BuitenlandCorona

Tv-boegbeeld: ‘Corona is nooit een pandemie geweest’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Corona is nooit een pandemie geweest, stelt Sky News-boegbeeld Alan Jones. “Een pandemie is een ziekte die overal heerst. Dit is geen pandemie. Het is nooit een pandemie geweest,” zei hij. “Laten we eens kort naar de feiten kijken.”

Jones zei dat in Amerika 0,07 procent van de bevolking is gestorven aan corona. In Italië en Frankrijk respectievelijk 0,06 en 0,05 procent, en toch waren in al deze landen draconische lockdowns van kracht. In Zweden waren geen draconische lockdowns ingesteld, er golden alleen enkele basisregels. “Een bevolking van 10 miljoen, en toch ongeveer evenveel doden – 0,06 procent,” zei hij.

“Ik citeer al maanden de ene internationale autoriteit na de andere die beweert dat de strategie die we volgen verkeerd is,” aldus Jones.

Ik heb nog nooit zo’n heftige reactie gezien

Professor Joel Kettner van de Universiteit van Manitoba in Canada zei: “Ik heb pandemieën meegemaakt, ieder jaar wel één. Denk aan influenza en andere virussen die luchtwegaandoeningen veroorzaken. Ik heb nog nooit zo’n heftige reactie gezien.”

John Ioannidis van de Stanford-universiteit zei daarnaast: “Als we niet hadden geweten dat dit nieuwe virus er was en mensen niet hadden getest op corona, zou het totaal aantal doden als gevolg van ‘influenza-achtige ziektes’ dit jaar niet ongewoon zijn.”

We zouden hooguit merken dat het griepseizoen dit jaar iets zwaarder is dan gemiddeld, voegde professor Kettner toe.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

En dit alles wordt toevallig gelijktijdig uitgevoerd met de financiele reset , misschien om te verhullen dat de criminele banken er een grote puinhoop van gemaakt hebben ?

O nee dat kan niet , anders zouden de mensen het vertrouwen verliezen in het systeem , ze geven ze ook liever boete,s ipv dat ze ooit iemand arresteren .

rop
rop
1 jaar geleden

Het is nu zo langzaamaan wel duidelijk voor de wakkeren, dat er een bedoeling achter zit en op deze manier de wereldbevolking willen breinwassen naar een manier van een ander leven toe inclusief zijn werken erin, en dat gaat ze aardig lukken, mensen worden op de proef gesteld om gezamenlijk een ander richting in te slaan en dat via de virus corona, het heeft ook te maken met een soort bewustwording van het leven hoe men leid, er was al een wereld voor corona, een gestreste gejaagde wereld ,alles moest steeds maar snel sneller snelst, men leefde zich in alles uit en dat is nu aardig aan het afbrokkelen, men heeft deze leugen bewust gecreeert, maar er kleven ook vele nadelen wat betreft het oude normaal wat eigenlijk niet normaal was, allemaal gaan we naar een nieuw normaal toe, en ja dat geeft een Zeer, een Pijn ,een niet Begrijpen, maar ergers ook nodig, Maar alleen de manier waarop deze word gevoerd is onmenselijk, waarschijnlijk ook nodig om meer menselijker te worden, een bewustwording is zeker nodig vooral hoe het oude normaal was waarin men maar raak leefde, en nu totaal overhoop word gegooid, en ja dat geeft zeker heel veel tegenwerking, en angst om deze ook kwijt te raken, maar alleen de manier hoe ze deze voeren is niet echt de juiste Manier het is een snoeiharde keiharde manier, en zal naar naar waarschijnlijk geweld toe leiden.

Thoughtful
Thoughtful
1 jaar geleden

Niet zo dringen mensen, jullie komen allemaal aan de beurt……
https://www.rt.com/news/504174-covid-vaccine-astrazeneca-volunteer-dies/

Jan De Bie
Jan De Bie
1 jaar geleden

Filmpje van Microsoft Research van 4 jaar geleden.

https://www.youtube.com/watch?v=F3HboZ2HArw

Wie graag wil weten hoe creepy de toekomst er uit zal zien.
Geen baas meer over eigen DNA –> eigen leven.

We zullen allemaal een patent op ons eigen DNA moeten gaan aanvragen.
Kan er geen advocatenkantoor hier een businessmodel van maken ?
Een firma die voor al zijn klanten het DNA beschermt in een octrooi?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x