Homepagina » UFO » Piloot spot mysterieus vliegend object boven Las Vegas met nachtkijker. Luister naar de reactie van de luchtverkeersleiding
Piloot spot mysterieus vliegend object boven Las Vegas met nachtkijker. Luister naar de reactie van de luchtverkeersleiding
Foto: Wikimedia Commons

Piloot spot mysterieus vliegend object boven Las Vegas met nachtkijker. Luister naar de reactie van de luchtverkeersleiding

Een piloot van de Amerikaanse luchtambulance zag op 16 maart 2019 iets vreemds in de lucht ten westen van Las Vegas.

De helikopterpiloot kon het ongeïdentificeerde object waarnemen dankzij zijn nachtkijker.

Hij nam contact op met de luchtverkeersleiding, maar daar zeiden ze dat ze niets op de radar konden zien in het gebied waar hij het object zag.

Verbaasd

Toen de luchtverkeersleider hoorde dat de piloot het object alleen kon zien met zijn nachtkijker, reageerde hij verbaasd.

Beluister hieronder het gesprek tussen de piloot en luchtverkeersleider:

De piloot zegt dat hij iets heeft gespot boven het gebied rond Southern Hills, een ziekenhuis in het zuidwesten van Las Vegas.

Geweldig

Hij merkt op dat het object op zo’n twee kilometer hoogte vliegt en onverlicht is.

De luchtverkeersleider reageert dat hij het niet ziet. De piloot zegt vervolgens dat hij het alleen kan zien met zijn nachtkijker.

“Oooo, dat is geweldig,” zegt de luchtverkeersleider.

Ballon

Website The Drive gaat proberen meer informatie over het incident te krijgen.

De piloot dacht dat het zou kunnen gaan om een soort ballon, maar het is nogal vreemd om ’s avonds op een afstand van enkele kilometers een onverlichte ballon te spotten met een nachtkijker, aldus de site.

Geen toegang

De website merkt op dat de hoogte ook interessant is, aangezien twee kilometer niet bepaald laag is.

De basis waar de piloot is gestationeerd wil geen commentaar geven en ook krijgt de site geen toegang tot de piloot.

[The Drive]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Google de diverse websites van Dr. M. Steven Greer en deel zijn visie over de 1% kritische fase betreffende de illegaliteit omtrent ANTI_Ufo-/Alien-disclosure en -technologie. De Ufo-/Aliens laten zich niet voor niets zien aan de mensheid.

  2 likes
  • Kalki schreef:

   ‘De basis waar de piloot is gestationeerd wil geen commentaar geven en ook krijgt de site geen toegang tot de piloot.’ lijkt erop dat de autoriteiten ufo-waarnemingen in de doofpot willen houden en bewust niet tot ufo-disclosure willen overgaan; zeer gevaarlijk omdat zo iets makkelijk tot de vernietiging van een mensheid kan leiden. Zo houden de autoriteiten ook in de doofpot dat aliens de mensheid al eerder wel van een totale vernietiging hebben gered en zoals ook jl. toen ze het weapon-spaceprogram van Donald Trump hebben bevroren/geneutraliseerd en zodat Trump met zijn ruimteleger niet in de toekomst vanuit de ruimte de mensheid zou kunnen aanvallen.

   0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  democratische

  Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

  De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

  >