Wetenschap

Dit wetenschappelijke tijdschrift zegt dat onze handen zijn ontworpen door God

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een studie waarin wordt beweerd dat de menselijke hand het ontwerp is van God, zorgt voor heel wat controverse in de wetenschappelijke wereld.

De auteurs van een recent artikel in het wetenschappelijke tijdschrift PLOS ONE liggen onder vuur omdat ze stellen dat de menselijke hand is gemaakt door God. De studie is gedaan door vier onderzoekers, waarvan drie verbonden zijn aan de Universiteit van Huazhong voor Wetenschap en Technologie in China en één aan het Worcester Polytechnic Institute in Massachusetts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Intelligent design

De wetenschappelijke wereld vindt dat de studie moet worden teruggetrokken omdat er meerdere keren wordt verwezen naar de theorie over intelligent design (ID), de opvatting dat bepaalde kenmerken van het heelal en organismen het best worden verklaard als het werk van een intelligente ‘ontwerper’.

Al vroeg in het onderzoek stellen de wetenschappers dat de link tussen spieren en handbewegingen het resultaat is van het ontwerp van God. Ook de handcoördinatie en mechanische architectuur van de hand zijn volgens het team ontworpen door God.

Creationisme

De auteurs zeggen dat ze geen creationisten zijn en dat verwijzingen naar de Schepper het gevolg zijn van het feit dat Engels niet hun moedertaal is. “Het spijt ons dat we het debat over creationisme hebben aangewakkerd,” zei onderzoeker Ming-Jin Liu. “Onze studie heeft niets van doen met creationisme. Engels is niet onze moedertaal. Het woord Schepper heeft voor ons een andere betekenis dan voor Engelstaligen.”

Hoewel de studie in januari gepubliceerd is, werd er op 2 maart pas voor het eerst op het onderzoek gereageerd. Vervolgens belandde het artikel op Reddit, waar een verhit debat losbarstte, en werd de studie opgemerkt door Retraction Watch.

[Knack]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
8 jaren geleden

mensen dit is op fictie gebaseerd god&duivel zijn synthetishe gecreerde machts idolen.
Om ons masaal afleiding te creeren waar het werkelijk om gaat. en ook om jouw bewustzijn vast te houden in een sprookjeswereld gebaseerd op fictie. een gevangenis voor de mind-matrix
Het gaat om de waarheid over jouw wat in jouw schuil ligt. dit ligt in jouw hart het gevoel van weten in plaats van geloven.
Ze proberen in de fictie wereldje van alles jouw wijs te maken dat je daarin moet gaan geloven wat het ook is.
Hoe ik het makkelijkst herken dat ze bullsh*t praten wat het ook is ookal is het te hoog gegrepen voor me.
Het is heel simpel en mijn sterkste punt om te onthouden.

Er word je altijd vertelt dat je naar anderen moet luisteren en geloven god&duivel en vooral de mensen die een hoge status hebben in de synthetische hierarchie piramide spel.
allerlij moeiljke termen of theorieen onthouden.

En hier zit het hem in.

Ze vertellen je nooit dat je naar jezelf moet luisteren, dat je jezelf moet gaan geloven, dat je jezelf moet vertrouwen op alles, dat jij in feite zo krachtig bent is zo onbeschrijfelijk het hele universum zit jouw, wij zijn multi dimensionaal en ons bestaan is oneindig er is geen begin en er is geen einde het is oneindig. we zijn niet gecreerd hebben geen schepper we zijn er altijd geweest en zullen altijd zijn.

Het moge duidelijk zijn waarom zij dit niet vertellen, want ja als jij dit weer herinnert dan is er geen spel meer om te spelen voor hun. we zijn dan niet meer vatbaar voor hun mind control technieken. om dit te overstijgen dien je jezelf los te koppelen van de mind-matrix en weer vanuit je hart te gaan leven puur licht en waarheid wat wel bizzar is aan de waarheid dat het raarder, vreemder dan fictie is. keuze is aan jouw. rode pil of de blauwe pil neo.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Helemaal mee eens. De evolutie theory zoals die officieel gepresenteerd is is een zooitje van atheistisch dogmatisch aannames en vereist grote ‘leaps of faith’, die leiden samen naar een verzameliing quasi wetenschappelijke conclusies waar de meeste mensen blindelings op vertrouwen, maar waar zij als het er op aankomt weinig inzicht in hebben.

Wim
Wim
8 jaren geleden

Ze houden ons stom ja om ons onder controle te houden, alles zit inderdaad in jezelf.
Kijk naar je lichaam en bestudeer dat, dat is en werkt magisch en is uiteraard een design ofwel ontwerp.

Documentary Unlocking the Mystery of Life Intelligent Design
https://www.youtube.com/watch?v=tzj8iXiVDT8#t=2739.320111483

Bewust
Bewust
8 jaren geleden

Evolutie is slechts een onderdeel van de schepping .
De aanname van Darwins evolutietheorie als tegenhanger van het Creationisme berust op een doelbewuste misleiding van de Illuminati om het materialisme te aanbidden . Darwin is niet voor niets zwaar gesubsidieerd door het Amerikaanse bankwezen en ook niet voor niets verplichte kost op school , mindwashing dus .
We mogen gewoonweg niet in God geloven , dat is door die Satanskliek verboden .
Geloofsuitingen dat God de schepper is deed/doet je in de gevangenis belanden .
Je wordt al bijna belachelijk gemaakt als je de evolutietheorie verwerpt , dus die brainwashing werkt aardig goed !
Kijk om je heen , en zie wat er aan leven is in dit universum en op deze planeet en verwonder je om al het moois . Er is geen grotere kunstenaar dan God .
Als je je op God richt word je met zijn kracht verbonden en kun je zelf ook scheppen c.q. goede ingevingen krijgen .
De uitspraak dat religie opium voor het volk is , is een weerzinwekkende verminking en kan alleen van toepassing zijn waar de godsdienst door machthebbers van de gnosis ontdaan is , de esoterische kant dus . Laat die uitgeroeide tak van wat godsdienst zou moeten zijn , nou eens echt superfood zijn voor het bewustzijn !
God is de eeuwige creator en Hij of Zij …. Goden . Maar dat is weer een andere discussie

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x