Homepagina » UFO » Waarom volgden deze UFO’s een vliegtuig boven Australië?
Waarom volgden deze UFO's een vliegtuig boven Australië?

Waarom volgden deze UFO’s een vliegtuig boven Australië?

Een fotograaf heeft boven Bondi Beach in Australië enkele ongeïdentificeerde vliegende objecten vastgelegd in de buurt van een vliegtuig van Virgin Australia. Fotograaf Dan Toomey legde de twee objecten aan weerszijden van het toestel op de gevoelige plaat vast toen hij foto’s maakte van wolken aan de kust.

“Op het moment dat ik de foto’s maakte zag ik naast de donkere wolken niets ongewoons,” verklaarde hij. “Toen ik de foto’s enkele minuten later op mijn laptop zette en inzoomde zag ik ze pas.” Op de foto’s, die dateren van 2009, zijn een sigaar- en een schotelvormig object te zien.

In de dagen na de waarneming probeerde Toomey tevergeefs de herkomst van de objecten te achterhalen. Hij probeerde vast te stellen of het vogels of insecten waren en vroeg andere fotografen om advies.

Het negatief geeft zowel het vliegtuig als de objecten weer als witte, massieve objecten. Toomey heeft wel vaker een onverklaarbaar object gezien, maar weet ze zelden vast te leggen.

Na de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines vond Toomey het tijd om zijn foto’s te delen. “Er zijn veel complottheorieën over dat vliegtuig,” zei hij. “Misschien is nu het juiste moment om de wereld te laten weten dat deze dingen echt zijn.”

Vlucht MH370 was op 8 maart jongstleden op weg van Kuala Lumpur naar Peking toen het vliegtuig plotseling van de radar verdween. Voor de kust van Australië wordt nog altijd naar het toestel gezocht.

[Mail Online]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
6 jaren geleden

Het antwoord wordt in een van de reactie’s op mailonline al gegeven, bondi beach, zee, vogels, meeuwen?

Yeah Right
Yeah Right
6 jaren geleden

Yeah Right, en de aarde is plat.

IIS
IIS
6 jaren geleden

Heb zelf ooit een vliegtuig bij nacht de landing zien inzetten die werd begeleid door een oranje bol die vlak voor de landing van het vliegtuig wegdraaide in de wolken. Men kan ze zien soms zien vliegen en veel zaken zijn verklaarbaar, maar er zijn ook veel onverklaarbare zaken die voorbij komen vliegen die men niet zomaar even kan plaatsen. Ik zelf was me stomheid geslagen over het vreemde spektakel wat zich voor mijn ogen had afgespeeld. Er is meer en gebeurd meer tussen ruimte en aarde dan een mens kan bevatten.

Natuurlijk blijven er altijd sceptici die graag een verklaring willen geven aan zaken die men niet zo even kan verklaren, maar dat heeft te maken met domheid, naïviteit en vooral arrogantie die voortkomt uit angst en bang zijn voor zaken die boven het rationele verstand gaat.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Tuuuurlijk.
Heb zelf een foto met een object vlakbij een vliegtuig. Is niet te identificeren, kan zelfs een toevallig rond wolkje geweest zijn, maar toch blijf ik kritisch omdat vrijwel altijd e.e.a. verklaard kan worden.
Iets wat ik niet kan verklaren is bij mij niet automatisch een ufo. Iets wat onduidelijk is, en wat blijkbaar continue zo is met “ufo” opname’s kan je ook verklaren met aannemelijkheden zoals vogels, insecten en ballonen. Met een fototoestel en experimenteren met verschillende instellingen kan je zelfs “dezelfde” soort foto’s krijgen.
Ik moet de eerste echte scherpe ufo foto nog zien…

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  Rob ter Horst
6 jaren geleden

Ja, of moerasgas, zeeplankton, bio-luminescentie, een spiegeling van een iris diafragmamotor of een visioen. Maar soms verschijnt daaruit een buitenaards wezen, ontvoert je of gaat met je een dialoog aan.
En voor scherpe UFO foto’s moet je bij Billy Meier, Carlos Diaz of Antonio Urzi zijn.

beau ferrer
beau ferrer
Reactie op  Peter Cernjavski
6 jaren geleden

Tja wat het is het blijft een mystery. Btw er zijn boven land idem waarnemingen waar het van object van vorm veranderd. Luchtspiegelingen zoals bijv in een woestijn of poolgebied ?!? is dan compleet uitgeslotn.

barsoomx
barsoomx
6 jaren geleden

“MH370, U en Uw vliegtuig staan onder arrest van de Solar Warden
namens de NWO”….?

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Klinkt iet wat simpel en onnozel: Maar dat deden ze om dit vliegtuig eventueel bescherming mee te geven.

x

Check Also

WHO

WHO-hoofdwetenschapper waarschuwt: ‘Geen bewijs dat coronavaccin virusoverdracht voorkomt’

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat er ...

gates

Maak je borst maar nat: Bill Gates verwacht over 3 jaar een nieuwe pandemie

Hoe ziet de wereld eruit na Covid-19? ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x