Homepagina » Mens en Dier » Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest
vrouwen
Foto: Unsplash

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last kregen van bizarre menstruatieproblemen of zelfs een miskraam hebben gehad nadat ze in de buurt waren geweest van mensen die pas waren gevaccineerd tegen corona.

In onderstaand filmpje komen ettelijke honderden berichten voorbij:

Een Instagram-gebruiker plaatste onlangs een bericht waarin ze schreef dat ze al twee maanden achter elkaar niet ongesteld was geworden. Ze las berichten in de media over vrouwen die na het coronavaccin last hadden van meer pijn en bloedverlies tijdens hun menstruatie.

Er kwamen ook berichten naar buiten over vrouwen die na toediening van het coronavaccin een miskraam kregen. Toen de vrouw berichten las van twee andere vrouwen die zeiden dat ze niet gevaccineerd waren, maar toch last hadden van menstruatieproblemen, vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Duizenden berichten

De gebruiker vroeg zich af of de aandoeningen op de één of andere manier werden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde vrouwen. Toen ze speculeerde dat het spike-eiwit in het experimentele mRNA-vaccin ongevaccineerde vrouwen ziek zou kunnen maken, werd ze overspoeld door duizenden berichten.

De vrouw, Kim Alberts, zette de berichten die ze binnenkreeg op Instagram en ging in minder dan 24 uur van 9000 naar 30.000 volgers. Inmiddels heeft ze ruim 40.000 volgers.

De berichten kwamen van over de hele wereld. Van ongevaccineerde apothekers die coronavaccins toedienen en een miskraam hebben gehad tot een vrouw die beweert dat de uitslag van haar zwangerschapstest positief was terwijl ze ongesteld was.

vrouwen

vrouwen

Deciduaal weefsel

De berichten gaan over abnormaal bloedverlies, maandenlang niet ongesteld worden, miskramen en zelfs deciduaal weefsel, dat vanuit de baarmoeder spontaan wordt uitgestoten.

Kim zocht op Google Trends op deciduaal weefsel en kwam tot de ontdekking dat er in januari 2021, toen de coronavaccins werden uitgerold, aanzienlijk meer op deze term werd gezocht. Er zijn dus kennelijk veel meer vrouwen die hier last van hebben.

[Infowars]
4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
25 dagen geleden

5G?

gaby
gaby
Reactie op  Alex
25 dagen geleden

Ja maar ook al met 4G.

Schrander
Schrander
Reactie op  gaby
24 dagen geleden

5g zit in frequentie gebied van de grondtoon van organen.

Dat zit 4g niet.

5g wordt al jaren gebruikt als militair crowd control. Zoals mona keijzer in de Kamer heeft gezegd. Sneller internet is je reinste kolder waarom 5g zonodig uitgerold dient te worden

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Schrander
24 dagen geleden

Daarmee maken ze mensen lekker, alsof internet al niet snel genoeg is. De té gretigen onder ons moeten eens beter gaan nadenken en niet alles al gisteren willen hebben! Het is zeker kolder, dat kun je nu wel inzien, denk ik zo. Slechte invloed is dit, in alle opzichten.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Alex
24 dagen geleden

Daar gaat het om maar dat mag je niet zeggen want dat zijn natuurlijk ook complottheorien.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

WE LEVEN IN EEN ZIEK WERELD.. ze moorden babies.. alles draait om geld..

Vorige week liet de juridische verantwoordingsgroep Judicial Watch een bom vallen: een rapport van bijna 600 pagina’s dat bewijst dat de Amerikaanse regering “verse” geaborteerde lichaamsdelen van baby’s heeft gekocht en verhandeld.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

niet alleen geld maar ze zijn knettergek.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

We leven op een oorlogsplaneet, met satanische overheden, en dat is niets nieuws, maar wordt nu voor iedereen (die het wil en kan zien) duidelijk.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Gatverderrie, het is te smerig voor woorden. Zij die deze handel drijven, zouden eens “verse lijfstraf ” moeten krijgen, maar wie voert die uit?

Thom
Thom
Reactie op  C, De Mantre
24 dagen geleden

Inmiddels zijn er denk ik genoeg vrijwilligers die zich voor deze klus willen aanmelden.

Reint
Reint
Reactie op  C, De Mantre
24 dagen geleden

Dat zou ik wel willen uitvoeren

Carola
Carola
Reactie op  Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Die ‘lichaamsdelen’ van geaborteerde baby’s zitten dus in de mRNA-injecties. Plus nog wat chimpansee-DNA, maar ach, who cares…

Catotje
Catotje
Reactie op  Carola
22 dagen geleden

Heb het ook gelezen er zitten dingen in die totaal niks met een vaccin voor die coronagriep te maken hebben, het heeft alleen als doel om zoveel mogelijk het mensdom te vernietigen.

Mieke
Mieke
25 dagen geleden

Ik ben niet gevaccineerd, dat wil ik ook niet. Op mijn werkplek ben ik de enige. Ik heb normaal gesproken regelmatige periodes. Tot nu, ik was 51 dagen overtijd, zwangerschapstest was negatief.

Carola
Carola
Reactie op  Mieke
24 dagen geleden

Depopulatie-agenda. De ‘ouderen’ moeten liefst meteen dood en de ‘jongeren’ moeten zoveel mogelijk onvruchtbaar worden.

Catotje
Catotje
Reactie op  Carola
22 dagen geleden

Gelukkig denk ik niet alleen zo deze tijd is bedoeld dat er zoveel mogelijk mensen te laten overlijden want het nieuwe volk staat al klaar om ons te vervangen.

Catotje
Catotje
Reactie op  Mieke
22 dagen geleden

Zou toch maar uitkijken met zwanger worden daar ik vermoed dat of het word een miskraam of een ziekelijk kind en het zou gewoon een gedeeltelijke mismaakt kind worden kijk maar naar die Softenon kinderen van toen.

MGTOW
MGTOW
25 dagen geleden

De lijst wat je die Big Pharma kunt aanrekenen wordt wel heel erg lang zo.

Storm
Storm
Reactie op  MGTOW
25 dagen geleden

We moeten alleen nog bewerkstelligen dat de verantwoordelijken voor alle ellende achter de tralies verdwijnen. Een levenslange gevangenisstraf is op z’n plaats.

Carola
Carola
Reactie op  Storm
24 dagen geleden

Yep, in isolatiehechtenis, met 24/7 hun eigen speeches/uitlatingen op full volume dolby-surroundsound.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

Het is dus allemaal nog veel erger dan wij in onze stoutste dromen kunnen voorstellen. De gehele mensheid staat dus op het spel en alles wordt er aan gedaan om mensen onder controle te krijgen en uit te roeien. Een andere conclusie kan er niet zijn.

Zij die dit programma (programma van ontwikkelen van vaccins of ontwikkeld hebben, en het vaccineren uitvoeren) zijn criminelen van het ergste soort. De straf kan niet zwaar genoeg zijn. Hier is niets menselijks aan.

Johnny
Johnny
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

Nou, ook dit is voorspeld. Alleen moet je er dan wel wat voor over hebben om dit te weten. De juiste kanalen (altijd met links en bronnen) en een heleboel tijd er in steken.
Ik volg zelf TLAV (The Last American Vagabond) van Ryan Christian die vaak Whitney Webb te gast heeft. Zijn shows duren soms wel 4 uur en dat twee a drie keer per week. En James Corbett van The Corbett Report heeft een schat aan docu’s en info. Verder kijk ik UK column voor de Engelse kijk op het geheel en ook Max Egan (Australië) ,Jeff Berwick: The Dollar Vigilante (Mexico, US, Canada) en ook wel eens Computing Forever van Dave Cullen (Ierland). Vanessa Beeley en ook de Conscious Resistance van Derek Broze. En om af te sluiten kijk ik ook graag naar The Ice Age Farmer van Christian Westbrook om op de hoofte te blijven van onze voedselvoorraad en alles wat daar mee verbonden is. En dan lees ik ook nog de artikelen hier, en op nooit.nl , niburu, xandernieuws, offguardian en zerohedge voor het economische gebeuren en wat Russia Today.
Ik zei het al: je moet er wat voor over hebben om op de hoogte te zijn.😃😆

ster
ster
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

https://www.deagel.com/forecast Ga maar eens neusen op deze blz met je muis. ZEt hem op de drie poppetjes die in de balk staat en op die groene en rode poppetjes.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  ster
24 dagen geleden

Het is al weer een tijd geleden dat ik daar gekeken heb en wat mij bij is gebleven: USA 100 miljoen inwoners, UK ergens rond de 30 miljoen inwoners, Israël 30 a 40% van de bevolking over. Nederland ongeveer het gelijke aantal inwoners. Gezien de berichten over het aantal vaccinaties en onvruchtbare mensen, kan het verhaal van Nederland al niet kloppen.

Dat betekent dus dat er in de USA ruim 200 miljoen mensen na vaccinatie zullen overlijden en dat Israël en de UK ook in aanmerking komen om drastisch in te krimpen. Ik kan het niet precies inschatten, maar prognoses maken kan iedereen, het is allemaal op basis van digitale aannames, en daar verdienen mensen als Maurice de Hond hun brood mee.

Dave
Dave
Reactie op  ster
24 dagen geleden

onderaan de lijst van 2025 staat een disclaimer met voorspellende info.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
24 dagen geleden

Zie de waarschuwing van Dr. Geert Van Den Bossche een van de top wetenschappers van GAVI, hij waarschuwt dat de gevaccineerden een gevaar zullen zijn voor de ongevaccineerden!
Ze zullen asymptomatische dragers van het virus zijn!
Hij zegt ook als er door de vaccinatie meer besmettingen zullen komen, met steeds gevaarlijkere varianten en dat dit de schuld zal zijn van de GEVACCINEERDEN . De ongevaccineerden zullen hier de schuld van krijgen!
Volgens hem zullen het volgende griep seizoen de gevaccineerden als ze besmet worden met het echte virus met grote aantallen sterven omdat hun immuunsysteem niet meer reageert op de nieuwe variant!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Sjefke
24 dagen geleden

Voor zo ver mij bekend is reageert het immuunsysteem wel, maar het slaat op hol en dat is het gevaar.

Anneke
Anneke
25 dagen geleden

Dat had ik ook! Mijn moeder is gevaccineerd en is 2de paasdag op visite geweest, de dag erna werd ik ongesteld (terwijl ik de pil slik) mijn menstruatie was heel hevig én veel langer dan normaal; ik werd al suf door het vele bloedverlies; gelukkig is het na 10 dagen! gestopt 🙈

William
William
25 dagen geleden

100% dat dit een BIOWAPEN is

gaby
gaby
25 dagen geleden

Dat hoort ook bij stralingsziekte. Ik heb te weinig rode bloedplaatjes en ook veel van bovengenoemde symptomen maar geen kanker of virus. Komt in de buurt van Tsjernobyl veel voor.

Arnie
Arnie
25 dagen geleden

Niks aan de hand, volgens hugocaust zijn het maar huis tuin en keuken kwaaltjes….

Arnold
Arnold
Reactie op  Arnie
25 dagen geleden

Wanneer barst de bom voor Mark, Hugo en de rest?? Er zal voor hen dan geen weg terug zijn!!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Arnold
24 dagen geleden

Hopelijk zijn ze dan de welbekende “hardlopers die doodlopers worden” Dit soort uitsloverij om iedereen het leven zuur te maken, schreeuwt om een einde! Samen met Markie ten onder!

Schrander
Schrander
Reactie op  Arnie
24 dagen geleden

Het is maar een douche

Carola
Carola
Reactie op  Schrander
24 dagen geleden

Yep, om ‘ongedierte’ te verdelgen…

Dubito
Dubito
25 dagen geleden

Hm…gevalletje massahysterie? Net zoals mensen opeens ziek worden en flauwvallen als iemand bv in een winkelcentrum zegt iets vreemds te ruiken en binnen de kortste keren moeten tientallen mensen naar het ziekenhuis gebracht worden met allemaal dezelfde verschijnselen – en na uitgebreid meten en onderzoek blijkt er niets aan de hand. Gebeurt ook regelmatig op scholen. Mensen zijn rare psychosomatische wezens.
Beperk je liever tot objectief meetbare oorzaken en voed de tegenstanders niet met dit soort verhalen.

Linda
Linda
Reactie op  Dubito
24 dagen geleden

Massahysterie zie ik alleen maar bij de Coronabelievers

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Linda
24 dagen geleden

Precies, dat is wat ik ook waarneem..

Tom
Tom
Reactie op  Dubito
24 dagen geleden

Zit misschien wel wat in. Direct toen ik het las dacht ik hmm, hoe zou dat dan moeten werken? Dat een zorgmedewerkster die de hele dag met de spuiten omgaat zoiets kan meemaken dat kan, maar van gevaccineerde naar ongevaccineerde overdracht die miskramen veroorzaakt? Dan zouden gevaccineerden ”iets” moeten verspreiden, maar wat dan? Microscopische spike eiwitjes uitademen? Tja, is misschien mogelijk. Maar toch dit gaat wel heel ver. Laten we wel ons gezond verstand blijven gebruiken.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

79
0
We lezen graag je reactie!x