Homepagina » Buitenland » 350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’
artsen
Foto: YouTube/TV Deutschland

350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie gestart om bezwaar te maken tegen de coronamaatregelen. De artsen, die deel uitmaken van de groep Ärzte für Aufklärung, zeggen dat de maatregelen buitensporig zijn en dat de overheid niet transparant is over coronadoden.

“De maatregelen hebben niets te maken met het onderdrukken van het virus,” zei arts Heiko Schöning begin deze maand tijdens een persconferentie van de groep. “Wij worden hier eigenlijk onderdrukt.”

De artsen waarschuwen dat er straks mogelijk honderdduizenden Duitsers overlijden omdat operaties zijn uitgesteld. Vanwege de coronamaatregelen hebben 2,5 miljoen mensen niet de zorg gekregen die ze nodig hadden, aldus de organisatie.

Wereldregering

Internist Claus Köhnlein uit Kiel zei in een interview met tv-programma Panorama 3 dat corona vergelijkbaar is met een verkoudheidsvirus. “Ik zie er geen gevaar in. Ik vraag me af waarom onze bondskanselier er zo bang voor is.”

Schöning zei verder dat er geheime groepen zijn die de overheid beïnvloeden. Tijdens een demonstratie in Hannover sprak hij van een ‘wereldregering die zich aan alle controle onttrekt’.

Dictatuur

Duitsers gaan al weken in groten getale de straat op tegen het coronabeleid. Het protest is er omvangrijker dan in andere Europese landen.

De bekende auteur Jürgen Elsässer van het tijdschrift Compact stelt dat Merkel een ‘dictatuur zoals onder Honecker’ wil installeren. Er is ook felle kritiek op de media. Volgens de betogers hebben zij onnodig paniek gezaaid en Merkels verordeningen in de ‘coronadictatuur’ veel te gehoorzaam verspreid.

[Medisch Contact]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Tja, ik ben al langer bezig om dit totale van de pot gerukte poppentheater te volgen echter ben en op dit ogenblik meer dan zeker van dat we op een punt gekomen zijn van NO RETURN!!!

  Als de regering van welk land dan ook een terugtrekking gaat maken en toegeeft dat dit hele covid-19 gebullshit ook echt bullshit is dan geloof me maar 1 ding, dan zijn de rapen absoluut gaar.

  Er zijn namelijk op dit ogenblik nog zoveel mensen comateus en dus regeringsgezind en vooral opvolgend dat een en ander nog meevalt!!

  Maar idd in ons buurland Duitsland zijn de groepen welke ELK weekend de straat opgaan aan het groeien en niet zo weinig ook ondanks het vaststaand feit dat de politie aldaar in vele gevallen buitenproportioneel geweld gebruikt waarvan inmiddels heel veel op film is vastgelegd!!

  Dit zit het corrupte Bondsdagtuig niet erg lekker en dus moeten we vrezen voor het ergste……..en wat is dat ergste dan!!!????

  Mensen, dat is simpel en al vele malen aangekondigd namelijk de gevreesde 2e golf…………oei oei oei…..en waar men dan op gaat hopen is dat de “believers” in het enge dodelijke gemene covid-20 virus, welk nog meer doden zal gaan opleveren dan covid-19 heeft gedaan het van het regime qua geweld gaan overnemen in het kader van “zien jullie wel, de overheid heeft ons nog zo gewaarschuwd”!!

  Dit zal het scenario zijn en dan……..!!!???

  De ene groep gepeupel slaat de andere groep gepeupel de hersens in………en de overheid moet dan natuurlijk ingrijpen…..hahahahahahaha…..

  Mensen, antifa, u allen bekend hoop ik, wordt rechtstreeks en direct door de overheid betaald!!!!!

  Waarvan acte aub, dit is ook nog eens toevalligerwijs bevestigd omdat een usb stick, welke achter gelaten is door een leider van anifa als ik me niet vergis, de nodige uitgebreide informatie bevatte.
  Dit is trouwens niet de enige methode waar onze oh zo geloofwaardige overheid welke zo begaan is met onze gezondheid (ik proest het hierbij uit van het lachen!!) gebruik van maakt er zijn namelijk ook nog de zogenaamde V-mannen (ook vrouwen hoor maar het heet nu eenmaal zo) welke rechtstreeks en meestal in situaties welke onverwacht zijn, ingezet worden en gewoon op de loonlijst staan van onze schatjes in het Haagse poppentheater!

  Deze mensen zijn te herkennen, het zei heel moeilijk daar goed getraind, bij arrestaties en daar een codewoord of zin roepen. Deze worden voor een politiebureau in geleid en achter er weer direct uit!!

  Men kan middels vredige demonstraties NIET winnen van een overheid welke tot op de graat corrupt is, en op dit moment met een mes voor de buik tegen de muur staat en hoopt dat dit nog goed gaat aflopen…….

  Wie dit denkt die raad ik aan om nog eens opnieuw te proberen!!! Dit wordt 1 groot feest, althans als men een gigantisch bloedbad 1 groot feest mag noemen.

  Echter, wat het ergste van dit alles is, en daar denkt nu even niemand aan, is het feit dat wereldwijd de totale voedselproductie aan het crashen is en niet zo’n beetje ook en daar zijn onze corrupte narcistische psychopaatjes al helemaal van aan het angstzweten…..want honger, dorst, pleepapier….(je geloofd dit niet maar toch..!!) dat gaat het gepeupel misschien wel dingen laten doen welke deze tuigridders niet verwachten en erger nog niet kunnen inschatten!!

  Tja, we gaan met grote zekerheid rumoerige tijden tegemoet en ik was in elk geval niet van plan om hier op deze manier mee door te gaan.

  Waar we voorzichtig mee moeten zijn is niet de politieman/vrouw want die zijn grotendeels zichtbaar maar de zogenaamde I.O.M., te weten In Officiële Medewerker oftewel verraders onder het volk deel uitmakende van datzelfde volk….

  Nederland heeft in het verleden met kracht bewezen dat het Nederlandse volk precies dáár heel sterk in is……

  Mooi land toch nietwaar……Nederland……je zult er maar wonen…..Straten worden om genoemd, zwarte piet wordt verboden, enz enz enz….en dan ook nog deze leugen van globale omvang met helaas veel te nederig slachtvee gezien de overige landen om ons heen.

  Dit moest ik even kwijt, maar moet nog veel doen vandaag……!!!!!!!!!!!!!!!

  Gegroet beste mensen,

  Gladiator

  42 likes
 2. kom op mensen als je dit leest dan ga je toch ook de straat op.
  hopelijk komen er meer demonstraties in meer plaatsen , mensen kunnen niet afreizen naar amsterdam of den haag althans niet allemaal.
  hopelijk komt hier ook zoiets door de artsen of zijn die zo gehersenspoeld dat het robots zijn geworden.

  het is heel heel belangrijk dat we gaan protesteren , het is nu 5 voor 12.
  5G is ook al uitgerold in gelderland dus samen met een griep nu of in de toekomst wordt voor de burger levensgevaarlijk.
  het moet toch kunnen lukken om net als de duitser de straat opgaan?

  de gevestigde orde moet verdwijnen en zo snel mogelijk.

  19 likes
  • 30 mei Den Haag, het Plein en Binnenhof.

   Dus, nu weet je waar je kunt demonstreren aankomende zaterdag.

   7 likes
   • @Gea Breuker,

    Goedemiddag beste,

    Van mijn kant al heel veel succes toegewenst echter ik kan daar niet naartoe en moet zeggen helaas maar ik heb daar een hele speciale reden voor. Ook woon ik nogal een stukje uit de buurt zoals u wellicht zult weten (Z. Limb.) maar dat is niet de reden.

    Maar niet getreurd want ik doe hier mijn best.

    Hoe!!??
    Heb een boxje gekocht…..met een behoorlijk versterkertje erin…..op 12 volt….met blue tooth……dus muziek……maar ook met een microfoon (had ik nog liggen uit de zaak) waarmee ik ver kan praten……héél ver…….en dus…..probeer ik mensen uit hun comateuze toestand te halen wat, als de argumenten goed zijn en het overtuigend gebracht wordt, al een aantal mensen op het goede spoor heeft teruggezet.

    Kan ook al voor een groepje gaan praten van een persoon of 10…..alle kleine beetjes helpen……toch…

    Nogmaals succes beste en let op voor “dienders” die geen diender voor u zijn en zeer zeker voor “undercovers” en indien men oplettend is zijn deze herkenbaar in oortjes in hun flappers!!!!! Deze zijn extra link!! en extra achterbaks en weten bij God niet waar ze mee bezig zijn. Ook kijken ze nogal zeer interessant omdat ze zichzelf erg goed voelen….ken er een aantal…..

    Gegroet en succes,

    Gladiator

    4 likes
 3. Al gedurende deze hele crisis vraag ik me af: waar is de oppositie? Kennelijk lukt het een klein groepje gewoon om zonder noemenswaardige weerstand vanuit een oppositie allerlei ongrondwettelijke vrijheidsbeperkingen erdoor te drukken in al onze Westerse “democratieën”. Dat laatste woord heb ik maar tussen aanhalingstekens gezet, want als het zo gemakkelijk is om de maatregelen erdoor te jassen, dan is de democratie blijkbaar al lang geleden gesneuveld. Jammer dat zo weinig mensen dat door hadden. Probeer nu de zaak nog maar eens terug te schroeven.

  15 likes
  • Jos, de coalitie en de oppositie wordt door dezelfde machten gecontroleerd gecontroleerd. Het moet lijken alsof de coalitie tegen gesproken wordt door een zogenaamde kritische oppositie maar het is allemaal schijn. De verborgen agenda van de conrolerende macht van beiden (die al niet meer zo verborgen is) wordt gewoon uitgevoerd.

   6 likes
 4. ‘We worden onderdrukt’ Ja daar hoef je geen 350 artsen voor te zijn en wat voor nut heeft een petitie? Dat zijn hun spelregels van de onderdrukkers, die kunnen ze namelijk weggooien of hun achterste mee afvegen want dat doen ze altijd, ja ook met de digitale.

  11 likes
 5. Het Duitse Volk schijnt zich nog steeds schuldig te voelen over de 2de Wereldoorlog. Dat is de reden dat zij met geld strooien van Noord naar Zuid en dat zij onder de eenwording van West- en Oost-Duitsland de stabiele d-mark hebben opgegeven voor de instabiele Euro op last van de Fransen.

  Echter de Duitse media voelen zich kennelijk niet (meer) schuldig want zij doen er alles aan om een nieuwe totalitaire Duitse staat te creëren.

  De Reguliere media zowel de Nederlandse als de Duitse moeten zich de ogen uit de kop schamen.

  10 likes
 6. de vraag is wat willen we nu ?
  willen we in vrijheid leven al zal dat slachtoffers geven.
  willen we de rest van ons leven gebruikt worden als , zodat je niets ja totaal niets meer te zeggen heeft over je eigen leven?
  willen we las we dood gaan terug komen op deze aardbol en gevangen blijven in de digitale gevangenis ja dan moeten we helemaal niets doen en alles over je heen laten komen, nou succes dan maar.
  het zal geen onderdrukking worden maar je zal als een zielloos wezen rondlopen.

  duik als het niet anders kan de natuur in , kan nog net en neem mensen mee die verstand hebben van planten en knollen en bouw je eigen gemeenschap.
  beter enkele jaren leven in vrijheid dan 20 jaar in gevangenschap.

  10 likes
 7. Natuurlijk is alles overdreven,dat is het menselijke aard ,het schakelt van het ene naar het Ander overdreven gedoe, We vechten voor meer Vrijheid, maar door dat vechten ontstaat ook weer Veel verzet,,en als het Verzet sterker word,dat word de roep om de Vrijheid ook weer sterker,ze botsen gezamenlijk met elkaar, deze botsingen is dan de schakel naar overdrevenheid, en daar valt het hele gebeuren in op vele gebieden van Verzet/Vrijheid.Men denkt het in de hand te houden met regels en juist deze regels roept verzet op,het verzet roept dan dat de Vrijheden word beperkt of worden ingeperkt en hopla het hele overdreven gedoe ,de menselijke Aard wipt van het ene naar het ander als een kanariepietje in een kooitje wipt het van stokje naar stokje.De intelligente is op het ogenblik de intelligente geworden van een gedoe die zijn weerga niet kent, de kennis die men dacht te hebben,is een kennis geworden de leugen en het bedrog, deze leugen en bedrog en niet iets van de laatste jaren, zij heers al zolang de mensheid bestaat en is ermee opgegroeid,dus voorlopig zal deze dan ook wel de heersende kracht zijn ook omdat men het elke dag met leugens en bedrog voed,en zo krijgt men de situatie van veel gedoe, met als resultaat vele slachtoffers geslacht door het menselijke onwijze intelligente falen.
  Hoe meer Opstand des te meer Verzet, van de……HEERSENDE CHAOTISCHE ORDE.

  3 likes
 8. Waarom publiceren ze niet hoe de mensen die genezen zijn, behandeld zijn? Met welke medicijnen, hoe lang etc.

  2 likes
 9. waar is koning Willem, ik hoor en zie hem niet, zou iedere dag op tv moeten zijn met empathie, op de hoogte houden van

  0 likes
 10. Marianne de Meyer

  5 Minuten voor 12!!! De klok tikt verder!! In feite word elke minuut en elke seconde belangrijk, we hebben geen tijd meer te verliezen!! ,,Vreedzame,, actie,s??? NIET DOEN!!! Haalt totaal niks uit, dat is al gebleken. Politie die met geweld mensen de klaar staande bussen in sleurt, verdient geen schoonheidsprijs. Verre van dat!!! We worden uitgebuit tot en met, we worden behandeld als een stuk vuil, dat vraagt om moeilijkheden, dat mogen we nooit of te nimmer accepteren!! Ik vind dat we met scherpe actie,s moeten komen. Want als goed schiks niks uit haalt, dan kwaad schiks!!! Vrij simpel!!! Ik zelf vind dat we het land plat moeten gooien, een actie in ieder geval waar politie toch even voor terug deinst. Zo,n actie doen we SAMEN!! Want SAMEN zullen we er tegenaan moeten gaan mensen. We steunen elkaar, we houden elkaar in de gaten, maar het allerbelangrijkste is; WE GEVEN NIET OP!!! WE MOGEN ONZE TOEKOMST NIET KAPOT LATEN MAKEN!!! Zijn er mensen bereid ten strijde te gaan???? Het gaat om jouw…..mijn….onze toekomst!!! Ik ben er klaar voor!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...