Gezondheid

In Syrië wordt een valse vlag-aanval voorbereid. Gaat hier binnenkort iets ergs gebeuren?

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Witte Helmen en terreurgroepen waaronder Jabhat al-Nusra bereiden in de Syrische provincie Idlib een valse vlag-aanval voor. Ze zijn van plan een aanval met chemische wapens in scène te zetten, meldt het Syrische persbureau SANA.

De terroristen en Witte Helmen willen de chemische aanval uitvoeren in een gebied tussen Jisr al-Shughour en het noordoosten van de provincie Latakia. Het moet lijken alsof de aanval is uitgevoerd door het regeringsleger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bronnen uit Idlib hebben aan het Russische persbureau Sputnik laten weten dat de Witte Helmen acht busjes met vaten van een fabriek in Atma, die gespecialiseerd is in chloor, richting de Turkse grens hebben gereden.

Beschermd

De Witte Helmen werden tijdens de rit beschermd door terroristen van al-Nusra.

De bronnen lieten weten dat terroristen van Jabhat al-Nusra in Idlib chemicaliën hebben vervoerd, ter voorbereiding op een nep-gifgasaanval.

Lokale bronnen hebben aangegeven dat terroristen van al-Nusra op 11 augustus twee vrachtwagens vol vaten van de fabriek in Atma hebben vervoerd naar Ariha, waar ze werden opgeslagen in het hoofdkwartier van de terroristen van de Turkistaanse Islamitische Beweging in Jisr al-Shughour.

Bezorgd

De bronnen zeiden dat de fabriek vaten met chloor en andere chemicaliën bevat en dat er een aantal buitenlandse technici werken, die opdrachten krijgen van al-Nusra.

Deze week gaven de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk aan ‘bezorgd’ te zijn over een militaire aanval op Idlib. Ze dreigden met vergeldingsacties als daarbij chemische wapens zouden worden ingezet.

Dat wijst erop dat deze landen opnieuw een gifgasaanval in scène willen zetten, als rechtvaardiging voor een aanval op Syrië zoals op 14 april, aldus SANA.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

[SANA]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Duidelijk, mocht er werkelijk iets gebeuren in die richting, dan zal Syrië, ondanks deze kennis toch de schuld krijgen en het worden afgedaan als een leugen en wat SANA berichtte, een vooraankondiging en spel was van Assad.

Zionisten, steunen op de door zionisten geleide VS, hebben maling aan god en gebod en verzinnen van alles om maar te komen tot het vermoorden van Assad. Syrië zal en moet worden overgenomen door de zionisten.

Het is stilte voor de storm!

William
William
5 jaren geleden

Waarom gooien de Russen dat hoofdkwartier van de terorristen niet plat?

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Ik neem dit bericht met een grote korrel zout; SANA is een Syrische MSM en MSM’en liegen altijd. Ik denk dat de werkelijkheid is dat Syrie een gifgasaanval uit gaat voeren en nu alvast voorbereidende maatregelen aan het nemen is om de schuldvraag af te wentelen en het eigen volk aan haar zijde probeert te houden, en krijgen.

Beetje doorzichtig allemaal.

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

ik volg deze site regelmatig sinds de oprichting ervan. een groot compliment voor de medewerkers van de site en in het bijzonder voor hoofdredacteur van ninefornews: robin de boer. mag ook wel eens gezegd worden toch?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x