Homepagina » Buitenland » (T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt
(T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt

(T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt

Amerika is een land dat niet zonder vijanden kan. Desnoods worden er denkbeeldige vijanden gecreëerd. Na de aanslagen op 11 september 2001 werd de oorlog tegen terrorisme gestart.

Hoewel de oorlog met ruime financiële middelen wordt gevoerd, laat het resultaat na 15 jaar te wensen over. Voor de FBI heeft terrorismebestrijding op eigen bodem de hoogste prioriteit. De Amerikaanse veiligheidsdienst lokt terrorisme desnoods ook uit.

In de val gelokt

Zo is er een klimaat ontstaan waarin Amerikaanse moslims bij voorbaat al verdacht zijn, in de val kunnen worden gelokt en zware straffen kunnen krijgen waarbij de rechtsstaat buiten spel gezet wordt.

In de onderstaande documentaire (T)error is te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. De Afro-Amerikaanse moslim Saeed Torres, een FBI-informant, heeft de makers van de film uitgenodigd om hem te volgen tijdens een opdracht voor de FBI.

Gewetenloosheid

De FBI blijkt een macaber spel te spelen waarbij verdachten van terreur en informanten het onderspit delven, en waarbij manipulatie, intimidatie, gewetenloosheid en rechteloosheid hoogtij vieren. Amerikaanse moslims gelden al snel als potentiële terroristen. Desnoods zorgt de FBI zelf voor bewijslast.

In Amerika zijn sinds de aanslagen in New York minstens 500 individuen langdurig veroordeeld op beschuldiging van terrorisme, vaak door toedoen van informanten. Hun aantal steeg na 9/11 volgens Torres van 1500 naar 15.000.

[VPRO]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Een groot gebrek aan een mediatieve instelling zijn de oorzaken van deze onzin.

wakkermens
wakkermens
5 jaren geleden

In Nederland zijn ze er ook niet vies van om te liegen en bedriegen om een bekentenis/veroordeling te krijgen.

Ben in mijn jeugd flink genaaid geweest door oom agent. Ik werd met een hoop toeters en bellen door oom agent op mijn werk opgeladen. Ik zou achter een reeks inbraken zitten. Ze hadden bewijs dat ik een van de daders was. Dat vond ik knap ik had hier namelijk niks mee te maken.

Ze hebben 3 dagen geprobeerd om een bekentenis te forceren. Door te claimen dat het bewijs wat ze hadden 100% water dicht was. En als ik zou bekennen dat de straf lager uit zou vallen.

Na 3 dagen werd ik zonder verklaring weer los gelaten. En ondanks dat ze later schijnbaar de echte dader gepakt hebben. Heeft deze misstap van oom agent er wel voor gezorgd dat ik mijn baan kwijt was. En dat ik in het dorp met de nek werd aangekeken.

Richard Groen
Richard Groen
5 jaren geleden

Boeiend, de feitevrije kreet die Kalki meteen hier neerkwakt!

Hier hebben we echt een majeur probleem – in het hart van onze democratie.
Ontkenners zijn duidelijk subversieve elementen.

Haast lachwekkend welke onzin op ons Goebbels-Journaal we allemaal klakkeloos geloven; indrukwekkende Mind Control operatie in de praktijk; paar voorbeelden:

http://humansarefree.com/2011/05/proof-that-osama-bin-laden-was-cia-and.html
http://www.the-office.com/fakebinladen.htm
http://21stcenturywire.com/2014/09/09/foley-sotloff-beheading-videos-not-evidence-but-us-still-ready-to-launch-new-war-in-middle-east/
Zie hier: hoe Erdogan direct na Zaventem verheugd reageerde; en de tweet van Pieter Omtzigt dd. 22.1.16
http://www.voltairenet.org/article190968.html

Over ’t algemeen is terreur zaaien en oogsten de opdracht van álle geheime diensten.

lees b.v. de publicaties van ex Mossad Ostrovsky, en Aviv. von Bülow, ex drugshandelaren Escobar, Baybasin, Steven Brown, academici als Engdahl, de Canadees Chussodovsky, en Naom Chomsky, over ‘State Sponsored Terrorism’.

Alle grote rijken en imperium hantereden royaal geweld en onderdrukking. Hoe groter, hoe meer. Uit de aard van het ‘spel’. Macht concentreren is terreur in zich zelf.

x

Check Also

journalist

Congreslid linkt ‘zelfmoord’ van journalist aan ‘Clinton-misdaadsyndicaat’

De dood van journalist Christopher Sign kan ...

journalist

Journalist die verhaal naar buiten bracht over geheime ontmoeting Bill Clinton in 2016 dood gevonden

De journalist die schreef over een geheime ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

4
0
We lezen graag je reactie!x