Mens en Dier

‘Kaag is een soort WEF-projectleider en de facto verantwoordelijk voor implementatie WEF-beleid’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Ook Sigrid Kaag participeert in activiteiten van het World Economic Forum om de ‘Great Reset’ te bespoedigen, schreef De Telegraaf woensdag. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt op Twitter dat het in haar geval veel verder gaat dan ‘participeren’.

“Uit de WEF-papers blijkt dat Kaag een soort WEF-projectleider is en de facto verantwoordelijk is voor de implementatie van WEF-beleid,” stelt Van Houwelingen. Hij voegt toe dat zijn partij daar aanvullende vragen over heeft gesteld.

Reset

Tijdens een recente zoom-vergadering zei de D66-leider: “Ik ben lid van een stroom van denkers bij het World Economic Forum. Het ging op een gegeven moment ook over de Reset. Ze zei in dat verband: “Ik ben de minister die SDGs moet coördineren op nationaal niveau.”

Deze zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn door de VN vastgesteld als de nieuwe ontwikkelingsagenda voor 2030.

Grote veranderingen

De Grote Reset en SDGs zijn nauw met elkaar verweven. Elsevier Magazine schrijft: “De grote herstart gaat om vernieuwing van verscheidene systemen. Het WEF grijpt de coronacrisis naar eigen zeggen aan om te kunnen werken aan veerkrachtige, inclusieve en duurzame economieën. Behalve in de financiële wereld, moeten er ook grote veranderingen worden doorgevoerd in andere systemen zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de energievoorziening en de aanpak van klimaatverandering. De zeventien Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties dienen hiervoor als richtlijn.”

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marianna
marianna
4 maanden geleden

als je een toevallige kans om de wereldmacht te veranderen, moet je zeker 30 jaar van te voren beginnen met het plan.

anders ben je te laat om het toeval aan te grijpen.

je begrijpt het pas als je het ziet.

Overheid is vijand
Overheid is vijand
4 maanden geleden

Ze niet lekker oprotten vuile dictator moet dr k*t wef

Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Duidelijk HOOGVERRAAD

wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Je gaat dat mens natuurlijk niet de stuipen op het lijf jagen, maar ze zit er niet voor de hardwerkende Nederlander.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x