Het Complot

Geheimen van de elite: waarom staan de rijkste families ter wereld niet op de rijkenlijst van Forbes?

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl Credit Suisse berekende dat de helft van alle rijkdom nu in handen is van één procent van de wereldbevolking, kun je je afvragen waarom de Rothschilds en de Rockefellers niet op de lijst van rijkste mensen staan die ieder jaar bekend wordt gemaakt door zakenblad Forbes.

De legendarische bankier Mayer Amschel Rothschild zei eens: “Geef mij het recht om het geld van een land te creëren en controleren, dan maakt het mij niet uit wie de wetten maakt.” Het vermogen van zijn familie wordt geschat op meer dan een biljoen dollar. Waarom weten veel mensen niet dat ze bestaan en waarom noemt Forbes ze nooit?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De top van de rijkste één procent bezit nu meer dan 50,4 procent van alle rijkdom, zo blijkt uit het Global Wealth Report 2015 van Credit Suisse. Oxfam berekende eerder al dat het vermogen van de rijkste één procent van de wereldbevolking dat van de overige 99 procent in 2016 overstijgt. De Britse ngo riep op om ‘de regels te herschrijven’, zodat deze ‘duizelingwekkende’ ongelijkheden gecorrigeerd worden.

Geheimzinnigheid

Op de lijst van de rijkste mensen van Forbes staan directeuren van grote corporaties, hedgefondsmanagers en filantropen. Bovenaan staat Bill Gates met een geschat vermogen van 79,2 miljard dollar. Maar waar staan de royals, de Rothschilds en de Rockefellers?

De lijst van Forbes maakt geen melding van royals of dictators die hun rijkdom hebben vergaard door middel van een machtspositie of die de macht hebben over de rijkdom van hun land, meldt True Activist. Op deze manier krijgen de mensen die aan de touwtjes trekken weinig media-aandacht.

Dit verklaart waarom de koningin van Engeland niet op de lijst staat. De Britse krant The Guardian schreef al in 2002 dat de omvang van haar fortuin moeilijk kan worden geschat omdat haar investeringen met veel geheimzinnigheid worden omgeven. In tegenstelling tot Britse politici hoeft zij geen openheid van zaken te geven, waardoor er niets geweten is over mogelijke belangenverstrengelingen.

Oorlog tegen terrorisme

Hetzelfde geldt voor de Rothschilds en de Rockefellers, volgens journalist Dean Henderson mede-oprichters van de Federal Reserve. De gepensioneerde bedrijfsadviseur Gaylon Ross, auteur van het boek Who’s Who of the Global Elite, zou in 1998 te horen hebben gekregen dat de familie Rockefeller beschikt over een vermogen van 11 biljoen dollar en dat de Rothschilds bij elkaar 100 biljoen dollar waard zijn.

“Het enige probleem met rijkdom is: wat doe je ermee?” Deze retorische vraag werd gesteld door niemand minder dan John D. Rockefeller.

Wijlen filmmaker Aaron Russo, bekend van From Freedom to Fascism, claimde dat hij een jaar voor 9/11 van Nick Rockefeller had gehoord dat de VS Afghanistan en Irak zou binnenvallen en dat er een ‘oorlog tegen terrorisme’ zou volgen, waarin soldaten in grotten op zoek zouden gaan naar niet-bestaande vijanden.

Rockefeller zou Russo hebben verteld wat zijn familie voor de wereld in petto had: eindeloze oorlogen, economische crises en chaos en onrust op zo’n grote schaal dat mensen uiteindelijk de ultieme ‘oplossing’ zullen omarmen: een wereldregering.

Global Security Fund

Ashley Mote, voormalig lid van het Europees Parlement voor de Britse eurosceptische partij UKIP, vroeg in Brussel aandacht voor het Global Security Fund dat in de jaren negentig is opgericht onder de auspiciën van Jacob Rothschild. Mote wees erop dat dit fonds wordt gebruikt voor geopolitieke doeleinden en aangestuurd door de inlichtingendiensten. Hij wilde weten op welke manier de Europese Unie betrokken is bij het Global Security Fund en welke relaties het fonds heeft met instellingen binnen de EU.

Mote kreeg geen antwoord op zijn vraag. In plaats daarvan kreeg hij vijf jaar gevangenisstraf opgelegd voor het declareren van 700.000 euro aan niet gemaakte kosten. Zelf zei hij dat hij werd aangevallen omdat hij tegen de EU is. Van 2004 tot 2009 bleef hij in het Europees Parlement filippica’s afsteken tegen de corruptie en verkwisting waaraan de EU zich schuldig zou maken.

[True Activist]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alain
Alain
7 jaren geleden

Ik heb geen goed woord over voor deze Elite Alles bepalen ze en spelen met alle mensheid alsof het niets is.
Illuminati/R.K Paus bepalen en hebben dit generaties (vele) altijd zo gedaan.
Onze Bea bezit ook vele malen meer als wij ooit te weten zullen komen.Vandaar A.I.V.D..
Deze families bezitten kranten data centra etc etc.
We zullen het nooit weten.
Walgelijk dit soort witte boorden families.

Alain

Pascal Vinck
Pascal Vinck
7 jaren geleden

… , KRIJG DA KRAMPEN EGOÏSTISCHE VEELVRATEN ho do you think you are …? , when you go to heaven , or da hell , can’t take anything with you guys , stupid material bastards

The Truth is Out There
The Truth is Out There
7 jaren geleden

Monopoly Men Federal Reserve Fraud

https://www.youtube.com/watch?v=_H0SkA5oU2w

Ben Vriezen
Ben Vriezen
7 jaren geleden

Soort van nieuwe beeldenstorm zou op zijn plaats zijn.

Zij verdienen hun geld/investeren, niet alleen opgaande economie maar ook neergaande.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x