Homepagina » UFO » Piloot legt twee UFO’s vast boven Tungurahua-vulkaan (video)
Twee UFO's boven Tungurahua-vulkaan

Piloot legt twee UFO’s vast boven Tungurahua-vulkaan (video)

Afgelopen maand heeft een piloot in Ecuador twee onbekende vliegende objecten boven de Tungurahua-vulkaan vastgelegd op video.

Op een open plek in het wolkendek zijn twee schotelvormige objecten te zien. De beelden zijn uitgezonden tijdens het programma Día a Día van Ecuavisa, één van de grotere Ecuadoriaanse televisienetwerken.

Ecuavisa heeft de video inmiddels uit het archief verwijderd. Hoewel de beelden niet van zeer hoge kwaliteit zijn, lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn.

De Tungurahua is een actieve stratovulkaan in de gelijknamige provincie in Ecuador. In juli 2006 vertoonde de vulkaan weer activiteit en werden 5500 mensen geëvacueerd. Eén van de zwaarste uitbarstingen vond plaats in 1944.

Tungurahua staat ook wel bekend als ‘De Zwarte Reus’. Bij zijn activiteit veroorzaakt het opkomende magma aardschokken in het nabijgelegen Baños.

Bron: Truthbehindthescenes.org

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ikk schreef:

  fijn om te weten dat ze nog steeds alles goed in de gaten houden 🙂

  0 likes
 • Paul schreef:

  ‘lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn’
  Beetje vreemde formulering, want zoals eerder in het verhaal staat zijn het twee onbekende vliegende objecten. Het zouden schotels kunnen zijn, maar ik toch het idee dat ik twee lichten aan de voorkant zie en dan kunnen het landingslichten zijn van een vliegtuig.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Paul”]’lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn’
  Beetje vreemde formulering, want zoals eerder in het verhaal staat zijn het twee onbekende vliegende objecten. Het zouden schotels kunnen zijn, maar ik toch het idee dat ik twee lichten aan de voorkant zie en dan kunnen het landingslichten zijn van een vliegtuig.[/quote]
  Landingslichten lijkt mij het meest logische, vooral als je slecht zicht hebt door de as van de vulkaan.

  0 likes
 • arjen schreef:

  ten eerste, 2 lijnvliegtuigen vliegen nooit op zo’n kleine afstand van elkaar.
  ten tweede, vliegen door een aswolk is vragen om moelijkheden, motorproblemen en/of neerstorten, piloten weten dit en wijken uit naar grotere hoogtes.
  ten derde, als het vliegtuigen zijn hebbben ze niks aan landingslichten in een dichte aswolk, je ziet namelijk helemaal niks in zo’n wolk.

  0 likes
 • R. schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Paul”]’lijken de twee vliegende schotels geen conventionele vliegtoestellen te zijn’
  Beetje vreemde formulering, want zoals eerder in het verhaal staat zijn het twee onbekende vliegende objecten. Het zouden schotels kunnen zijn, maar ik toch het idee dat ik twee lichten aan de voorkant zie en dan kunnen het landingslichten zijn van een vliegtuig.[/quote]
  Landingslichten lijkt mij het meest logische, vooral als je slecht zicht hebt door de as van de vulkaan.[/quote]
  ja duidelijk een vliegtuig… (^.-)

  0 likes
 • Biff schreef:

  Dit zijn schepen van Sirius lijkt me,

  goed te herkennen aan de koplampen

  0 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Joepie, de kwaliteit van de video is wéér zo slecht, dat we het toch weer een ufo kunnen noemen…

  Inderdaad lijken het landingslichten te zijn, echter zal een vliegtuig aswolken altijd proberen te ontwijken, daar de as van een vilkaan zeer slecht is voor de vliegtuigmotoren. Ze kunnen zomaar stoppen.

  0 likes
 • Dru79 schreef:

  Is altijd weer hetzelfde,jammer dat het filmpje weer van zo’n slechte kwaliteit is dat je er eigenlijk niets mee kan dan alleen speculeren ….
  Dit soort filmpjes ontkrachten weer de heleboel..wanneer filmen ze nu is een keer iets met een degelijke camera !!!!

  0 likes
 • paul janssens schreef:

  Ik meen te weten dat conventionele vliegtuigen in het luchtruim steeds een bepaalde afstand tussen elkaar dienen te respecteren. Ik beweer niet dat het UFO’s zijn, maar volgens mij vliegen deze toestellen veel te dicht bij elkaar om conventionele vliegtuigen te zijn.

  0 likes
 • K335 schreef:

  Lijkt net een witte vogel.

  Maar het idee van een buitenaardse beschaving die de mensheid monitoort en dat dit dus 1 van hun schepen is is inderdaad veel aannemelijker en realistischer.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Ik lees toch echt wolkendek en géén aswolk. Voor een aswolk is het ook te wit. En het hoeven ook niet per se lijnvliegtuigen te zijn. Straaljagers zitten ook vlak op elkaar.

  0 likes
 • JohnDoe schreef:

  *Caramba, Pedro..Klingons on the starboard bow! *

  P.S volgende keer met een camera filmen ipv een Burrito.. gracias -)

  0 likes
 • legaal schreef:

  hoi allemaal bij meerdere vulkaan uitbarstingen zijn ze te zien geweest ook bij de brand van de kerncentrale in japan bij de aardbeving in thaiti waar rampen zijn,zijn de ufo,s ook, en een landings licht van een gewone vliegtuig is er maar een hier zie je meerdere zelfs bij de WTC in New york waren ze

  0 likes
 • Robijn schreef:

  Meende ik SaLuSa nog te zien turen uit het raam? De beelden waren zeer scherp! Overigens, een heel klein vlekje op de raam kan ook dergelijke beelden opleveren.

  0 likes
 • [quote name=”Biff”]Dit zijn schepen van Sirius lijkt me,

  goed te herkennen aan de koplampen[/quote]

  Dat moeten salusa en mike zijn

  0 likes
 • [quote name=”Dru79″]Is altijd weer hetzelfde,jammer dat het filmpje weer van zo’n slechte kwaliteit is dat je er eigenlijk niets mee kan dan alleen speculeren ….
  Dit soort filmpjes ontkrachten weer de heleboel..wanneer filmen ze nu is een keer iets met een degelijke camera !!!![/quote]

  Ik heb n you tube kanaal met video’s opgenomen in de natuur ALLEMAAL met volle zonneschijn, beelden nergens te vinden op t internet, gefilmd in andere dimensies. Alle beelden zijn 100% origineel en heel bijzonder (al zeg ik t zelf, ahum) maar vrijwel de enige reacties die ik krijg zijn tumbs down. Als iemand een ufo goed weet te filmen zeggen ze ook dat t fake is.
  Mijn niet bescheiden mening is dat mensen alles willen zien maar zodra t serieus wordt zijn ze BANG. Ik spreek uit ervaring: zeker twintig mensen die hier regelmatig over de vloer kwamen zijn weg gebleven. ze hielden t voor gezien.

  0 likes
 • legaal schreef:

  hoi allemaal #[email protected] op you tube staat een filmpje van ongeveer 6 minuten ufo sightings kumburgaz turkey,may 13/17,2009 daar zie je 2 et,s zitten niet mike en salusa dit gewoon intypen bij you tube en je ziet het heel duidelijk dit is de duidelijkste ufo film deze film is onderzocht of er niet geknoeit was met de video het is een echte ufo kijk en geef dan je reactie

  0 likes
 • Robijn schreef:

  Sinds de camera’s gemeengoed zijn geworden, menen mensen van alles te zien. Laatst is er een gestorven omdat hij de boel wilde flessen door als de verschrikkelijke sneeuwman door te gaan. Voor een smakelijke en lollige filmpje natuurlijk. Opvallend dat nooit de professionele cameramensen, die toch gewend zijn zaken direct op te merken, ooit een filmpje van een Ufo of een Loch Ness monster of zo schieten. Hat zijn altijd de amateurfilmers die dingen zien.

  0 likes
 • Rixels schreef:

  En niemand die hier afvraagt, waarom de video eerst een stuk laat zien van de vulkaan, dan zie je ineens de wolk, zoomen in, zoomen uit en de video ‘stopt'(er wordt nog een slowmotion stukje achter geplakt maar geen nieuwe beelden). Ik vind het erg slecht gemaakt moet ik eerlijk zeggen.

  0 likes
 • [quote name=”legaal”]hoi allemaal #[email protected] op you tube staat een filmpje van ongeveer 6 minuten ufo sightings kumburgaz turkey,may 13/17,2009 daar zie je 2 et,s zitten niet mike en salusa dit gewoon intypen bij you tube en je ziet het heel duidelijk dit is de duidelijkste ufo film deze film is onderzocht of er niet geknoeit was met de video het is een echte ufo kijk en geef dan je reactie[/quote]

  Met een beetje fantasie zie je inderdaad 2 et’s op t dak van die ufo. en je kunt duidelijk zien dat t mike en salusa niet zijn.
  je hebt gewoon helemaal gelijk dus.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Rob ter Horst”]Joepie, de kwaliteit van de video is wéér zo slecht, dat we het toch weer een ufo kunnen noemen…

  Inderdaad lijken het landingslichten te zijn, echter zal een vliegtuig aswolken altijd proberen te ontwijken, daar de as van een vilkaan zeer slecht is voor de vliegtuigmotoren. Ze kunnen zomaar stoppen.[/quote]
  Juist en door die landingslichten kan de piloot optioneel,beter inschatten en zien, waar de aswolk zich precies begeeft.

  0 likes
 • Mister.K schreef:

  Valt het niemand op dat er rechtsboven in beeld een oog te zien is ( illumanti ) het valt me trouwens ook erg op dat als er filmpjes opduiken van ufo’s monster van loch ness bigfoot dat soort dingen dat de beeld kwaliteit vaak ter wensen overlaat dit in een tijdperk waar in we in HD kwaliteit kunnen filmen beetje jammer

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Rob ter Horst”]Joepie, de kwaliteit van de video is wéér zo slecht, dat we het toch weer een ufo kunnen noemen…

  Inderdaad lijken het landingslichten te zijn, echter zal een vliegtuig aswolken altijd proberen te ontwijken, daar de as van een vilkaan zeer slecht is voor de vliegtuigmotoren. Ze kunnen zomaar stoppen.[/quote]
  Juist en door die landingslichten kan de piloot optioneel,beter inschatten en zien, waar de aswolk zich precies begeeft.[/quote]
  hoi precies er zijn nooit 3 vliegtuigen zo dicht bij elkaar en trouwens de piloot weet echt wel hoeveel vliegtuigen daar rond vliegen en geen een piloot vliegt daar naar beneden de vulkaan in

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”[email protected]”]

  Ik heb n you tube kanaal met video’s opgenomen in de natuur ALLEMAAL met volle zonneschijn, beelden nergens te vinden op t internet, gefilmd in andere dimensies. Alle beelden zijn 100% origineel en heel bijzonder (al zeg ik t zelf, ahum) maar vrijwel de enige reacties die ik krijg zijn tumbs down. Als iemand een ufo goed weet te filmen zeggen ze ook dat t fake is.
  Mijn niet bescheiden mening is dat mensen alles willen zien maar zodra t serieus wordt zijn ze BANG. Ik spreek uit ervaring: zeker twintig mensen die hier regelmatig over de vloer kwamen zijn weg gebleven. ze hielden t voor gezien.[/quote]

  ”Gefilmd in andere dimensies” ? Dat kan helemaal niet !

  0 likes
 • cest moi schreef:

  PFFF nee joh alle videos zijn fake ..
  er bestaan alleen arrogante wezens die mensen heten ..die hun eigen planeet naar de klote helpen..maar verder is er niks hoor… alleen wij de mens..want ow wat zijn we belangrijk en voelen ons stoer..als u even verder denkt en kijkt dan uw arrogante neus ..alleen dat er al miljarden triljoenen stelsels zijn…nee wij de mens zijn de enigste en belangrijkste….ga toch fietsen…

  0 likes
 • [quote name=”O. Westerman”][quote name=”[email protected]”]

  Ik heb n you tube kanaal met video’s opgenomen in de natuur ALLEMAAL met volle zonneschijn, beelden nergens te vinden op t internet, gefilmd in andere dimensies. Alle beelden zijn 100% origineel en heel bijzonder (al zeg ik t zelf, ahum) maar vrijwel de enige reacties die ik krijg zijn tumbs down. Als iemand een ufo goed weet te filmen zeggen ze ook dat t fake is.
  Mijn niet bescheiden mening is dat mensen alles willen zien maar zodra t serieus wordt zijn ze BANG. Ik spreek uit ervaring: zeker twintig mensen die hier regelmatig over de vloer kwamen zijn weg gebleven. ze hielden t voor gezien.[/quote]

  ”Gefilmd in andere dimensies” ? Dat kan helemaal niet ![/quote]

  Hoe kun jij daar nou over oordelen je weet niet eens waar t over gaat!

  0 likes
 • snickel schreef:

  vertel me maar eens wat jou youtube kanaal is dan

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  oud-parlementslid

  Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

  Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen ...

  >