Homepagina » Buitenland » (T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt
(T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt

(T)error: Hoe de FBI terrorisme uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt

Amerika is een land dat niet zonder vijanden kan. Desnoods worden er denkbeeldige vijanden gecreëerd. Na de aanslagen op 11 september 2001 werd de oorlog tegen terrorisme gestart.

Hoewel de oorlog met ruime financiële middelen wordt gevoerd, laat het resultaat na 15 jaar te wensen over. Voor de FBI heeft terrorismebestrijding op eigen bodem de hoogste prioriteit. De Amerikaanse veiligheidsdienst lokt terrorisme desnoods ook uit.

In de val gelokt

Zo is er een klimaat ontstaan waarin Amerikaanse moslims bij voorbaat al verdacht zijn, in de val kunnen worden gelokt en zware straffen kunnen krijgen waarbij de rechtsstaat buiten spel gezet wordt.

In de onderstaande documentaire (T)error is te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. De Afro-Amerikaanse moslim Saeed Torres, een FBI-informant, heeft de makers van de film uitgenodigd om hem te volgen tijdens een opdracht voor de FBI.

Gewetenloosheid

De FBI blijkt een macaber spel te spelen waarbij verdachten van terreur en informanten het onderspit delven, en waarbij manipulatie, intimidatie, gewetenloosheid en rechteloosheid hoogtij vieren. Amerikaanse moslims gelden al snel als potentiële terroristen. Desnoods zorgt de FBI zelf voor bewijslast.

In Amerika zijn sinds de aanslagen in New York minstens 500 individuen langdurig veroordeeld op beschuldiging van terrorisme, vaak door toedoen van informanten. Hun aantal steeg na 9/11 volgens Torres van 1500 naar 15.000.

[VPRO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Een groot gebrek aan een mediatieve instelling zijn de oorzaken van deze onzin.

  1 likes
 • wakkermens schreef:

  In Nederland zijn ze er ook niet vies van om te liegen en bedriegen om een bekentenis/veroordeling te krijgen.

  Ben in mijn jeugd flink genaaid geweest door oom agent. Ik werd met een hoop toeters en bellen door oom agent op mijn werk opgeladen. Ik zou achter een reeks inbraken zitten. Ze hadden bewijs dat ik een van de daders was. Dat vond ik knap ik had hier namelijk niks mee te maken.

  Ze hebben 3 dagen geprobeerd om een bekentenis te forceren. Door te claimen dat het bewijs wat ze hadden 100% water dicht was. En als ik zou bekennen dat de straf lager uit zou vallen.

  Na 3 dagen werd ik zonder verklaring weer los gelaten. En ondanks dat ze later schijnbaar de echte dader gepakt hebben. Heeft deze misstap van oom agent er wel voor gezorgd dat ik mijn baan kwijt was. En dat ik in het dorp met de nek werd aangekeken.

  2 likes
 • Richard Groen schreef:

  Boeiend, de feitevrije kreet die Kalki meteen hier neerkwakt!

  Hier hebben we echt een majeur probleem – in het hart van onze democratie.
  Ontkenners zijn duidelijk subversieve elementen.

  Haast lachwekkend welke onzin op ons Goebbels-Journaal we allemaal klakkeloos geloven; indrukwekkende Mind Control operatie in de praktijk; paar voorbeelden:

  http://humansarefree.com/2011/05/proof-that-osama-bin-laden-was-cia-and.html
  http://www.the-office.com/fakebinladen.htm
  http://21stcenturywire.com/2014/09/09/foley-sotloff-beheading-videos-not-evidence-but-us-still-ready-to-launch-new-war-in-middle-east/
  Zie hier: hoe Erdogan direct na Zaventem verheugd reageerde; en de tweet van Pieter Omtzigt dd. 22.1.16
  http://www.voltairenet.org/article190968.html

  Over ‘t algemeen is terreur zaaien en oogsten de opdracht van álle geheime diensten.

  lees b.v. de publicaties van ex Mossad Ostrovsky, en Aviv. von Bülow, ex drugshandelaren Escobar, Baybasin, Steven Brown, academici als Engdahl, de Canadees Chussodovsky, en Naom Chomsky, over ‘State Sponsored Terrorism’.

  Alle grote rijken en imperium hantereden royaal geweld en onderdrukking. Hoe groter, hoe meer. Uit de aard van het ‘spel’. Macht concentreren is terreur in zich zelf.

  0 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  michael flynn

  Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

  Er is iets gaande in de Verenigde ...

  >