BuitenlandCorona

350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie gestart om bezwaar te maken tegen de coronamaatregelen. De artsen, die deel uitmaken van de groep Ärzte für Aufklärung, zeggen dat de maatregelen buitensporig zijn en dat de overheid niet transparant is over coronadoden.

“De maatregelen hebben niets te maken met het onderdrukken van het virus,” zei arts Heiko Schöning begin deze maand tijdens een persconferentie van de groep. “Wij worden hier eigenlijk onderdrukt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De artsen waarschuwen dat er straks mogelijk honderdduizenden Duitsers overlijden omdat operaties zijn uitgesteld. Vanwege de coronamaatregelen hebben 2,5 miljoen mensen niet de zorg gekregen die ze nodig hadden, aldus de organisatie.

Wereldregering

Internist Claus Köhnlein uit Kiel zei in een interview met tv-programma Panorama 3 dat corona vergelijkbaar is met een verkoudheidsvirus. “Ik zie er geen gevaar in. Ik vraag me af waarom onze bondskanselier er zo bang voor is.”

Schöning zei verder dat er geheime groepen zijn die de overheid beïnvloeden. Tijdens een demonstratie in Hannover sprak hij van een ‘wereldregering die zich aan alle controle onttrekt’.

Dictatuur

Duitsers gaan al weken in groten getale de straat op tegen het coronabeleid. Het protest is er omvangrijker dan in andere Europese landen.

De bekende auteur Jürgen Elsässer van het tijdschrift Compact stelt dat Merkel een ‘dictatuur zoals onder Honecker’ wil installeren. Er is ook felle kritiek op de media. Volgens de betogers hebben zij onnodig paniek gezaaid en Merkels verordeningen in de ‘coronadictatuur’ veel te gehoorzaam verspreid.

[Medisch Contact]

4.6 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

kom op mensen als je dit leest dan ga je toch ook de straat op.
hopelijk komen er meer demonstraties in meer plaatsen , mensen kunnen niet afreizen naar amsterdam of den haag althans niet allemaal.
hopelijk komt hier ook zoiets door de artsen of zijn die zo gehersenspoeld dat het robots zijn geworden.

het is heel heel belangrijk dat we gaan protesteren , het is nu 5 voor 12.
5G is ook al uitgerold in gelderland dus samen met een griep nu of in de toekomst wordt voor de burger levensgevaarlijk.
het moet toch kunnen lukken om net als de duitser de straat opgaan?

de gevestigde orde moet verdwijnen en zo snel mogelijk.

Jos
Jos
3 jaren geleden

Al gedurende deze hele crisis vraag ik me af: waar is de oppositie? Kennelijk lukt het een klein groepje gewoon om zonder noemenswaardige weerstand vanuit een oppositie allerlei ongrondwettelijke vrijheidsbeperkingen erdoor te drukken in al onze Westerse “democratieën”. Dat laatste woord heb ik maar tussen aanhalingstekens gezet, want als het zo gemakkelijk is om de maatregelen erdoor te jassen, dan is de democratie blijkbaar al lang geleden gesneuveld. Jammer dat zo weinig mensen dat door hadden. Probeer nu de zaak nog maar eens terug te schroeven.

Willem
Willem
3 jaren geleden

‘We worden onderdrukt’ Ja daar hoef je geen 350 artsen voor te zijn en wat voor nut heeft een petitie? Dat zijn hun spelregels van de onderdrukkers, die kunnen ze namelijk weggooien of hun achterste mee afvegen want dat doen ze altijd, ja ook met de digitale.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Tja, ik ben al langer bezig om dit totale van de pot gerukte poppentheater te volgen echter ben en op dit ogenblik meer dan zeker van dat we op een punt gekomen zijn van NO RETURN!!!

Als de regering van welk land dan ook een terugtrekking gaat maken en toegeeft dat dit hele covid-19 gebullshit ook echt bullshit is dan geloof me maar 1 ding, dan zijn de rapen absoluut gaar.

Er zijn namelijk op dit ogenblik nog zoveel mensen comateus en dus regeringsgezind en vooral opvolgend dat een en ander nog meevalt!!

Maar idd in ons buurland Duitsland zijn de groepen welke ELK weekend de straat opgaan aan het groeien en niet zo weinig ook ondanks het vaststaand feit dat de politie aldaar in vele gevallen buitenproportioneel geweld gebruikt waarvan inmiddels heel veel op film is vastgelegd!!

Dit zit het corrupte Bondsdagtuig niet erg lekker en dus moeten we vrezen voor het ergste……..en wat is dat ergste dan!!!????

Mensen, dat is simpel en al vele malen aangekondigd namelijk de gevreesde 2e golf…………oei oei oei…..en waar men dan op gaat hopen is dat de “believers” in het enge dodelijke gemene covid-20 virus, welk nog meer doden zal gaan opleveren dan covid-19 heeft gedaan het van het regime qua geweld gaan overnemen in het kader van “zien jullie wel, de overheid heeft ons nog zo gewaarschuwd”!!

Dit zal het scenario zijn en dan……..!!!???

De ene groep gepeupel slaat de andere groep gepeupel de hersens in………en de overheid moet dan natuurlijk ingrijpen…..hahahahahahaha…..

Mensen, antifa, u allen bekend hoop ik, wordt rechtstreeks en direct door de overheid betaald!!!!!

Waarvan acte aub, dit is ook nog eens toevalligerwijs bevestigd omdat een usb stick, welke achter gelaten is door een leider van anifa als ik me niet vergis, de nodige uitgebreide informatie bevatte.
Dit is trouwens niet de enige methode waar onze oh zo geloofwaardige overheid welke zo begaan is met onze gezondheid (ik proest het hierbij uit van het lachen!!) gebruik van maakt er zijn namelijk ook nog de zogenaamde V-mannen (ook vrouwen hoor maar het heet nu eenmaal zo) welke rechtstreeks en meestal in situaties welke onverwacht zijn, ingezet worden en gewoon op de loonlijst staan van onze schatjes in het Haagse poppentheater!

Deze mensen zijn te herkennen, het zei heel moeilijk daar goed getraind, bij arrestaties en daar een codewoord of zin roepen. Deze worden voor een politiebureau in geleid en achter er weer direct uit!!

Men kan middels vredige demonstraties NIET winnen van een overheid welke tot op de graat corrupt is, en op dit moment met een mes voor de buik tegen de muur staat en hoopt dat dit nog goed gaat aflopen…….

Wie dit denkt die raad ik aan om nog eens opnieuw te proberen!!! Dit wordt 1 groot feest, althans als men een gigantisch bloedbad 1 groot feest mag noemen.

Echter, wat het ergste van dit alles is, en daar denkt nu even niemand aan, is het feit dat wereldwijd de totale voedselproductie aan het crashen is en niet zo’n beetje ook en daar zijn onze corrupte narcistische psychopaatjes al helemaal van aan het angstzweten…..want honger, dorst, pleepapier….(je geloofd dit niet maar toch..!!) dat gaat het gepeupel misschien wel dingen laten doen welke deze tuigridders niet verwachten en erger nog niet kunnen inschatten!!

Tja, we gaan met grote zekerheid rumoerige tijden tegemoet en ik was in elk geval niet van plan om hier op deze manier mee door te gaan.

Waar we voorzichtig mee moeten zijn is niet de politieman/vrouw want die zijn grotendeels zichtbaar maar de zogenaamde I.O.M., te weten In Officiële Medewerker oftewel verraders onder het volk deel uitmakende van datzelfde volk….

Nederland heeft in het verleden met kracht bewezen dat het Nederlandse volk precies dáár heel sterk in is……

Mooi land toch nietwaar……Nederland……je zult er maar wonen…..Straten worden om genoemd, zwarte piet wordt verboden, enz enz enz….en dan ook nog deze leugen van globale omvang met helaas veel te nederig slachtvee gezien de overige landen om ons heen.

Dit moest ik even kwijt, maar moet nog veel doen vandaag……!!!!!!!!!!!!!!!

Gegroet beste mensen,

Gladiator

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x