Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen spuwt vuur: ‘Met welke periode mogen we uw misdaden dan wel vergelijken?’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politici hebben vaak de mond vol over ‘mensenrechten’ en ‘democratie’ als ze Orbán en Poetin de maat willen nemen, maar wanneer Letland ongevaccineerde volksvertegenwoordigers hun stemrecht ontneemt, is het stil. Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg woensdag tijdens het begrotingsdebat aan Sjoerd Sjoerdsma (D66) of hij dit een groot schandaal vindt en bereid is de minister daarop aan te spreken.

“Ik vind het onacceptabel dat een democratische stem wordt gesmoord, buitenspel wordt gezet of zelfs de toegang tot het parlement wordt ontzegd. Dat ben ik met de heer Van Houwelingen eens,” antwoordde Sjoerdsma, om vervolgens meteen de Tweede Wereldoorlog erbij te halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het ging daarbij om uitspraken die FVD-voorman Baudet eerder deed op Twitter, waar hij ongevaccineerden ‘de nieuwe Joden’ en de ‘wegkijkende uitsluiters’ nazi’s en NSB’ers noemde.

Dit is precies wat er elke keer gebeurt

“Ik denk dat het niet alleen Forum onwaardig is, ik vind het ook Kamerleden onwaardig dat ze dit soort uitspraken doen, ik vind dat het ons parlement, onze democratie onwaardig is. En nee, ik wil u daarom niet uitsluiten, maar ik zou u wel willen vragen om dat terug te nemen,” zei Sjoerdsma.

Dit is precies wat er elke keer gebeurt, zei Van Houwelingen, die het D66-Kamerlid een ‘clown’ noemde. “U haalt er totaal iets anders bij. Met welke periode mogen we uw misdaden dan wel vergelijken? Het uitsluiten van miljoenen mensen, het invoeren van een verschrikkelijke apartheidspas op basis van een grote hoax.”

Sjoerdsma beschuldigde de FVD’er er vervolgens van ‘romans te schrijven onder een pseudoniem die half Hitler-verheerlijkend zijn’.

Uw tijd komt nog wel, want er komen tribunalen

“Dit zijn natuurlijk walgelijke insinuaties, zoals we van de heer Sjoerdsma gewend zijn,” reageerde Van Houwelingen. “U bent niet in staat om maar één antwoord te geven. U heeft geen enkele vraag van mij beantwoord.”

“Uw misdaden zijn niet te vergelijken met een periode omdat ze onvergelijkbaar zijn, want ze zijn op een wereldwijde schaal, zoals we van de globalisten van u kunnen verwachten,” riep Van Houwelingen. “U moet zich diep en diep schamen. En uw tijd komt nog wel, want er komen tribunalen!”

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Demon666 is sinds de plandemie constant ongevaccineerden aan het kwetsen.
Sjoerd Sjoerdsma is vlug op z’n pik getrapt, de rest ook !!
Wat moeten wij niet allemaal aanhoren en aanzien ,bijv. dat filmpje over het neerknallen van ongevaccineerden, daar hoorde je niemand van demon666 vvd en cda, da’s kwetsend, jullie willen alleen maar horen over het WEF ,het regenboog gedoe en noem maar op !
Het is gewoon de waarheid en daar kunnen jullie niet tegen…

Tom Poes
Tom Poes
2 jaren geleden

Ach D66, de partij die met alle wurgplannen akkoord gaat. Spuit 11, Sjoerdsma, spuit modder.

Mikkie
Mikkie
2 jaren geleden

Als het vertrouwen in de overheid gedaald is tot 29 %, wie zou er dan nog op d666 stemmen..

Mikkie
Mikkie
2 jaren geleden

In Zweden is na een groot onderzoek vast komen te staan dat de werking van de vaccinaties na 9 maanden tot 0 is gereduceerd.

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x