Mens en Dier

Piloot doet heftig boekje open: ‘De prik heeft mijn leven volledig verwoest’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

De 34-jarige Amerikaanse piloot Cody Flint haalde afgelopen jaar net als veel anderen de Pfizer-prik. Hij wachtte 48 uur, ging de lucht in, maar merkte al snel dat er iets niet in de haak was. Hij kreeg hevige hoofdpijn. “Alsof er een bom ontplofte in mijn hoofd.”

Hij kon zijn armen en benen niet goed bewegen en viel zelfs flauw. Het is een wonder dat hij zijn vliegtuig aan de grond wist te krijgen. Hij kan zich in ieder geval niet meer herinneren hoe hij het voor elkaar heeft gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dit heeft mijn hele leven overhoop gehaald

Flint heeft ook last van een verhoogde intracraniële druk, de druk binnen de schedel. Daarnaast lekt er vocht in zijn schedel. Hij kan mogelijk nooit meer vliegen.

“De prik heeft mijn leven volledig verwoest,” zei Flint in de Stew Peters Show. Hij voelt zich vaak duizelig en draaierig. Als hij van zijn erf afrijdt, moet hij aan het einde van de oprit al stoppen om even te pauzeren. “Het kan 10 keer per dag gebeuren, maar het kan ook 50 keer per dag gebeuren. Dit heeft mijn hele leven overhoop gegooid.”

Domste fout

De piloot zei ook dat Pfizer 20 jaar lang heeft geprobeerd om het mRNA-vaccin veilig te maken. “Maar het doodde ieder dier waar ze het instopten. Toch konden ze het in acht maanden perfectioneren? Laat me niet lachen.”

Op de vraag waarom hij de prik heeft genomen, antwoordde Flint: “Ik was goedgelovig, ik was naïef. Domste fout van mijn leven.”

Verder zei hij dat tientallen, mogelijk meer dan 100 luchtvaartpiloten vlak na de prik zijn overleden. “Duizenden en duizenden hebben last van bijwerkingen, maar durven zich niet uit te spreken.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haagse piet
Haagse piet
2 jaren geleden

Vraagt hij nou medelijden????
Terwijl hij en zn collega’s ons elke dag onderspuiten met giftige stoffen en daar miljoenen mensen,kinderen,dieren en bomen ernstig ziek worden!!!!???

Irma
Irma
2 jaren geleden

Ik hoop dat Alle piloten zich uit gaan spreken, voor zichzelf èn hun collega’s en alle mensen die nog te redden zijn! Bravo

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ik vind de journalisten een hele grote rol spelen waarom de massa niet wakker gaat worden. Allemaal schuldig!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Mensen denken dat het mRNA vaccin voor de plandemie in 8 maanden gemaakt is. Dat geloof ik niet. Het mRNA vaccin lag al klaar te wachten tot de plandemie uitgerold was en een jaar angst propaganda de prikslaven gewillig gemaakt had. De cure was er. Alleen nog de ziekte erbij organiseren.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x