Gezondheid

Piers Morgan laat zich live op tv vaccineren… en wordt ziek

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CNN-presentator Piers Morgan liet zich onlangs live op televisie inspuiten met een griepvaccin. Enkele dagen later werd hij ziek en kreeg hij last van zijn keel.

Tijdens een recent interview gaf acteur Dwight Yoakam hem het advies om nooit weer een griepprik te nemen.

Morgan nam de griepspuit om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de mythe dat je na vaccinatie ziek kunt worden. De toestand van de presentator spreekt de beweringen van talkshowhost Dr. Oz, die Piers het vaccin toediende, alleen maar tegen. Volgens Oz kun je niet ziek worden van een griepprik.

Yoakam voegde toe dat hij sceptisch was over de werkzaamheid van de vaccins en zelf nooit was gevaccineerd. “Ik ben geen medisch adviseur,” zei hij. “Ik geloof ze niet.”

Tijdens een uitzending van Piers Morgan Tonight enige dagen geleden zei Oz nog stellig: “Je kunt geen griep krijgen van de griepprik omdat het materiaal in het vaccin dood is.”

Persbureau Reuters gaf onlangs te kennen dat in 2009 bijna 800 Europese kinderen narcolepsie hebben ontwikkeld als gevolg van immunisatie met het Mexicaanse griepvaccin Pandemrix, gemaakt door de Britse medicijnmaker GlaxoSmithKline.

In oktober vorig jaar stelden de Italiaanse autoriteiten een verbod in op het griepvaccin van Novartis nadat was gebleken dat een aantal vaccins besmet waren.

Mensen die voor de uitbraak van de Mexicaanse griep een griepprik hadden gehaald bleken vatbaarder voor het virus dan mensen die zich niet hadden laten vaccineren, zo bleek uit onderzoek van griepexpert Dr. Danuta Skowronski van de Canadese B.C. Centre for Disease Control (BCCDC).

In juli 2010 kregen 100 Australische kinderen na het griepvaccin last van levensbedreigende stuiptrekkingen waarop de autoriteiten het gebruik van Fluvax voor kinderen onder de vijf jaar verboden.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biffje
biffje
9 jaren geleden

Geweldig dit,

meteen ziek na de prik!

Frits
Frits
9 jaren geleden

Van kinds af aan ben ik tegen vaccinaties, helaas heb ik gehad: mijn ouders waren niet zo nadenkend. Daarnaast ben ik geboren in Suriname en men vond het daar goed om veel DDT te spuiten. Als driejarige zijn mijn keelamandelen verwijderd omdat ze ontstoken waren, waarschijnlijk door de DDT.
Als klein jochie kreeg ik ineens een leverstoornis, waarschijnlijk gerelateerd aan de DDT.

Luciel
Luciel
9 jaren geleden

Boontje komt om zijn loontje.
Hij piept wel anders als de auto-immuun ziektebeelden haar intrede doet.

Conen
Conen
9 jaren geleden

En zo zie je maar weer dat je er gewoon ziek van wordt en nooit beter.
Ik vind eigenlijk dat alle griepvaccins verboden moet worden. Want het heeft zich nog nooit bewezen dat ze echt werken en of gewerkt hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x