Homepagina » Buitenland » Tv-boegbeeld: ‘Corona is nooit een pandemie geweest’
corona
Foto: CC0

Tv-boegbeeld: ‘Corona is nooit een pandemie geweest’

Corona is nooit een pandemie geweest, stelt Sky News-boegbeeld Alan Jones. “Een pandemie is een ziekte die overal heerst. Dit is geen pandemie. Het is nooit een pandemie geweest,” zei hij. “Laten we eens kort naar de feiten kijken.”

Jones zei dat in Amerika 0,07 procent van de bevolking is gestorven aan corona. In Italië en Frankrijk respectievelijk 0,06 en 0,05 procent, en toch waren in al deze landen draconische lockdowns van kracht. In Zweden waren geen draconische lockdowns ingesteld, er golden alleen enkele basisregels. “Een bevolking van 10 miljoen, en toch ongeveer evenveel doden – 0,06 procent,” zei hij.

“Ik citeer al maanden de ene internationale autoriteit na de andere die beweert dat de strategie die we volgen verkeerd is,” aldus Jones.

Ik heb nog nooit zo’n heftige reactie gezien

Professor Joel Kettner van de Universiteit van Manitoba in Canada zei: “Ik heb pandemieën meegemaakt, ieder jaar wel één. Denk aan influenza en andere virussen die luchtwegaandoeningen veroorzaken. Ik heb nog nooit zo’n heftige reactie gezien.”

John Ioannidis van de Stanford-universiteit zei daarnaast: “Als we niet hadden geweten dat dit nieuwe virus er was en mensen niet hadden getest op corona, zou het totaal aantal doden als gevolg van ‘influenza-achtige ziektes’ dit jaar niet ongewoon zijn.”

We zouden hooguit merken dat het griepseizoen dit jaar iets zwaarder is dan gemiddeld, voegde professor Kettner toe.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 maand geleden

En dit alles wordt toevallig gelijktijdig uitgevoerd met de financiele reset , misschien om te verhullen dat de criminele banken er een grote puinhoop van gemaakt hebben ?

O nee dat kan niet , anders zouden de mensen het vertrouwen verliezen in het systeem , ze geven ze ook liever boete,s ipv dat ze ooit iemand arresteren .

Exegese
Exegese
Reactie op  Willem
1 maand geleden

@Willem ook de banken hebben er moedwillig sinds jaar en dag een puinhoop van gemaakt welke mede moet aantonen dat een volledige reset onvermijdelijk zou zijn. Kun je nagaan hoe lang dit plan al op stapel staat ! Alles is nep !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Ze pandemieën maar, voor mijn part net zo lang dat ze er zelf niet meer uitkomen.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Misschien is het testen het grootste verdien model aller tijden want het is onmogelijk om een volgens hun snel muterend virus met een vaccin te bestrijden.Net als de andere griep soorten.B.V.ieder mens op aarde duizend keer testen,dat zijn 7000000000000 x euro? =? Hoeveel wel niet.
Duur -saam Bakkie vandaag .
p.s het is de CDC[onderzoeks bureau] in Amerika niet gelukt om het virus te onderzoeken namelijk niemand kon het complete virus leveren ook niet de mutaties en dat met hun contacten.rara, raaaarrrr

Alice
Alice
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Er is ook nog iets anders gaande. Nu men verlamd is van angst worden scheepsladingen gelukzoekers binnengesluisd. Je hoort en leest er amper meer over, maar het volstouwen van Nederland gaat onverminderd door.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Alice
1 maand geleden

Dat zie je verkeert volgens hun,de cijvers zeggen dat en alleen dat is de economische groei[normaal voor hun 13,6% ruim boven de inflatie dus] infastruktuur vergroten, huizen bouwen meer klanten ondermijnen van arbeids rechten mensen tegen elkaar opzetten gaat makkelijker op kleur en natuurlijk het overnemen van de grote steden want wie de stad beheerst ,beheerst het land al zins de oudheid de enige die nooit overwonnen waren waren en zijn de volkeren zonder steden en dat gefinancieerd met leningen op de rest als onder pand.
De ecconomische elite al honderden jaren aan de macht en zij geven de macht nooit op.in Engeland al 900 jaar in Nederland 600 jaar aan de macht [alles is voor Bassie]

mvrg,Marcel

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Alice
1 maand geleden

Juist Alice, hier zit nou het daadwerkelijke probleem van ziek worden. Vergelijk ons land nou maar met een vijver waar 1000 vissen in kunnen, dan zou je met 800 vissen een ideaal leefklimaat(biotoop) hebben. Maarrr. De voorgaande regeringen hebben er al 10.000 ingestopt en onze huidige premier wil bij zijn zeggen nog even lekker doorgaan zo, misschien wel gaan tot 100.000! Je snapt wel dat we dan elkaars asem inademend en sportend/bewegen door elkanders uitwerpselen steeds zieker zullen gaan worden. Niet COVID-19 maar pest/cholera/tyfus/lepra/
zwarte dood/builenpest zullen weer gaan zegevieren als nooit te voren onder dit beleid van de heren. Vertel dit in hemelsnaam zo snel mogelijk onder alle mensen zodat weerstand hiertegen zo snel mogelijk 7 versnellingen vooruit zal gaan. Wakker worden allemaal.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Kortom, met dit beleid van deze heren krijgen we Corona ‘nooit’ onder controle.

mee 2
mee 2
Reactie op  Willem
1 maand geleden

er zal vroeg of laat alles aan het licht komen of dan nog iets overblijft van regering is allen maar de vraag.
Wees niet bang hun vlucht autos en vliegtuigen staan al lang klaar mocht er uitlekken dat ZIJ dus elite schuldig is voor rampzalige gevolgen

rop
rop
1 maand geleden

Het is nu zo langzaamaan wel duidelijk voor de wakkeren, dat er een bedoeling achter zit en op deze manier de wereldbevolking willen breinwassen naar een manier van een ander leven toe inclusief zijn werken erin, en dat gaat ze aardig lukken, mensen worden op de proef gesteld om gezamenlijk een ander richting in te slaan en dat via de virus corona, het heeft ook te maken met een soort bewustwording van het leven hoe men leid, er was al een wereld voor corona, een gestreste gejaagde wereld ,alles moest steeds maar snel sneller snelst, men leefde zich in alles uit en dat is nu aardig aan het afbrokkelen, men heeft deze leugen bewust gecreeert, maar er kleven ook vele nadelen wat betreft het oude normaal wat eigenlijk niet normaal was, allemaal gaan we naar een nieuw normaal toe, en ja dat geeft een Zeer, een Pijn ,een niet Begrijpen, maar ergers ook nodig, Maar alleen de manier waarop deze word gevoerd is onmenselijk, waarschijnlijk ook nodig om meer menselijker te worden, een bewustwording is zeker nodig vooral hoe het oude normaal was waarin men maar raak leefde, en nu totaal overhoop word gegooid, en ja dat geeft zeker heel veel tegenwerking, en angst om deze ook kwijt te raken, maar alleen de manier hoe ze deze voeren is niet echt de juiste Manier het is een snoeiharde keiharde manier, en zal naar naar waarschijnlijk geweld toe leiden.

Stefan Thönissen
Stefan Thönissen
Reactie op  rop
1 maand geleden

Het zijn altijd dezelfden, die zeggen “Het roer moet om”. Welke belangen hebben zij daarbij?
Een vreedzamere wereld? Die krijg je niet met dwang en honderden miljoenen doden via de weg van “Het doel heiligt de middelen”.
Eerlijk delen en de aarde ontzien, moet je van ieder individu zelf uit laten gaan. Het enige dat je mag doen, is zorgen voor bewustwording.

Rob
Rob
Reactie op  rop
1 maand geleden

Wat ik me afvraag is of al die figuren met hoge opleidingen, die zeggen dat het geen gevaar is en de maatregelen buitenproportioneel zijn, ook weten wat er dan wel gaande is in de wereld. Er wordt wel gezegd dat de universiteiten juist broeinesten zijn waar al die corruptie (ook) vandaan komt. Dan vraag je je af of die hoogopgeleiden het spelletje meespelen of dat ze werkelijk iets menen te zeggen. Ja, van onderuit de piramide gezien is het buitenproportioneel maar vanuit de top van de piramide is het juist de bedoeling en dat heeft een doel. De vraag is dan van waaruit al die hoogopgeleiden redenen, van onderaf om de boel van bovenaf in te dekken of om om de top juist te ontmaskeren. Niemand gooit de boel echt open. Niemand noemt namen, organisaties, de ware agenda, enz. Echte openbaring van de waarheid is er zo nog steeds niet, alleen maar eindeloos verhaaltjes van allerlei types met een titel die allemaal hetzelfde zeggen.

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Niet zo dringen mensen, jullie komen allemaal aan de beurt……
https://www.rt.com/news/504174-covid-vaccine-astrazeneca-volunteer-dies/

Jan De Bie
Jan De Bie
1 maand geleden

Filmpje van Microsoft Research van 4 jaar geleden.

https://www.youtube.com/watch?v=F3HboZ2HArw

Wie graag wil weten hoe creepy de toekomst er uit zal zien.
Geen baas meer over eigen DNA –> eigen leven.

We zullen allemaal een patent op ons eigen DNA moeten gaan aanvragen.
Kan er geen advocatenkantoor hier een businessmodel van maken ?
Een firma die voor al zijn klanten het DNA beschermt in een octrooi?

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 maand geleden

Deze plandemische uitbraak van een neppe virus is een zegen. Sinds dit virus sterven er geen mensen meer aan andere ziektes, zelfs niet aan ongelukken.

Man bij dokter: “dokter, denk da’k een ernstige geslachtsziekte heb”
Dokter: “corona!”, “onmiddellijk naar de IC aan de beademing”…”en uw vrouw en de gehele swingerclub in quarantaine, de straat en buurt waar u woont hermetisch op slot, alle cafés en restaurants dicht met avondklok”…”ennuh”…..”alleen het Billy Mengele apenkankervaccin, inentingspaspoort en onderhuidse chip kunnen ons nog redden van de ondergang, nadat de wereldbevolking gereduceerd is tot 500 miljoen….”

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

Dat hele virus is niets minder dan een vervoermiddel voor een ‘vaccin’, die op haar beurt weer een vervoermiddel is voor een alomvattend controlemiddel (trackingsystem/betaalmiddel/social credits etc.).
Dat veel mensen dit nog niet in de gaten hebben, komt alleen omdat deze mensen zich niet kunnen voorstellen dat de overheid hen dat wil aandoen. Maar dat blijft niet zo.
Want ondertussen…..

https://twitter.com/oakentersagain/status/1319158164395335680

Toeval?

En als dit echt is, blijf dan ook maar weg uit Hongarije:

https://twitter.com/CatWalk86838729/status/1319176877194567681/photo/1

Alex
Alex
1 maand geleden

Has Anyone Actually Died from the Coronavirus at All? We Don’t Know That.

https://dailystormer.su/has-anyone-actually-died-from-the-coronavirus-at-all-we-dont-know-that/

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Alex
1 maand geleden

Bestaat het wel dat hele idee (theorie) van infectiezieken? Lijkt me niet als je je verdiept in zaken zoals die van Dr. Stefan Lanka en de rechtszaak die hij gewonnen heeft mbt het ontbreken van wetenschappelijk bewijs dat het bestaan van het mazelen virus aantoont.

Zie oa ook:
https://www.youtube.com/watch?v=MU4OdUaqvC8&feature=youtu.be

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  eNdEmiOn
1 maand geleden

Zowel in theorie als in de praktijk is lang geleden al vastgesteld dat infectieziekten bestaan. Welkom op planeet;-)

x

Check Also

inspectie

Inspectie roept mensen op hun werkgever te verklikken bij overtreden coronaregels: ‘NSB!’

Op social media komen geregeld gesponsorde berichten ...

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x