Homepagina » Mens en Dier » Huisarts die coronapatiënten met succes behandelde: ‘RIVM blokkeert dit geneesmiddel’
huisarts

Huisarts die coronapatiënten met succes behandelde: ‘RIVM blokkeert dit geneesmiddel’

Huisarts Rob Elens gaf zijn coronapatiënten een antimalariamiddel in combinatie met een antibioticum en zink. Naar eigen zeggen was dit succesvol, maar hij werd teruggefloten door de inspectie. Elens deed aan tafel bij Op1 zijn verhaal.

Hij behandelde 10 coronapatiënten met de middelen, die alle 10 opknapten. Daarvoor had hij 25 patiënten doorgestuurd, waarvan er 12 waren overleden. “Ik had eerst alleen maar paracetamol, maar dat werkte niet. Mensen gingen naar het ziekenhuis, werden slechter en kwamen te overlijden.”

Binnen vier dagen

Toen hij de therapie startte, hoefde hij niemand meer door te sturen en waren alle patiënten binnen vier dagen beter.

Het RIVM stuurde de Inspectie Gezondheidszorg op hem af, die de huisarts opdracht gaf om te stoppen met het voorschrijven van de medicijnen.

Vervolgens kreeg Elens nog een coronapatiënt, die hij dus niet mocht behandelen. Hij moest de patiënt doorsturen naar het ziekenhuis, waar de persoon is overleden.

Blokkeren

“Ik weet dus wat ik kan doen, maar ik mag het niet,” zei hij. “Er zijn dus instanties – waaronder het RIVM – die dit geneesmiddel blokkeren voor de eerste lijn.”

“Het is een heel veilig middel. Het bijwerkingencentrum Lareb heeft 5000 meldingen (waarvan 1000 ernstig) ontvangen na gebruik van paracetamol. Hydroxychloroquine heeft 1000 meldingen opgeleverd, waarvan 138 ernstig.”

Bekijk het fragment hieronder:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
9 maanden geleden

En wat kunnen we eraan doen?????Helemaal niks…..en dat weet de overheid ook..
Word alleen maar erger met alles..

peter
peter
Reactie op  PREDATOR
9 maanden geleden

Waaraan kunnen we volgens jou niets doen, aan die griep of aan het verbod van hydroxychloroquine?

Willem
Willem
Reactie op  PREDATOR
9 maanden geleden

“We” kunnen met ons allen weer normaal gaan doen, gewoon kappen met die 1,5 meter onzin, boodschappen alleen doen kris kras door elkaar, het nieuwe normaal, ja dag. Die arme meiden die de hele dag winkelwagentjes en mandjes schoon moeten maken, overal op de grond buiten en binnen stickers (over milieuvervuiling gesproken) en overal papiertjes met regeltjes en op je tenen lopen want die paar angsthazen wil je niet voor het hoofd stoten. Als alle angsthazen binnen blijven en de normale mensen weer gewoon verder gaan met hun leven is er geen politie of boa macht die dat kan stoppen, dit is gewoon achterlijk, allemaal bedacht door leeghoofden.

peter
peter
9 maanden geleden

Check deze powervrouw: https://youtu.be/_0qf23ZVBdY

jtprf
jtprf
9 maanden geleden

haha, dat die man, wel met goede bedoeling zich in zo’n k#t programma aan tafel
schuift, en eigenlijk weet dat hij in een hoek gedrukt zal worden. Die ouwe naast hem,
zijn blik zei al genoeg. Hypocriet links zooitje bij elkaar. Waarom zou die huisarts
bij wijze van spreken onzin lullen? Hij denkt buiten de kaders en probeert mensen te
helpen. Kennelijk is dat niet gewenst. Eigen familie van die andere rakkers krijgen het
wél. dat andere medicijn vermoed ik. Die Engelse premier niet aan beademing maar
aan zuurstof toediening en knapt op. ?? waarom anderen niet? ( was hij werkelijk ziek? )
Ik heb gisteren van een goede vriend verteld gekregen hoe smerig en hypocriet, corrupt
ons eigen land wel is. Hij maakte het meermaals mee. Je krijgt er een slecht humeur van.

peter
peter
Reactie op  jtprf
9 maanden geleden
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Goed dat Ninefornews dit oppakt.
Overigens hoop ik dat Jensen dit ook oppakt.

Ik vind dit een grote, grote schande en ik kan er niets anders van maken dat de overheid/ overheidsinstellingen bloed aan hun handen hebben.

Gea Breuker
Gea Breuker
9 maanden geleden

Die achterbakse grijns bij Ab O. als Rob verteld dat de patiënt die hij niet mocht helpen zegt het allemaal! Die Ab weet het, maar is gebonden als trekpop aan zijn puppet masters.
Wel goed dat dit wel op tv is, er is nog een sprankje hoop vrijheid, zelfs via Hilversum (die zullen toch ook door moeten hebben dat in de ‘nieuwe normaliteit’ er geen werk meer is voor ze, voor de spelshows en dergelijke dus revolte aub).

Elise
Elise
Reactie op  rob
9 maanden geleden

Wilde ondertekenen, maar waarom testen? Ik wil van alles af.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
9 maanden geleden

Juristen op het witte paard gezocht.
Het lijkt mij dat de tijd is aangebroken dat heel veel juristen nu hun handen in één slaan om te kijken of er geen dood door schuld ten laste kan worden gelegd tegen het RIVM en anderen die aantoonbaar opmerkelijk financieel belang hebben bij de ontwikkeling van een vaccin. Wanneer blijkt dat moedwillig informatie omtrent een 60 jaar bestaande en geteste medicatie door bepaalde machten en krachten wordt gecensureerd die levens kan redden, kan dit hoog spel nog wel eens een hele interessante wending krijgen. Het verschuilen achter bureaucratische richtlijnen ten koste van levens, houd allang geen stand meer. Voorbeelden van overheids dwalingen liggen nog vers in ons geheugen. Dit hebben we gezien met de“Toeslagen Gate” en de “Etnisch Profileren Gate” van die zelfde overheid waar het door “Bill Gates” betaalde RIVM ook deel van uit maakt. Overal waar het woord “Gate” in zit, lijkt wel een onfris luchtje aan te zitten en verdient juridisch onderzoek. Laten we beginnen met belangenverstrengeling en omkoping.

Germaans Roosje
Germaans Roosje
Reactie op  De Wilde Luizen
9 maanden geleden

Het RIVM dient te worden aangeklaagd voor (medeplichtigheid aan) moord. Huisarts Elens doet niets anders dan de eed van Hippocrates gestand, Ab Osterhaus is een handelaar die de Nederlandse staat al voor miljoenen euro’s heeft benadeeld. Was dat niet met de Mexicaanse griep, een eerdere virus uitbraak toen er massaal antiviraal middel en vaccins moesten komen, en is ook medeplichtig aan (massa)moord.

exegese
exegese
9 maanden geleden

Diep respect voor die dokter Rob Elens. De man staat op voor het welzijn van zijn patienten en riskeert hier mee dat die hele corrupte overheidskliek zich tegen hem gaat richten en hem wellicht met de grond gelijk wil maken. Dat vergt moed, veel moed ! CHAPEAU !

x

Check Also

corona

Te weinig patiënten door corona: ziekenhuis vraagt voor helft personeel werktijdverkorting aan

‘Met hart en ziel’. Dat is het ...

testen

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x