UFO

Waarom volgden deze UFO’s een vliegtuig boven Australië?

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een fotograaf heeft boven Bondi Beach in Australië enkele ongeïdentificeerde vliegende objecten vastgelegd in de buurt van een vliegtuig van Virgin Australia. Fotograaf Dan Toomey legde de twee objecten aan weerszijden van het toestel op de gevoelige plaat vast toen hij foto’s maakte van wolken aan de kust.

“Op het moment dat ik de foto’s maakte zag ik naast de donkere wolken niets ongewoons,” verklaarde hij. “Toen ik de foto’s enkele minuten later op mijn laptop zette en inzoomde zag ik ze pas.” Op de foto’s, die dateren van 2009, zijn een sigaar- en een schotelvormig object te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de dagen na de waarneming probeerde Toomey tevergeefs de herkomst van de objecten te achterhalen. Hij probeerde vast te stellen of het vogels of insecten waren en vroeg andere fotografen om advies.

Het negatief geeft zowel het vliegtuig als de objecten weer als witte, massieve objecten. Toomey heeft wel vaker een onverklaarbaar object gezien, maar weet ze zelden vast te leggen.

Na de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines vond Toomey het tijd om zijn foto’s te delen. “Er zijn veel complottheorieën over dat vliegtuig,” zei hij. “Misschien is nu het juiste moment om de wereld te laten weten dat deze dingen echt zijn.”

Vlucht MH370 was op 8 maart jongstleden op weg van Kuala Lumpur naar Peking toen het vliegtuig plotseling van de radar verdween. Voor de kust van Australië wordt nog altijd naar het toestel gezocht.

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
9 jaren geleden

Het antwoord wordt in een van de reactie’s op mailonline al gegeven, bondi beach, zee, vogels, meeuwen?

Yeah Right
Yeah Right
9 jaren geleden

Yeah Right, en de aarde is plat.

IIS
IIS
9 jaren geleden

Heb zelf ooit een vliegtuig bij nacht de landing zien inzetten die werd begeleid door een oranje bol die vlak voor de landing van het vliegtuig wegdraaide in de wolken. Men kan ze zien soms zien vliegen en veel zaken zijn verklaarbaar, maar er zijn ook veel onverklaarbare zaken die voorbij komen vliegen die men niet zomaar even kan plaatsen. Ik zelf was me stomheid geslagen over het vreemde spektakel wat zich voor mijn ogen had afgespeeld. Er is meer en gebeurd meer tussen ruimte en aarde dan een mens kan bevatten.

Natuurlijk blijven er altijd sceptici die graag een verklaring willen geven aan zaken die men niet zo even kan verklaren, maar dat heeft te maken met domheid, naïviteit en vooral arrogantie die voortkomt uit angst en bang zijn voor zaken die boven het rationele verstand gaat.

barsoomx
barsoomx
9 jaren geleden

“MH370, U en Uw vliegtuig staan onder arrest van de Solar Warden
namens de NWO”….?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x