Mens en Dier

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last kregen van bizarre menstruatieproblemen of zelfs een miskraam hebben gehad nadat ze in de buurt waren geweest van mensen die pas waren gevaccineerd tegen corona.

In onderstaand filmpje komen ettelijke honderden berichten voorbij:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Een Instagram-gebruiker plaatste onlangs een bericht waarin ze schreef dat ze al twee maanden achter elkaar niet ongesteld was geworden. Ze las berichten in de media over vrouwen die na het coronavaccin last hadden van meer pijn en bloedverlies tijdens hun menstruatie.

Er kwamen ook berichten naar buiten over vrouwen die na toediening van het coronavaccin een miskraam kregen. Toen de vrouw berichten las van twee andere vrouwen die zeiden dat ze niet gevaccineerd waren, maar toch last hadden van menstruatieproblemen, vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Duizenden berichten

De gebruiker vroeg zich af of de aandoeningen op de één of andere manier werden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde vrouwen. Toen ze speculeerde dat het spike-eiwit in het experimentele mRNA-vaccin ongevaccineerde vrouwen ziek zou kunnen maken, werd ze overspoeld door duizenden berichten.

De vrouw, Kim Alberts, zette de berichten die ze binnenkreeg op Instagram en ging in minder dan 24 uur van 9000 naar 30.000 volgers. Inmiddels heeft ze ruim 40.000 volgers.

De berichten kwamen van over de hele wereld. Van ongevaccineerde apothekers die coronavaccins toedienen en een miskraam hebben gehad tot een vrouw die beweert dat de uitslag van haar zwangerschapstest positief was terwijl ze ongesteld was.

vrouwen

vrouwen

Deciduaal weefsel

De berichten gaan over abnormaal bloedverlies, maandenlang niet ongesteld worden, miskramen en zelfs deciduaal weefsel, dat vanuit de baarmoeder spontaan wordt uitgestoten.

Kim zocht op Google Trends op deciduaal weefsel en kwam tot de ontdekking dat er in januari 2021, toen de coronavaccins werden uitgerold, aanzienlijk meer op deze term werd gezocht. Er zijn dus kennelijk veel meer vrouwen die hier last van hebben.

[Infowars]

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
2 jaren geleden

5G?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

WE LEVEN IN EEN ZIEK WERELD.. ze moorden babies.. alles draait om geld..

Vorige week liet de juridische verantwoordingsgroep Judicial Watch een bom vallen: een rapport van bijna 600 pagina’s dat bewijst dat de Amerikaanse regering “verse” geaborteerde lichaamsdelen van baby’s heeft gekocht en verhandeld.

Mieke
Mieke
2 jaren geleden

Ik ben niet gevaccineerd, dat wil ik ook niet. Op mijn werkplek ben ik de enige. Ik heb normaal gesproken regelmatige periodes. Tot nu, ik was 51 dagen overtijd, zwangerschapstest was negatief.

MGTOW
MGTOW
2 jaren geleden

De lijst wat je die Big Pharma kunt aanrekenen wordt wel heel erg lang zo.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x