UFO

Engeland eens per maand bezocht door UFO, ‘ze vormen geen bedreiging’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse ministerie van Defensie doet niet langer onderzoek naar UFO-meldingen omdat er ‘geen bewijs’ is dat ze een bedreiging vormen.

Toch heeft een hooggeplaatste luchtvaartfunctionaris toegegeven dat het land eens per maand wordt bezocht door een ongeïdentificeerd vliegend object. Dat meldt The Daily Telegraph zondag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is eindelijk officieel: ongeïdentificeerde objecten vormen geen bedreiging voor Groot-Brittannië. De aankondiging komt op hetzelfde moment dat het hoofd van de Britse luchtverkeersleiding toegaf dat UFO’s het land wel degelijk bezoeken.

Gezien

In het programma Today op BBC Radio 4 werd hij gevraagd naar het bestaan van UFO’s waarop hij bevestigde dat ze worden gezien door zijn medewerkers.

Ondanks deze uitspraak wil het Britse ministerie van Defensie niet langer onderzoek doen naar UFO’s. De MoD kwam tot dit eindoordeel na jarenlang meldingen van vreemde lichten, geluiden en vermeend contact met buitenaardsen te hebben onderzocht.

Frustratie

De beslissing om geen onderzoek meer te doen heeft geleid tot frustratie bij burgers die ervan overtuigd zijn dat ze een glimp hebben opgevangen van het buitenaardse en mensen die er eenvoudigweg niet zeker van zijn wat ze hebben gezien.

Mensen weten niet waar ze nu kunnen aankloppen. Jane Randall, een huisvrouw uit Woking in Surrey, belde de politie nadat ze een vreemd object had gezien in de lucht boven Wiltshire. De politie vertelde haar dat het geen politie-aangelegenheid was en de Britse luchtmacht zei haar dat ze geen onderzoek meer doen naar UFO’s.

“Veel gewone burgers voelen dat het hun plicht is om melding te doen van buitengewone zaken,” zei Nick Pope, die tussen 1991 en 1994 verantwoordelijk was voor de UFO-desk van Defensie. “Het is frustrerend dat er nergens een officieel meldpunt is waar ze met hun waarneming terecht kunnen, het is een zwart gat geworden.”

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c r
c r
11 jaren geleden

goed zo om eerlijk te zeggen zie ik het de laatste weken ook geregeld zo een sigaar vliegen en dan met een kap er op zag ik wel nog nooit gezien

johan
johan
11 jaren geleden

voor mij is het gewoon simpel dat er meer leven is dan alleen op onze planeet
weet zeker dat het binnenkort officieel word kenbaar gemaakt,de meeste mensen zijn er klaar voor…ik ben er helemaal klaar voor contact met hun kijk ik al heel lang naar uit….heb ze meerdere keren gezien

jp
jp
11 jaren geleden

Vaak vraag ik me af.Stel dat buitenaards leven echt bestaat en de wereldleiders dat toegeven.Wat klopt er dan nog hoe wij naar onze geschiedenis kijken?Vertellen onze geschiedenisboeken dan nog de waarheid?Die dag zal de wereld op zijn kopzetten.

Soul to soul
Soul to soul
11 jaren geleden

[quote name=”jp”]Vaak vraag ik me af.Stel dat buitenaards leven echt bestaat en de wereldleiders dat toegeven.Wat klopt er dan nog hoe wij naar onze geschiedenis kijken?Vertellen onze geschiedenisboeken dan nog de waarheid?Die dag zal de wereld op zijn kopzetten.[/quote]
In de geschiedenis boeken heeft nog nooit 1 enkele woord gestaan wat waar is. Alles is begin de vorige eeuw veranderd aan de gesch.boeken.
1 Voorbeeld: mij werd op school geleerd dat Napoleon klein was ca. 1.50m wat blijkt nu? 1.70m. Misschien wel een dom en niet irrelevante voorbeeld maar toch….

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x