UFO

Piloot legt twee UFO’s vast boven Tungurahua-vulkaan (video)

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand heeft een piloot in Ecuador twee onbekende vliegende objecten boven de Tungurahua-vulkaan vastgelegd op video.

Op een open plek in het wolkendek zijn twee schotelvormige objecten te zien. De beelden zijn uitgezonden tijdens het programma Día a Día van Ecuavisa, één van de grotere Ecuadoriaanse televisienetwerken.

Ecuavisa heeft de video inmiddels uit het archief verwijderd. Hoewel de beelden niet van zeer hoge kwaliteit zijn, lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn.

De Tungurahua is een actieve stratovulkaan in de gelijknamige provincie in Ecuador. In juli 2006 vertoonde de vulkaan weer activiteit en werden 5500 mensen geëvacueerd. Eén van de zwaarste uitbarstingen vond plaats in 1944.

Tungurahua staat ook wel bekend als ‘De Zwarte Reus’. Bij zijn activiteit veroorzaakt het opkomende magma aardschokken in het nabijgelegen Baños.

Bron: Truthbehindthescenes.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikk
Ikk
9 jaren geleden

fijn om te weten dat ze nog steeds alles goed in de gaten houden 🙂

Paul
Paul
9 jaren geleden

‘lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn’
Beetje vreemde formulering, want zoals eerder in het verhaal staat zijn het twee onbekende vliegende objecten. Het zouden schotels kunnen zijn, maar ik toch het idee dat ik twee lichten aan de voorkant zie en dan kunnen het landingslichten zijn van een vliegtuig.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

[quote name=”Paul”]’lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn’
Beetje vreemde formulering, want zoals eerder in het verhaal staat zijn het twee onbekende vliegende objecten. Het zouden schotels kunnen zijn, maar ik toch het idee dat ik twee lichten aan de voorkant zie en dan kunnen het landingslichten zijn van een vliegtuig.[/quote]
Landingslichten lijkt mij het meest logische, vooral als je slecht zicht hebt door de as van de vulkaan.

arjen
arjen
9 jaren geleden

ten eerste, 2 lijnvliegtuigen vliegen nooit op zo’n kleine afstand van elkaar.
ten tweede, vliegen door een aswolk is vragen om moelijkheden, motorproblemen en/of neerstorten, piloten weten dit en wijken uit naar grotere hoogtes.
ten derde, als het vliegtuigen zijn hebbben ze niks aan landingslichten in een dichte aswolk, je ziet namelijk helemaal niks in zo’n wolk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x