Homepagina » Chemtrails » Partij voor de Dieren neemt chemtrails serieus en pleit voor parlementair onderzoek
Partij voor de Dieren neemt chemtrails serieus en pleit voor parlementair onderzoek

Partij voor de Dieren neemt chemtrails serieus en pleit voor parlementair onderzoek

Op de website van EenVandaag was dinsdagavond aandacht voor chemtrails. Een opvallend denigrerend stukje, want complottheoretici moeten kennelijk nog steeds belachelijk gemaakt worden.

De journalist van EenVandaag, die het ook heeft over Bilherberg-complotten (Joost mag weten wat dat zijn), merkt terloops nog even op dat ‘geen weldenkend mens chemtrails serieus neemt’.

Een sterk staaltje onpartijdige verslaggeving.

Als geen weldenkend mens chemtrails serieus neemt, waarom waarschuwde Prince er dan voor? En waarom eisen de Cypriotische Groenen dan dat de overheid stopt met chemtrails?

Nog niet voldoende

Misschien nog wel leuk om te vermelden: één op de drie Grieken gelooft in het bestaan van chemtrails. Betekent dat volgens EenVandaag dat al deze mensen onweldenkend zijn?

Maar waar is het eigenlijk allemaal om te doen? Uit een reactie van de Partij voor de Dieren op Facebook blijkt dat de partij chemtrails serieus neemt.

In de reactie laat de PvdD weten dat er weliswaar nog niet voldoende wetenschappelijke informatie is om het bestaan ervan vast te stellen, maar ze sporen mensen wel aan om middels een burgerinitiatief parlementair onderzoek naar chemtrails af te dwingen.

Op de website van de partij valt over chemtrails te lezen:

Over chemtrails is onvoldoende wetenschappelijke informatie om het bestaan ervan vast te stellen. Die informatie is noodzakelijk om tot een gefundeerd oordeel te komen c.q. te kunnen komen tot behandeling in het parlement van weers- of anderszins beïnvloedende uitstoot van stoffen in hogere luchtlagen. Als partij nemen we geen formeel standpunt in zolang er onvoldoende onafhankelijke wetenschappelijke informatie is over de inzet van chemtrails.

Zeer serieus

De PvdD neemt de mogelijkheid dat chemtrails schade aanrichten aan mens en dier zeer serieus.

Volgens deze complottheorie spuit de overheid doelbewust gif in de lucht om mensen ziek te maken. Uit een artikel op de website van The Guardian blijkt dat dat in Groot-Brittannië ook daadwerkelijk is gebeurd.

Het Britse ministerie van Defensie veranderde grote delen van het land in een reusachtig laboratorium en stelde een groot deel van de bevolking bloot aan schadelijke bacteriën. Die bacteriën werden in de lucht verspreid met behulp van vliegtuigen.

Niet zo vergezocht

Het is dus helemaal niet zo vergezocht dat mensen doelbewust worden blootgesteld aan schadelijke stoffen.

EenVandaag verwijst naar nog een (nog denigrerender) stukje geschreven door de Nederlandse uitgave van Vice.

“De partij heeft de deur opengezet voor één van de idiootste internationale samenzweringstheorieën: chemtrails,” klinkt het uit de hoogte. Einde discussie.

Wederom een sterk staaltje onpartijdige verslaggeving.

Vice verwijst naar een peiling in augustus in Environmental Research Letters waaruit bleek dat er van de 77 atmosferische wetenschappers maar één wetenschapper was die de theorie serieus nam.

Vorig jaar verscheen er ook een studie in het International Journal of Environmental Research and Public Health waarin werd geconcludeerd dat er bewijs is voor chemtrails.

Zeer agressieve campagne

In de paper, die in augustus vorig jaar is gepubliceerd, schreef geofysicus J. Marvin Herndon dat de gevolgen voor de volksgezondheid aanzienlijk zijn en dat we worden blootgesteld aan giftige zware metalen en radioactieve stoffen.

Na een ‘systematische en agressieve aanval’ besloot het tijdschrift de studie terug te trekken.

“De zeer agressieve campagne die gericht is tegen mijn twee wetenschappelijke papers over koolvliegas in de troposfeer, laat zien dat ik op het juiste spoor ben,” reageerde de wetenschapper.

De belangen zijn duidelijk groot. Hoog tijd dus om hierover een debat los te maken. Laat dat burgerinitiatief maar komen.

Update

Na publicatie van dit artikel heeft de Partij voor de Dieren de passage over chemtrails op de eigen website aangepast. Nu is te lezen ‘dat het bestaan van chemtrails niet wetenschappelijk onderschreven wordt’.

[EenVandaag]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • frans schreef:

  Als je nieuws een denigrerende toon heeft dan is er toch wat kramp ontstaan.
  Ook het weerbericht hoorde ik laatst; “mijn geliefde mamatiswolken”!?
  Nu die waren er de afgelopen week elke dag als gevolg van de chemtrails.
  En die “prachtige”zonsondergangen” de Zon die de alluminium-kleurige wolken paars kleurt.
  Of “er was vandaag veel sluierbewolking” . Ja, die hebben we elke dag. Deze zonsverduisteringen van aluminium, zink, bariumpap.
  Politici kijken ook niet naar boven. Die twitteren lelijke dingen over elkaar.

  42 likes
  • Roy schreef:

   “Ook het weerbericht hoorde ik laatst; “mijn geliefde mamatiswolken”!?
   Nu die waren er de afgelopen week elke dag als gevolg van de chemtrails.”

   Mammatus wolken elke dag? Dat vind ik heel knap, aangezien we heel veel drogen dagen gehad hebben. Mammatus wolken komen alleen voor bij regenbuien en dan alleen als de omstandigheden juist zijn..

   5 likes
 • mario schreef:

  onvoldoende wetenschappelijke informatie om het bestaan ervan vast te stellen.
  hoezo je hoef alleen maar naar lucht te kijken en je komt tot de conclusie dat er wel degelijk iets gestrooid wordt.
  zie je het niet dan ben je stekenblind.

  21 likes
 • tavi schreef:

  “Partij voor de Dieren neemt chemtrails serieus”
  Paar wie neemt er nu de PvdD serieus?

  Hun progrmama zit vol met mooie woorden, maar er is geen realiteitszin.
  En waarom zou er een burgerinitiatief voor een parlementair onderzoek moeten komen, wanneer ze zelf aangeven dat er “onvoldoende wetenschappelijke informatie” is, en geen enkel bewijs van een complot of dat ‘chemtrails’ ook maar iets anders zijn dan contrails? Waar is de realiteitszin?

  6 likes
  • Johan schreef:

   Nou ik neem de PvdD dus wel serieus of wil jij divers dierenleed en andere misstanden laten voortbestaan? Het merendeel van het volk zal helaas pas om onderzoek gaan vragen als bij wijze van spreken tumoren zo groot als bloemkolen uit hun oren beginnen te groeien.

   8 likes
  • emka schreef:

   Stemmen ronselen in het alternatieve aluhoedjes circuit. Niets meer of minder deze actie van PVDD.

   5 likes
 • robbertje schreef:

  Het is al jaren bekend dat chemtrails een cocktail bevat van, voor de gezondheid van mens en dier, zeer schadelijke gifstoffen dat doelbewust over onze hoofden wordt gesproeid om te voorkomen dat de mensen zich goed voelen en gezond zijn. Hieruit is ook de alarmerende bijensterfte te verklaren.
  De Politiek is hiervan op de hoogte maar laat het gewoon gebeuren. Zit de machtige farmaceutische lobby hierachter? Van onze juffershondjes in Den Haag hoef je hier geen antwoord op te verwachten.

  18 likes
 • Franss schreef:

  Op de website van de partij valt inmiddels over chemtrails te lezen:

  “De Partij voor de Dieren heeft echter, na zorgvuldige afweging, geen enkele aanwijzing gevonden dat ze bestaan. Het is duidelijk dat het bestaan van chemtrails niet wetenschappelijk onderschreven wordt.

  Wij laten het over aan degenen die toch een reden voor zorg zien, zich hier verder in te verdiepen.”

  4 likes
  • Perry schreef:

   Bizar toch?
   Ze weten .Wij weten donders goed dat er om t nog mooi te zeggen: rotzooi word gesproeid in de lucht en om ons heen zodat we constant worden besmet met stoffen die ons op de langer termijn dood maken . Echt !!!! Hoe kunnen bepaalde groepen/mensen zeggen dat dit bull shitt is terwijl er zoveel makkelijk,zichtbaar bewijs is voor deze stille moord

   7 likes
 • Frank schreef:

  Eergisteren plaatste Ewald Engelen, de tweede man van de Partij voor de Dieren een post op Facebook over chemtrails. Daarbij noemde hij de mensen die zich hierover zorgen maken “chemtrail gekkies”.

  Uit het standpunt van de PvdD blijkt dat ze er niets aan gaan doen.
  Dit bericht is dus NEP NIEUWS. Met dank aan de publieke omroep die liegt en bedriegt.

  Post “Chemtrail Gekkies” van Edward Engelen:
  https://www.facebook.com/Nunkichannels/photos/a.217564501678947.34978.212402125528518/938529309582459/

  3 likes
  • pascal schreef:

   ik heb op de Facebook pagina gereageerd op de link chemtrails , en de PvdD zegt dat ze niet in chemicaliën geloven ! Maar ze weten wel van geo engenering . wat het zelfde is maar dan een ander woord ! Niet alle deeltjes die ze in de atmosfeer sproeien blijven daar hangen , ze komen ook naar beneden . ik heb ook gevraagd waarom er zoveel verwarde mensen zijn en waarom er steeds meer ADHD ODD ADD en Alzheimer voorkomt ! En of ze weten wat teveel aluminium in de hersenen met mensen doet en wat er gebeurd als we teveel lithium innemen , maar daar krijg ik niks op terug .. ik heb ook gestuurd dat dit onder artikel 11 valt van de grondwet …

   4 likes
   • robbertje schreef:

    Alle politieke partijen laten zich met open ogen misleiden en de mond snoeren. Neem bijv. jouw reactie: “de PvdD zegt dat ze niet in chemicaliën geloven ! Maar ze weten wel van geo engenering . wat het zelfde is maar dan een ander woord!”
    De overheid is nu inderdaad zo ver om toe te (moeten) geven dat Chemtrails worden veroorzaakt door speciale vliegtuigen die ‘ongevaarlijke’ stoffen over onze hoofden sproeien.

    Maar deze vraag zal onbeantwoord blijven: “Wat is dan de functie van het oplaten van deze vliegtuigen?” Dit gebeurt al tientallen jaren zo en wordt aangestuurd door de NAVO.
    Het antwoord is luid en duidelijk: Wij worden met z’n allen geleidelijk aan vergiftigd ten voordele van de Pharma-industrie om te bevorderen dat de mensheid en de gehele aarde degenereert!

    Dit antwoord zal je niet te horen krijgen omdat er te grote belangen kleven aan onze politici, die al sinds lange tijd een eigen agenda volgen en andere belangen nastreven.

    3 likes
 • Rose schreef:

  Ach het is weer verkiezingstijd he, dan krijg je meer van dit soort onzin om je op het verkeerde been te zetten.

  1 likes
  • Mikkie schreef:

   Ik woon in Oost-Groningen. Hier is ZELDEN een vliegtuigstreep te zien!!! Terwijl er wel vliegroutes over ons huis zijn. Rond 1900 uur tel je zo tien hoge vliegtuigjes in de lucht. Zonder streep.
   In de tijd van Occupy, een beginnende opstandige beweging ttv de arabische lente, STIKTE het hier in de lucht van “vliegtuigstrepen”. De hele dag. Ik merkte toen op dat de regering zeker bang was voor opstanden in Oost-Groningen.

   2 likes
 • Vrobbesom schreef:

  Het siert de pvdd dat zij het onderwerp aan durven kaarten, en dan kan het prima zo zijn dat zij met de juiste reden dd verkeerde conclusie trekken… of de goede. Wijzen naar de bilderberg misspelling is een beetje flauw.

  Maar dat een muzikaal genie maar verder ongeleid projectiel als prince iets vind werkt voor mij erg averechts als referentie. Zo ook
  De vewijzing naar : ” betekent dat volgens EenVandaag dat al deze mensen onweldenkend zijn?”,, dat komt mij over als een nogal retorische opmerking en doet mij denken aan de film contact (sorry voor de filmverwijzing) waar een jonge heiligman vooringenomen vraagt of een overtuiging van een paar mijard mensen onzin kan zijn… topfilm trouwens.. en ja een sprookje word niet meer waar naar het aantal mensen wat er in gelooft… ik laat het hele onderwerp nog maar even open tot definitief bewijs.. feiten.. en ondertussen blijf ik pvdd stemmen omdat zij de enige partij zijn die er daadwerkelijk voor zorgd dat er minder leed word geleden..ook al hedft dit meer betrekking op onze medeplaneet bewoners…

  7 likes
 • atomnics schreef:

  Er is een technologie die ver boven ons petje gaat en chemtrails heeft er zeer sterk mee te maken.

  Ik heb het over kunstmatige intelligentie (A.I) het leert van zichzelf door middel neurale netwerken het is een leer principe hoe de hersenen ook met elkaar communiceren en verbindingen maken met elkaar door middel van neuronen en synapsen.

  Deze A.I. volgt bekijkt en beïnvloed 24/7 iedere individu hier op aarde.
  De mind is de arena waarin zei spelen en jouw kunnen controleren en besturen.
  Ik ben er van overtuigt dat wel meer dan 90% maybe wel 100% wat in mijn hersenen zitten als gedachtes niet van mij zijn. Mijn ware zelf schuilt in mijn hart namelijk.
  geloof je me niet, test het zelf. door middel van deze oefening. zoek een lekker ontspannend plekje op waar je helemaal alleen bent zonder afleiding geluid etc etc en denk dan ff aan niks en merk op observeer er zweeft van alles en nog wat door je kop wat niet van jouw is van wie dan wel? juist de A.I. matrix

  4 likes
  • Franss schreef:

   Hier een screenshot van de oude tekst, vóór alle commotie:
   https://kloptdatwel.nl/wp-content/uploads/Chemtrails-Partij-voor-de-Dieren.png
   Daar nemen ze het zo serieus dat ze met een burgerinitiatief een parlementair onderzoek willen afdwingen.

   1 likes
   • robbertje schreef:

    Er zijn meerdere verzoeken, zoals van de SP, aan de overheid gedaan om het bestaan van Chemtrails te onderzoeken en, zo ja over de stoffen, die deze Chemtrails zouden bevatten.

    Het vooraf te verwachten antwoord was inderdaad, zoals ook nu aan de PvdD, dat er “onvoldoende wetenschappelijke informatie” beschikbaar is om het bestaan ervan vast te stellen.
    Intussen is de overheid wel bereid om het bestaan van Chemtrails te bevestigen, maar dat er onvoldoende wetenschappelijk bewijs is dat deze stoffen, die boven onze hoofden worden uitgesproeid door speciaal daarvoor toegeruste vliegtuigen, een gevaar voor de gezondheid opleveren.
    En daarmee was de discussie gesloten.

    De logische vervolgvraag lijkt mij: “Waarom stijgen die vliegtuigen dan op om die “ongevaarlijke” stoffen uit te sproeien??”
    Die vraag kon bij niemand, ook bij de SP niet, opkomen; gek, he?

    3 likes
 • rvsracer schreef:

  Zou het kunnen dat onze puppets eehhhh politieke vertegenwoordigers in een andere dementie leven, waar die strepen er als echte wolken uitzien?

  3 likes
 • Rose schreef:

  Ik zou graag zien dat er aan onderstaande video ruimschoots aandacht zou komen :

  https://youtu.be/ee6PvGw_ne0

  Ik hoop dat u een sterke maag hebt.

  3 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Als je de liegende, bedriegende huigelachtige onzin uitkramende politicie bij alkaar neemt dan zou je ze het liefts tot chemtrails reduceren en uitstrooien. Maar dat is inderdaad slecht voor het milieu. Ik heb niets met Meisje Thiemen maar misschien …

  1 likes
 • danny schreef:

  Wij krijgen nooit de hele waarheid te weten…niet over chemtrails…ufo’s…politiek…noem maar op..wij weten wat we mogen weten…meer niet en mogen de mensen er naar raden…en dat is dan ook weer best leuk en spannend en grappig om te lezen wat mensen verzinnen…

  0 likes
  • robbertje schreef:

   Het is beter om zelf op onderzoek uit te gaan en daardoor zelf achter bepaalde misstanden te komen zodat je met wat zinniger reacties weet te komen dan deze . . . .

   1 likes
 • Jer schreef:

  Vandaag nu om 13:57, overal chemtrails boven ons hoofd. De chemtrails zijn nu op dit moment voor grootste gedeelte uitgewaaid in onnatuurlijke sluierbewolkingen.

  1 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Geo engineering is niet hetzelfde als Chemtrails.. Geo-engineering is een concept met een doel, Chemtrails zou een van de tools kunnen zijn om het te bereiken. Niet op voorhand negatief. Als je bv wereldwijd een betere spreiding van bossen wilt bereiken om globaal een betere luchtkwaliteit te bereiken of werkt aan de regulering van het aantal fytoplankton om een schonere lucht te krijgen dan ben je aan het Geo- engineren… Wanneer je dit doet door vanuit een vliegtuig slechte kwaliteit zeewater te besproeien met fytoplankton of boomzaden uitstrooit.. nouja dan zijn het nog geen chemtrails (want dan werk je met chemicalien in de weer) maar ben je wel goed bezig 🙂

  1 likes
 • rvsracer schreef:

  dementie is natuurlijk dimensie…….

  0 likes
 • rvsracer schreef:

  In deze suggereren dat het gesproei (wat dan ook) e.v.t. positief is voor mens/aarde kan ik niet geloven.
  Aangezien het zo geheim is, dat zelfs (globaal) de overheden er niets van mogen weten. (zo lijkt het)

  Triest dat je als (globale) burger over dit soort onderwerpen totaal in het donker gelaat wordt, maar er wel voor moet betalen (in de vorm van belasting).

  0 likes
  • Vincent Robbesom schreef:

   Hoho :-), ik suggereer niks hoor. wil alleen even de statement maken dat geo-engineering en chemtrails niet hetzelfde ding zijn..met een voorbeeld erbij..
   Ik heb er mijn bedenkingen over.. ik weet dat er volop experimenten gedaan zijn met weersbeinvloeding maar om hele volkeren te beinvloeden sja.. over wat voor chemicalien heb je het dan.. mensen duf maken kan.. mensen ziek maken kan.. mensen hun beslissingen beinvloeden nah…
   Maar goed, ieder zijn ding..
   FEIT is wel dat luchtlagen op verschillende hoogtes, verschillende (extreem koude) temperaturen hebben, en dat deze soms wel en soms niet onderhevig zijn aan snelle verplaatsing. Dit geeft iedere gasvorming, rook of waterdamp, een ander uiterlijk. En dit kan er soms onlogisch uitzien.

   0 likes
 • x

  Check Also

  archeologen

  Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

  Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

  professor

  ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

  Neil Ferguson, de professor die de Britse ...

  >