Homepagina » Gezondheid » In Syrië wordt een valse vlag-aanval voorbereid. Gaat hier binnenkort iets ergs gebeuren?
In Syrië wordt een valse vlag-aanval voorbereid. Gaat hier de komende dagen iets ergs gebeuren?

In Syrië wordt een valse vlag-aanval voorbereid. Gaat hier binnenkort iets ergs gebeuren?

De Witte Helmen en terreurgroepen waaronder Jabhat al-Nusra bereiden in de Syrische provincie Idlib een valse vlag-aanval voor. Ze zijn van plan een aanval met chemische wapens in scène te zetten, meldt het Syrische persbureau SANA.

De terroristen en Witte Helmen willen de chemische aanval uitvoeren in een gebied tussen Jisr al-Shughour en het noordoosten van de provincie Latakia. Het moet lijken alsof de aanval is uitgevoerd door het regeringsleger.

Bronnen uit Idlib hebben aan het Russische persbureau Sputnik laten weten dat de Witte Helmen acht busjes met vaten van een fabriek in Atma, die gespecialiseerd is in chloor, richting de Turkse grens hebben gereden.

Beschermd

De Witte Helmen werden tijdens de rit beschermd door terroristen van al-Nusra.

De bronnen lieten weten dat terroristen van Jabhat al-Nusra in Idlib chemicaliën hebben vervoerd, ter voorbereiding op een nep-gifgasaanval.

Lokale bronnen hebben aangegeven dat terroristen van al-Nusra op 11 augustus twee vrachtwagens vol vaten van de fabriek in Atma hebben vervoerd naar Ariha, waar ze werden opgeslagen in het hoofdkwartier van de terroristen van de Turkistaanse Islamitische Beweging in Jisr al-Shughour.

Bezorgd

De bronnen zeiden dat de fabriek vaten met chloor en andere chemicaliën bevat en dat er een aantal buitenlandse technici werken, die opdrachten krijgen van al-Nusra.

Deze week gaven de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk aan ‘bezorgd’ te zijn over een militaire aanval op Idlib. Ze dreigden met vergeldingsacties als daarbij chemische wapens zouden worden ingezet.

Dat wijst erop dat deze landen opnieuw een gifgasaanval in scène willen zetten, als rechtvaardiging voor een aanval op Syrië zoals op 14 april, aldus SANA.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

[SANA]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Duidelijk, mocht er werkelijk iets gebeuren in die richting, dan zal Syrië, ondanks deze kennis toch de schuld krijgen en het worden afgedaan als een leugen en wat SANA berichtte, een vooraankondiging en spel was van Assad.

  Zionisten, steunen op de door zionisten geleide VS, hebben maling aan god en gebod en verzinnen van alles om maar te komen tot het vermoorden van Assad. Syrië zal en moet worden overgenomen door de zionisten.

  Het is stilte voor de storm!

  • Gladiator schreef:

   @weg met ons,

   idd beste, stilte voor de storm, kijk hier maar even naar!!!

   John Bolton (Amerikaanse zionistische onveiligheidsadviseur en stuurknuppel van Israhels Netanyahu) “waarschuwd” Assad dat als………….

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13253:groot-gevaar-voor-syrie-door-false-flag-op-het-laatste-moment&catid=37:wereld&Itemid=50

   En de hele wereld trapt er in omdat de MSM ook in handen is van dat zionistische tuig!!!

   Gladiator

   • weg met ons schreef:

    @Gladiator

    Met het aanstellen van Bolton liet Trump duidelijk zien niets anders te zijn dan een zio puppet. Trump had voor mij al afgedaan toen hij zich als een straathond liet koeieneren door Israël. Hij moest simpelweg het stokje overnemen van Obama, die het stokje overnam van Bush. Iedere keer weer lijkt een nieuwe president verandering te brengen in positieve zin, maar telkens weer bewijzen de presidenten openlijk hoe stumperig ze aan het lijntje hangen van de zionisten.

    De VS en zeker ook de EU worden gedicteerd en geregeerd door Israel, de Rotschilds en de Bilderberg leden.

    Democraten en republikeinen spelen voor de bühne hun ingestudeerde rol, de regie is echter in handen van de zionisten. Iedereen kan het zien en begrijpen, toch lopen de slaven, de dwaze kiezers, iedere keer weer warm voor de zogenaamde linkse of rechtse presidentiële acteurs die er voor zorgen dat er niets wezenlijks in positieve zin verandert of in het voordeel uitpakt voor vrede en vrijheid.

    • weg met ons schreef:

     John Bolton met zijn kreupelhouthoofd, waarschuwt niet Assad, maar vertelt met zijn leugenachtige gifslangen die uit zijn muil en die van Trump en Bibi kruipen dat er binnenkort weer vieze en doortrapte zaakjes staan te gebeuren in Syrië.

     Jammer dat er geen god van de leugen bestaat die dergelijk smeerpijpen met hun leugens straft met een enge, langzame ziekte, er schijnt iets op dit moment met zwerende en afstervende genitaliën rond te gaan. Hoop dat ze ‘t krijgen en
     het onbehandelbaarr is. Hebben ze iets om over na te denken.

     McCain heeft de rotting wel al te pakken, kan niet mooier, iedereen met bloed van onschuldige mensen aan de handen en zonder enig berouw verdienen hebben er om gevraagd zo te eindigen. -karma?- Hoop dat hij nog een tijd mee mag gaan, de beste. Heel langzaam, heel veel nadenken en leren begrijpen “what wendt wrong???”… 👍…👍

     • weg met ons schreef:

      ….ja, what went wrong?…eat this!…

      En het jammere is dat het zo lang duurt eer dergelijke geesteszieken een Waterloo beleven en zo kans zien over jaren en jaren een spoor van grote ellende door de wereld te trekken….Heel jammer.

    • J. Hofmans schreef:

     Aha, daar hebben we toch weer mooie teksten van ‘weg met ons’. Helemaal mee eens.

     • weg met ons schreef:

      @J.hofmans

      McCain is history, opgeruimd en auf nimmer wiedersehen, zand erover, aanstampen en mooi plastic neppe gedenksteentje erop in pedowood stijl met veel Amerikaans patriottische blingbling fanfare en trompetgeschal en wat typisch Amerikaans fake gejank erbij en dan maar hopen dat er geen anderen in de voetsporen van dit monstertje stappen. Meestal is het zo, ligt het monster z’n kop eraf, komen er meestal twee voor terug.

 • William schreef:

  Waarom gooien de Russen dat hoofdkwartier van de terorristen niet plat?

 • Hawks schreef:

  Ik neem dit bericht met een grote korrel zout; SANA is een Syrische MSM en MSM’en liegen altijd. Ik denk dat de werkelijkheid is dat Syrie een gifgasaanval uit gaat voeren en nu alvast voorbereidende maatregelen aan het nemen is om de schuldvraag af te wentelen en het eigen volk aan haar zijde probeert te houden, en krijgen.

  Beetje doorzichtig allemaal.

  • JanB schreef:

   Die Assad en consorten kunnen alles omdraaien maar dat maakt het nog geen waarheid…

   • weg met ons schreef:

    @JanB

    Als het al zo zijn dan geef ik Assad en consorten groot gelijk. Je wordt als vredig en soeverein land aangevallen door landen, zoals ISR, VS en SA, die worden bestuurd door psychopaten en machtsgeile oude bokken die eigenlijk al in hun graf horen te liggen, dan zou ik ook van alles uit de kast trekken om het land en de bevolking te beschermen tegen deze moorddadige westerse cabal kankergezwellen.

    Pantoffelhelden zoals jij laten zich zeker ook zo maar even voor het hoofd pompen en geven geen reactie als anderen je proberen af te maken, omdat anderen vinden dat je moet doen wat ze van je verlangen. Vast en zeker ben jij en die maat @Hawk van je uit dergelijk slapjanushout gesneden, misschien laat je zelfs nog je vrouw misbruiken en je kinderen afmaken als anderen daar behoefte aan hebben, zonder in te grijpen. Assad en zijn cinsorten denken daar dus net even anders over!!….Daar regeert nog het gezonde verstand, jullie reacties zo lezenden is dat bij jullie soort ver te zoeken.

    Dank nog voor jullie reacties, deze werken voor mij als brandstof en houdt me scherp en schudt wakker, want het doet mij weer beseffen dat er nog altijd veel vies volk onder de mens kruipt.

    • Hawks schreef:

     ‘@Hawk van je uit dergelijk slapjanushout gesneden, misschien laat je zelfs nog je vrouw misbruiken en je kinderen afmaken als anderen daar behoefte aan hebben, zonder in te grijpen. Assad en zijn cinsorten denken daar dus net even anders over!!’

     Eh, sorry, maar wat is precies je punt?

   • Pino schreef:

    Jan hoe ziek kan je zijn!

  • redice schreef:

   Waarom zou Assad zijn eigen bevolking aanvallen met chemische wapens en zodoende de amerikaanse bezettinsmacht reden geven om langer te blijven, de hele wereld op zijn nek te halen en een full scale oorlog tegen zichzelf op gang te trekken?
   Ja, brainwashing van het hoogste niveau bij jou…

   • weg met ons schreef:

    @redice

    Waarom? Omdat Washington vol zit met Luciferiaanse leugenaars, met heel doortrapte geesten. Het is daar een sekte die overal in de wereld zijn volgelingen kent. Zelfs op deze site reageren er zo af en toe een paar volgelingen van de Luciferiaanse kerk die menen dst Assad werkelijk zo gek is om z’n eigen volk af te maken, met bommen of gifgas.

    En deze sektarische gekken en psychopaten geloven ook dat Syrië in de VS ligt en behandeld mag worden als een afvallige provincie die aan hen toebehoort.

    De Luciferiaanse sekte meent verder dat zelfs de hele planeet aan ze toebehoort en ze met de mensen die daarop leven kunnen doen wat ze willen. Bedenk maar wat, het kan zo gek niet zijn of ze mogen, van zichzelf, met ieder mens doen wat ze willen.

   • Hawks schreef:

    Waarom Assad dar gaat doen? Nou, omdat het een dictator is en geen verantwoording af hoeft te leggen aan zijn ‘eigen volk’. En, a propos, Syrie wordt niet bezet door Amerika. De facto is er dan ook geen amerikaanse bezettingsmacht.

  • J. Hofmans schreef:

   Assad heeft allang gewonnen. Veel landen die dat met zeer veel verdriet moeten aanzien, weten niet wat ze moeten doen.

   Vandaar ‘sneaky’ acties, vanuit Amerika, Engeland, Frankrijk, Israël, Saudi-Arabië..

   Zo moeilijk is het niet hoor.

  • Pino schreef:

   Dit kan alleen maar een zieke zionist bedenken !

 • wolfje schreef:

  ik volg deze site regelmatig sinds de oprichting ervan. een groot compliment voor de medewerkers van de site en in het bijzonder voor hoofdredacteur van ninefornews: robin de boer. mag ook wel eens gezegd worden toch?

 • weg met ons schreef:

  ….”Washington beschikt volgens de bronnen over informatie dat het Syrische regime van Bashar al-Assad mogelijk weer verboden wapens zal inzetten bij de strijd om Idlib”….

  Wauw, de wc-eend bronnen van de zio Pinocchio afdeling melden dat in het keukenkastje van Assad een fles bleekwatar en ammoniak gevaarlijk dicht naast elkaar staan. Ik mis nog wat witte mutsen en Jan Klaassen kindertheater verhalen.

  • Henk Azie schreef:

   Volgens RT zijn de VS druk bezig met hun militaire eenheden in stelling te brengen voor een grootscheepse aanval op Syrië. De VS waar moordzucht van de import bevolking altijd hoog in het vaandel heeft gestaan, eerst de lokale bevolking practisch uitgeroeid, toen daar niet veel meer van over was probeerden ze elkaar uit te roeien, en nu zoeken hun heil (moordzucht dus) in het buitenland.
   Begrijpen zullen we het nooit, anders waren we net zo slecht van karakter.

 • J. Hofmans schreef:

  Heb ik al die andere nep aanvallen serieus genomen? Zeker niet.

  Maar helaas doen zoveel mensen dat nog wel. En dat is nou precies het probleem.

  • Pietka schreef:

   Nederlanders worden meestal boos als je de officiele versie van het NOS betwijfeld! Het gaat meestal zo :ben je er zeker van ? Ja het was net op het NOS! Dan ben je snel uitge.uld

 • Henk Azie schreef:

  Als laatste ter overdenking, zou de mensen op dit forum bekend moeten zijn :
  http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

  Waaruit een quote:
  “De elite hebben 25 nucleaire bommen in grote Amerikaanse steden en Europa verstopt om overheden te kunnen chanteren als ze niet meewerken aan hun programma. De elite noemen dit de Samson Optie. Dit werd voor het eerst geopenbaard door Seymour Hersh”

  Het zou alles verklaren, maar ik hoop echt dat dit niet waar is.

 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

  Dag in dag uit zie je dezelfde ...

  is-terroristen

  IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

  Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

  >