder èèn sprankeltje medelevende gekken , een ganse wereldbevolking!!!!!!! Is het niet de hoogste tijd om de rollen eens om te draaien? Dat wij die gekken eens van hun troon laten donderen?? Mensen vecht om jullie eigen lichaam en leven, die van de kinderen want we zitten in het zelfde schuitje als onze vorige generatie!! En dat kan toch niet weer gebeuren!!!

B.O.B=Bewust Ongevaccineerde Burger
B.O.B=Bewust Ongevaccineerde Burger
2 jaren geleden

geweldig lijkt wel op de FVD hier die zeggen het zelfde alle regels gelden voor ons en zelf een dikke vinger naar ons toe
denk bijvoorbeeld aan bruls die vetnek elke week een diner met de rest van de burgemeesters bijpraten over cojona en wij mogen amper bij elkaar zijn
ik zal niet zeggen wat ik dit soort lui toe wens
maar:
hou vol en wees sterk er komen andere tijden en neem geen kamikaze prik wat er ook gebeurd laat ze die zelf maar nemen bescherm je eigen en je gezin

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Zo zijn er wel meer voorbeelden, trouwpartij Grapperhaus, dansende en schreeuwende d66 na verkiezings uitslag, G7 top, camera uit, mondmasker af en omhelsen, SPD partij groepsfoto zonder mondmasker, Oostenrijkse parlemtsleden die dansen en zingen op tv omdat er iets te vieren viel, en rij ik regelmatig langs een teststraat, zie je haast nooit iemand……….

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x