Mens en Dier

Bernardette nam ontslag als GGZ-verpleegkundige: ‘Hoe kan het dat een week na vaccinatie zoveel mensen overlijden?’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bernardette (52) werkte tientallen jaren als GGZ-verpleegkundige, maar heeft onlangs ontslag genomen. Ze kan of wil niet langer onderdeel uitmaken van het beleid.

Ze zag aan het begin van corona een cohortafdeling ingericht worden met 12 bedden, die tot september 2020 helemaal leeg bleef. In 2021 zag Bernardette iets vreemds gebeuren. Mensen in de GGZ werden overgehaald om zich te laten vaccineren. Ze schrok enorm van wat er vervolgens met deze mensen gebeurde.

Toen corona uitbrak wachtte ze met haar collega’s op de cohortafdeling tot de eerste opnames zouden komen. “Nou, die kwamen dus niet in de eerste golf,” zei ze in gesprek met Dennis Spaanstra van Police for Freedom Nederland. “Dus van maart tot september geen patiënten in de GGZ die covid kregen, wat ik natuurlijk wel heel apart vond.”

Er ging niemand dood aan covid

“Die eerste maanden was er qua covid niet veel aan de hand. Er ging niemand dood aan covid,” aldus Bernardette. In september begonnen de eerste patiënten binnen te druppelen. Het ging daarbij om mensen die positief getest waren. Ze waren niet heel ziek van covid, een enkeling daargelaten, lichtte ze toe.

Toen de vaccins werden uitgerold, waren er geen patiënten meer, vertelde de ex-verpleegkundige. De cohortafdeling was net een week gesloten op het moment dat de vaccinatierondes begonnen. Ze wilde zelf geen prikken zetten omdat ze op voorhand al wist dat ze daar gewetensbezwaren van zou krijgen. Wel gaf ze nazorg aan mensen die gevaccineerd werden.

Dat vond ik wel heel vreemd

Een week na vaccinatie werden er 80 besmettingen vastgesteld. Een aantal van hen waren ernstig ziek en een deel daarvan is uiteindelijk overleden. De cohortafdeling ging weer open, voor de mensen die gevaccineerd waren. Al snel lag de afdeling helemaal vol met hele zieke mensen.

“Daar had ik mijn vraagtekens bij,” zei Bernardette. “Hoe kan het zo zijn dat een week na die vaccinatie – het ‘reddende middel’ – zoveel mensen in korte tijd overlijden? Dat vond ik wel heel vreemd.”

“Is het niet juist dóór die vaccinaties dat deze mensen nu overlijden?”

Bekijk hier het hele gesprek.

4.8 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JollyJoker
JollyJoker
8 maanden geleden

Lieve mensen, we lezen het ene bericht na het andere, iedereen hier weet inmiddels wel hoe de vlag ervoor staat. Gaan we wachten tot de gifprik verplicht wordt? (Want dat gaat 100% zeker gebeuren) of gaan we eindelijk iets doen!

Yyp
Yyp
8 maanden geleden

Artsen geloven heilig in medicijnen. Ze hebben niet voor niets jarenlang medicijnen gestudeerd in plaats van geneeskunde.
Ze schrijven medicijnen voor alsof het snoepjes zijn.
Leeftijd maakt ze ook geen moer uit, bijwerkingen ook niet.
Ze weten dat ze overal mee wegkomen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 maanden geleden

LS…

De 5e Colonne is wereldwijd met miljoenen !
Wij: De Mensen zijn met miljarden !

Elise
Elise
8 maanden geleden

En weer een vakvrouw die de zorg verlaten heeft. Mijn grootste ergernis hieraan is: Kennis verdwijnt. Vroeger was het zo: mensen die hun vak lang uitoefende leerde de nieuwe mensen weer in.
En dit gebeurt dus al sinds de bezuinigingen, die al sinds eind jaren 80 aan de gang is. Kun je nagaan hoe slecht de zorg nu is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x