Mens en Dier

Pfizer-baas Albert Bourla legt nieuwe technologie uit aan publiek in Davos: een pil met een chip

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Er circuleren momenteel beelden op social media van een bijeenkomst van het World Economic Forum in januari 2018, waar Pfizer-baas Albert Bourla opmerkelijke uitspraken deed over technologische ontwikkelingen in de zorg.

Iemand uit het publiek vroeg hoe technologie kan worden gebruikt om er zeker van te zijn dat een patiënt een medicijn neemt. Bourla verwees naar een door de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA goedgekeurde pil met een digitale sensor die registreert of het medicijn is ingenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is in feite een biologische chip die in de pil zit. Als je de pil hebt ingenomen, wordt er een signaal verstuurd dat je de pil hebt genomen,” zei Bourla.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Implicaties

Stel je eens voor wat de implicaties daarvan zijn. Zorgverzekeraars kunnen er zeker van zijn dat de medicijnen die patiënten zouden moeten nemen daadwerkelijk worden ingenomen. Het is fascinerend wat er op dit vlak gebeurt, aldus de Pfizer-directeur.

Hij verwees naar het middel Abilify MyCite, een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van schizofrenie, bipolaire stoornis en depressie. De sensor van de pil stuurt een signaal naar een wearable die de informatie doorstuurt naar een app, schreef de FDA in november 2017 in een persbericht.

4.9 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Zorgverzekeraars kunnen er zeker van zijn dat de medicijnen die patiënten zouden moeten nemen daadwerkelijk worden ingenomen.”

En niet alleen de zorgverzekeraars maar ook de artsen die menen allerlei psychiatrische middelen te moeten voorschrijven.

Het doet mij denken aan lugubere zaken en films.

Maar goed, dat zal wel aan mij liggen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Héél toevallig las ik dit verhaal net op een Telegramkanaal. En NU lees ik het hier ook. Fantastisch dat ninefornews hier aandacht aan besteedt, want dit is DOODENG!

Tot nu toe zijn mijn man en ik nog voor geen enkele dwang bezweken. Een experimentele gentechinjectie om op vakantie te mogen of naar een bioscoop of restaurant: no way in hell.

Maar nu met deze plannen om medicijnen te vullen met een ingrediënt, waardoor deze kwaadaardige geesten je in feite kunnen overnemen…. My God, wie had dit ooit kunnen bedenken?

Ze brengen het heel geraffineerd, alsof het een zegen voor de mensheid zou zijn. Kijk… in het geval van psychiatrische patiënten die, zonder dat zij medicijnen nemen, niet alleen een gevaar voor zichzelf zijn, maar OOK voor een ander: daar kan toch moeilijk iemand bezwaar tegen maken.

Maar dit gaat veel en veel verder. Als je alleen al naar een klein land als Nederland kijkt, dan hebben wij te maken met, als ik het goed zeg, zo’n 10 MILJOEN chronisch zieke mensen.

Daar koppel ik dan gelijk aan, dat deze 10 miljoen mensen zéér waarschijnlijk dagelijks één of meerdere pilletjes nodig hebben om hun ziekte onder controle te houden.

Ik begin mij ineens af te vragen, of DAT nu precies een reden is, waarom er zo ongelooflijk veel mensen afhankelijk zijn van medicijnen.

Natuurlijk: de farmaceutische industrie EN uiteraard de artsen, die deze medicijnen voorschrijven, verdienen er goud geld aan.

Maar met het onthullen van deze plannen van Bourla komt er ineens iets veel méér duister aan het licht.

ALLE mensen, die dus tot dusverre niet bezweken zijn aan de enorme druk van overheid, medische wereld, zijn dus straks alleen maar door het nemen van hun dagelijkse medicijnen, overgeleverd aan deze duistere krachten, die nu steeds méér zichtbaar worden.

Als ik alleen al kijk naar de situatie van mijn man en mijzelf: mijn man heeft sinds 4 jaar een pacemaker. Dat betekent dat hij de nodige medicijnen moet slikken.
Ook IK ben er niet aan ontkomen, ofschoon het gaat om een bloeddrukpilletje en een maagbeschermer.

Voor mij zal het niet zo moeilijk zijn om hier gewoon mee te stoppen, maar HOE zou dat kunnen uitwerken voor mijn man?

Ik hoop dat er lezers zijn, die een suggestie hebben om hier op een goede manier mee om te gaan, want één ding lijkt mij overduidelijk: het zal niet zo lang meer duren of het slikken van medicijnen, geproduceerd door de bekende farmaceuten, wordt een levensgevaarlijk spel.

Dan is het al lang geen Russische roulette meer. Dan is werkelijk iedere afgeschoten kogel dodelijk!

Even off topic:
Ik zal het kort houden, want ik heb al een lang stuk tekst geschreven.
Gisteravond zag ik de uitzending van Ongehoord Nieuws van donderdag 19 mei.
Daarin was ene Geert Dales te gast. Hij ging even flink tekeer tegen zowel de presentatoren als Raisa Blommestijn. Dit in verband met het bezoek van Filip de Winter.
Nóg een zo’n uitzending en het is voor mij afgelopen met het kijken naar het enige programma op de NPO.
Mij benieuwen hoe jullie daarover denken. Ik kan mij voorstellen, dat er veel lezers van deze site OOK naar dit programma kijken.

Thamara
Thamara
1 jaar geleden

Linksom of rechtsom, het WEF “moet en zal toegang krijgen tot ieders lichaam” voor hun uiteindelijke doel: complete controle!
Wie wil nou een “medicijn krijgen” van producent Phizer, die al zoveel mensen dmv misleiding de dood hebben in gejaagd met hun mRNA COVID-19 “gifprik?”
De corrupte FDA “medicijnautoriteit” wordt “gesponsord” door Phizer, dus natuurlijk wordt zo’n zgn medicijn “goedgekeurd!”
Een slager keurt zijn eigen vlees altijd goed…

Interfuik
Interfuik
1 jaar geleden

Wat er technologisch allemaal mogelijk is, maar voor de goede gezondheid zeer ongewenst is.
Doe gezond, leef gezond.
Al die anti-natuurlijke dingen is de verkeerde weg. Daar komt geen eind aan, zo.

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x