Homepagina » Binnenland » ‘Ongekend, dit is nog nooit voorgekomen’. FvD vanuit het niets de grootste na monsterzege: Stupiditeit van onbenul Rutte afgestraft
'Ongekend, dit is nog nooit voorgekomen'. FvD vanuit het niets de grootste na monsterzege: Stupiditeit van onbenul Rutte afgestraft
Foto: Facebook/Forum voor Democratie

‘Ongekend, dit is nog nooit voorgekomen’. FvD vanuit het niets de grootste na monsterzege: Stupiditeit van onbenul Rutte afgestraft

Forum voor Democratie (FvD) is de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen. De nieuwkomer behaalde de meeste stemmen en komt zoals het er nu naar uitziet met 13 zetels in de Eerste Kamer, waar de regeringscoalitie haar meerderheid verliest.

FvD-voorman Thierry Baudet haalde na zijn spectaculaire overwinning gisteravond al fors uit naar premier Rutte, wiens partij een zetel verloor en bleef steken op 12.

“De stupiditeit van onbenul Rutte is afgestraft,” aldus Baudet, nu de FvD in één klap ‘de grootste partij van het land is geworden’.

Net op tijd

De overwinning van zijn partij komt volgens de politiek leider ‘net op tijd om de bedreigde beschaving in Nederland te redden’.

“Wij sturen een boodschap aan Mark Rutte: FvD langer negeren, dat lukt je nooit,” zei Baudet, die koste wat kost de controversiële klimaatwet van tafel wil hebben.

Ook andere regeringspartijen moesten flink incasseren. Het CDA daalt van 12 naar negen zetels, D66 van 10 naar zes.

Nog nooit voorgekomen

De ChristenUnie is de enige coalitiepartner die winst boekt: van drie naar vier.

‘Ongekend’, noemde politiek verslaggever Ron Fresen de overwinning van FvD. Een monsterzege die doet denken aan de manier waarop de LPF ooit zijn intrede deed.

“Dit is nog nooit voorgekomen, de PVV ging ooit van 0 naar 10 in de Eerste Kamer, maar als dit het eindbeeld is, 12 zetels, dat hebben we nog nooit meegemaakt,” klonk het.

Historisch

De uitslag is in nog een ander opzicht historisch: voor het eerst in tientallen jaren krijgt niet één van de traditionele middenpartijen de meeste zetels in de Eerste Kamer.

Baudet wil nu zo snel mogelijk Tweede Kamerverkiezingen. De regeringspartijen willen juist zo lang mogelijk door met Rutte III.

Bekijk hieronder de speech van de FvD-leider:

[NOS, ANP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Het blijft onbegrijpelijk dat er ook nu weer hele volksstammen zijn die hardnekkig (nazistisch) links blijven stemmen (incl. de s-linkse Bilderberg VVD) , wetende dat in de huidige gecontroleerde staat, links stemmen een stem uitbrengen is tegen jezelf.

  Nederland had vol in de ankers kunnen gaan door massaal niet te stemmen of juist alleen maar FvD of PVV. Maar koos toch ook weer voor de linkse mes inde rug.

  Misschien moet Nederland toch eerst nog even verder over randje worden geduwd door de linkse maffia en de grauwe massa zo eindelijk gaat begrijpen dat het echt menens is en aan den lijve voelt dat het wij of zij is!

  Tot nu regeert club Bilderberg en het zionisme en via de huidige linkse kliek, dat is een feit en geen complottheorie.

  Wat Baudet waard is zal verder moeten blijken.

  47 likes
  • Louise schreef:

   @ weg met ons……je haalt me de woorden uit de mond, nou ja iets anders natuurlijk… En natuurlijk geweldig voor de FVD, die mogen zich nu gaan bewijzen voor de 2de Kamerverkiezingen ……Maar man,man,man dat die VVD e.a nog zo hoog staan blijkt toch dat je er in dit land maar op los kan liegen, bedriegen en roven.. En het zou verboden moeten worden om met spindokters en andere onzin fluisteraars gebruik te maken…. Als je zelf niet in staat bent verbaal je eigen beleid te verdedigen dan hoor je daar niet thuis,………

   22 likes
   • Earthaxis schreef:

    Wow, wat een plaat voor je hoofd, wie zegt dat Baudet niet gespindokterd wordt?? Wie zegt dat dit niet gewoon een gecontroleerde oppositie is?? Toen FVD voor het eerrst met het partijprogram op de proppen kwam, waren ze 100% pro klimaat. Dit is hoe het spel gespeeld wordt. Zorg dat je vijanden van je gaan houden. Art of war baby…

    21 likes
    • weg met ons schreef:

     @Earthaxis

     In ieder geval zijn de kiezers oprecht en ter goeder trouw die gekozen hebben voor het FvD.

     En natuurlijk begrijpt het weldenkende verstand dat alles gecontroleerd en gestuurd wordt, want anders hadden partijen als bijv. de libertarische partij reeds (mee)geregeerd.

     En de waarheid (de FvD kiezer) stemt op de leugen(FvD)? Dan zal de leugen vroeg of laat door de hoeven gaan als alle andere partijen zijn gegaan. Ga vol voor de leugen en de leugen zal als een aap uit de mouw komen.Gebreken en leugens, hoe lang zal men ze kunnen maskereren?

     4 likes
    • Louise schreef:

     @Earthaxis zeker niet op school geleerd ,,begrijpend lezen,,

     7 likes
     • Earthaxis schreef:

      Is dat een antwoord op mijn vraag? Wow. Je krijgt echt niet gelijk door vaag te doen. Natuurlijk is Baudet gespindokterd. Mogelijk zelfs gecontroleerde oppositie.

      Het probleem is dat men de problematiek van het ongebalanceerde overschot aan moslims in Nederland mixt met rassenhaat en andere dubieuze agenda’s.

      Umberto Tan is een prima presentator.

      Ik ben een blanke man.

      De vrouw is in de westerse samenleving mi. nog te ondergeschikt.

      Punt.

      1 likes
   • weg met ons schreef:

    @Louise

    Het zal ongetwijfeld veel mensen zijn opgevallen dat in de media berichten verschijnen van de gevestigde partijen die menen dat Baudet of het FvD iets zouden moeten doen in de richting van “samenwerken met andere partijen”.

    Het dwingen, het eisen, het afpersen met het Folkert van der Graaf pistool op het hoofd van de linkse partijen kent daarbij geen grenzen en is de linksfascistische arrogantie daarbij als vanouds tekenend.

    Even uitleggen zoals ik het zie wat een winnaar, een volksmeerderheid, het FvD zeker weten niet hoeft, niet moet en helemaal niet gaat doen met het denkbeeldige linkse pistool op het hoofd, is luisteren naar wat het linkse rapaille, de medeplichtigen aan leed en moord in het MO en de dood van Fortuyn, wil. Het omdraaien van zaken en dan dwingend eisen op tafel leggen van de linkse losers en leugenaars zal toch het laatste wat het FvD zou moeten is luisteren of gehoorzamen.

    FvD zou één ding moeten doen en dat is trouw blijven aan de beloftes die men heeft gedaan aan zijn kiezers. Niet meer, niet minder zonder compromissen te sluiten met het linkse addergebroed.

    Zelf zou ik ze recht in het smoelwerk zeggen: “val zelf dood!”…

    6 likes
    • ster schreef:

     Die tekening(cartoon) van de volkkrant gisteren dat zie ik ook als een waarschuwing richting het adres naar Baudet toe. Daar is hij getekend op een doodkist.

     7 likes
     • Louise schreef:

      Nou ster, kijk even op geen stijl nu…
      Daar staat een twitter denk ik van Ene corne Hanssen……
      Waar hij vraagt Volkert waar ben je???
      Bah wat een walgelijk volk soms die Hollanders……

      9 likes
  • Earthaxis schreef:

   Sprookjes, sprookjes. Allemaal ego’tjes met hun ideetjes. Nu mag fvd weer eventjes. Whatever. De industrieen en multinationals zijn de baas, en laten dat niet gaan. Zij zijn in handen van een voornamelijk europese elite. Teveel moslims in europa, maar gebruik dat niet meteen om jezelf zo belachelijk op de trotse blanke borst te kloppen. Doe gewoon wat aan massa immigratie punt. Is iedereen bij gebaat, ongeacht kleur, afkomst en/of ideeen. Wat er nu gebeurt is verdeel-en-heers. De lachende derde gaat er met de buit vandoor. De vraag is, hoe goed kent u de ware aard van deze lachende derde eigenlijk….

   6 likes
   • TACP schreef:

    @ Earthaxis

    Inderdaad, zowel links als rechts zijn altijd gecontroleerd geweest, maar een groot deel van de nieuwe ontwaakten zijn ingestroomd op het moment dat de elite the “truth movement” succesvol geïnfiltreerd hadden. Waarvan het overgrote merendeel als het om de elite gaat niet verder kijken dan het eigen land en/of de financiële crisis

    Wat dat betreft moet ik altijd lachen (al is het eigenlijk te triest voor woorden) wanneer ik Amerikaanse rechtse mensen hoor klagen over Soros (ook al is het een smeerlap eerste klas); maar je ze totaal niet hoort over mensen zoals Andrew Beal, Besty DeVos,Harold Hamm,Travis Kalanick, Stephen Schwarzman, Linda McMahon, Elon Musk, John Paulson Isaac Perlmutter,Todd Ricketts, Wilbbur Ross, Steven Roth, Phil Ruffin, Peter Thiel, Diane Hendricks, Vincent Viola, Jon Huntsman, Carl Icahn en al die andere” zich rechts voor doende Amerikaanse billionairs die tot dezelfde elite als Soros behoren. Al die smeerlappen zijn lid van precies dezelfde schimmige clubjes met precies hetzelfde wereldbeeld waar Soros lid van is, maar dan het trucje op rechts uitvoeren. Het feit dat zowel in Amerika en hier in Europa (en in de meeste andere landen) alles weer keurig vast zit in de klassieke “links vs rechts” status quo is alles zeggend

    Wanneer we dit vertalen naar Nederland blijf ik het opmerkelijk vinden dat veel PVV lovers weinig van Wilders weten. De beste man word gefinancierd door vredelievende organisaties zoals AIPAC en het David Horowitz Freedom Center, en is dus niets meer is dan een puppet voor zionistisch/fascistische, globalistisch Israël. Die organisaties geven je alleen maar geld onder hele strenge voorwaarden, doordat geld te accepteren geef je feitelijk een andere staat (al is het een nep staat) toegang tot het Nederlandse politieke systeem. Wat vergelijkbaar is met wat de EU doet. Wilders is een zionist, wanneer mensen iets afweten van het zionisme is; is dat die mensen maar 1 doel dienen….en dat is niet het dienen van hun eigen land. Zo zijn er nog voorbeelden dat zionistische Geertje niets meer is dan gecontroleerd verzet.

    Ook bij de nieuwe grote verlosser Baudet zijn er genoeg zaken te vinden die aanduiden dat hij ook niets meer is dan gecontroleerd verzet. Zijn bewondering voor het zionisme en de eugenetica zeggen eigenlijk al genoeg; dan hebben we nog het geld van de ACRE. Als ik nog dieper ga graven kom ik vast nog wel meer leuks tegen. Oh ja; dan hebben we nog zijn lachwekkende speech van gister avond; de uil van minerva ? seriously…al zullen de meeste Nederlanders geen idee hebben van de occulte betekenis. Last but not least zijn grote liefde voor de zogenaamde beste beschaving ooit, wat feitelijk gebaseerd was op het oude Egypte. En vervolgens een Europese cultuur en elite voort kwam, die zich werkelijk waar in de hele geschiedenis zich nooit bekommerd heeft over het lot van mensen in de heroverde gebieden (waar ook ter wereld), maar ook niets gaf om het lot van hun eigen “landgenoten”. Die men steevast altijd heeft uitgebuit. Die prachtige superieure cultuur waar de gewone man enkel en alleen na Wo II door de elite nood gedwongen korte periode van welvaart konden genieten (na twee wereld oorlogen moest de economische infrastructuur natuurlijk wel opgebouwd worden).

    Zoals het altijd gaat met empires (waar die ook ter wereld zijn), zijn zij altijd gebouwd op het bloed en leed van gewone mensen. Overigens zijn er ook genoeg Europeanen die helemaal niets op hebben met de zogenaamde christelijke/joodse oer bron van al onze normen en waarden, en die het gedwongen verlies van hun “oer” cultuur dat nog steeds kwalijk nemen.

    7 likes
   • guido schreef:

    de lachende derde veroorzaakt chaos, ellende, zet bevolking groepen recht tegenover elkaar, veroorzaakt oorlog, eigenlijk alles wat slecht is voor de mensheid veroorzaakt de lachende derde.
    de lachende derde laat toe dat rechts nu mag winnen, dit gaat voor extra chaos en ellende zorgen overal ter wereld, uiteindelijk zal Amerika voor een groot gedeelte verdwijnen door oorlog en daaruit vloeiend zal de derde wereldoorlog ontstaan, moslims tegen katholieken en niet gelovigen veroorzaakt door de lachende derde.
    de lachende derde zal ons helpen uit deze ellende, alle overlevende zullen zeggen dit nooit meer. maar je betaald wel met een hele zware prijs als de derde lachende ons zal bevrijden. Slaaf van de lachende derde.
    de lachende derde lacht zich dood, door te stemmen op wie dan ook daardoor gaat de lachende derde winnen.

    2 likes
   • Dirk schreef:

    Dat het weer sprookjes gaan worden ben ik wel met je eens.

    Maar ooit wel eens bij je opgekomen, dat multinationals aan het infuus liggen?

    Waarom zouden ze subsidies nodig hebben, ze maken toch zoveel winst!
    Ah… daar zijn de zogenaamde winsten 😉

    2 likes
  • weg met ons schreef:

   …de = het linkse mes in de rug…

   Het schijnt dat het klimaat dat meer dan waard is voor vele goedgelovige slaven, om jezelf op te offeren voor één grote leugen. Daarbij draait het klimaat om meer geld roven middels verhogen en uitbreiden van belastingen, maar niet om werkelijk met concrete oplossingen te komen. Uiteindelijk hebben al deze mensen gekozen voor een simpele oplossing van het zogenaamde ‘probleem’, dat nota bene geen oplossing nodig heeft, omdat het probleem gewoonweg niet bestaat.

   13 likes
  • marcel Koningen schreef:

   Wel eens bij iemand opgekomen dat het toevallige blunderende gedrag van Rutte van A tot Z geregistreerd zou kunnen zijn ,omdat Boudet duidelijk het momentum[de wind mee] heeft en zijn partij heel veel vvd’ers heeft overgenomen?Per slot van rekening komt de oprichter uit de London city en heeft een grappig uithangbord[Boudet] gevonden en een donkere sinistere grapjas met rare vreemde elite clientèle .Uit eindelijk gebruiken zij de gevolgen van economische groei veroorzaakt door een economische wereld wijde elite door middel van roofbouw op de derde wereld iplv het ontwikkelen van die derde wereld Om politieke macht te vergaren ten gunste van de economische elite.Sapo voor de mate van deceptie, die alleen voor geoefende scherp kijkende op meerdere niveau’s schakende schakers,dammers of backcammon spelers is te ontrafelen die met scherpe blik de valkuilen op tijd zien iplv verblind door clan psychologie er vol in lopen.De schroef op het gewone klootjesvolk wordt naar een nare kant aangedraaid en belast.
   Nogmaals de enigste geloofwaardige politieke partij is de partij die de politiek opheft de politieke schone handen zij hard nodig als handen aan bed die niet bang voor lichamelijke vuiligheid zijn per slot van rekening zijn ze gewend dat er figuurlijke vuiligheid door hun handen gaat.En de politieke besluit vorming vervangt voor uitgekiende besluitvorming door middel van referenda .En aankondigt de derde wereld te ontwikkelen zodat de mensen ook daar een leuk leven krijgen door middel van arbeiders coops desnoods van uit nederland vormgegeven .En aan het klimaat gaat sleutelen wereld wijd iplv op god te vertrouwen.
   En het leger opheft en iedere Nederlander een wapen geeft plus wapen kluis en opleiding om er mee om te gaan omdat het nieuwe oorlog voeren denk aan de Crim akties .Totale infiltratie van het gebied en omcirkeling leger basissen en wakker worden met gewapende mannen voor de deur en de coup is klaar en geregeld .Door iedereen uit te voeren die over voldoende manschappen ter plaatse beschikt.Een backcammon strategie uit het boekje .
   Mvrg,Marcel

   4 likes
  • chnristian schreef:

   Dude @weg met ons
   Je bent dom.
   ALLES is gecontrolleerd, dus ook je “lieve” rechts en baudet.
   En nee dat betekend niet dat ik “links” ben (wat dat ook moge betekenen)
   Als je WEL STEMT ‘DAN stem je TEGEN de mensheid. Niet als je links stemt.. (of rechts) for that matter.

   WANNEER SNAPPEN JULLIE HET NOU GVD het is 5 voor 12.
   Je ziet dat het volk er zo weer in tuint. Zeg een paar goede woorden en hupsakee ze geloven weer.

   1 likes
 • Eksegese schreef:

  En nu en ik zeer benieuwd of hij, anders dan zijn collega’s woord zal houden en zijn aangekondigde plannen ook echt ten uitvoer brengt. Wat mij nu al verontrust is dat hij zijn overwinningsspeech begint met een opmerking over Minerva, de bakermat van list, bedrog en intimidatie. Dat is waar ze het smerige kunstje immers allemaal geleerd hebben, vooral de VVD’ers. Maar laten we aftrappen met het voordeel van de twijfel , dat verdienen ze wel.

  10 likes
  • guido schreef:

   Bij de inleiding van zijn overwinningsspeech van gisteravond zei Thierry Baudet gisteravond: “De uil van Minerva spreidt zijn vleugels bij het vallen van de avond“. De bombastische speech kreeg inmiddels veel aandacht en kritiek, maar weinigen zien de dubbele bodem in deze speech waarschijnlijk voor wat die waard is. De werkelijke betekenis van de door Baudet genoemde uil van Minerva is namelijk: de uil die de vrijmetselaars aanbidden; Moloch. De vrijmetselaars (skull and bones, de Thüle genootschap, enzovoort) spreiden hun vleugels in volle breedte over Nederland.

   17 likes
   • indy schreef:

    Had al een vaag vermoeden met Hiddema’s wandelstok met een uil bij Jensen. Nu met deze uitspraak van Baudet wordt dit helaas voor mij bevestigd. Tijd zal het leren.

    Their Symbols Will Be Their Downfall
    Q

    12 likes
    • Faya schreef:

     Baudet wordt aangestuurd door Hiddema en Hiddema schijnt aangestuurd te worden door Demmink. Of het waar is? Ik sta nergens meer van te kijken.
     Kijk op revolutionaironline.
     Ook vreemd dat FvD, de partij die voor gasboringen is, in Groningen 4 zetels haalde, hoe kan dat?
     De Groningse PvD partijleider was tijdens de campagne en gisteravond nergens te vinden, en dat de SP uitgerekend daar hun grootste nederlaag leed klopt niets van.
     De PvD is er nog niet, ik denk dat ze te vroeg gejuicht hebben.

     1 likes
    • Faya schreef:

     ”Their symbols will be their downfall”

     Het zijn niet alleen hun symbolen die hun ondergang worden, in al hun arrogantie waanden ze zich onaantastbaar waardoor ze behoorlijk slordig werden.

     1 likes
   • Eksegese schreef:

    Juist daar ben ik ook bang voor @guido. De tijd zal ons leren of die argwaan gerechtvaardigd is.

    4 likes
    • guido schreef:

     heb deze woorden overgeschreven van m v maar ben het met deze honderd procent eens. we gaan de ellende tegemoet dus leef positief zoals onze dré het zo mooi zingt. gr guido

     3 likes
 • Kalki schreef:

  Als FvD nu voor een basisinkomen voor iedereen gaat en actueel nu vooral CDA/Buma dreigen de uitkeringen stop willen gaan te zetten, dan zijn we allemaal blij.

  6 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   De eerste € 20000,- belastingvrij dus dat basisinkomen is er dan. Nu nog allemaal achter Baudet gaan staan.

   5 likes
   • Jonas schreef:

    Niet helemaal begrepen wat een basisinkomen inhoudt zeker?

    6 likes
    • Strijdervoorvrijheid schreef:

     Allemaal geld ontvangen voor niks, hoe moet dat opgebracht worden dan? Een utopie die niet kan, nee hoor zorgen dat de niksers uit hun bedje gejaagd moeten worden en allemaal hun steentje bij gaan dragen. Voor niks gaat de zon op. Een sociaal vangnet voor zwakkeren zal er altijd wel blijven. De eerste €20000,- belastingvrij vind ik een basis inkomen. Er moet nodig eerst een frisse wind door, op dit moment worden we leeggezogen door polen die drie x hun naam veranderen en daardoor 3x een uitkering mee krijgen naar het thuisland omdat ze in den haag jaren lang oogkleppen op hebben gehad. Als jij er aan toe bent kan je eerst je huis op gaan eten. Daarom is hij zo groot geworden.

     2 likes
     • Rikk schreef:

      Arbeid is niet langer de noemer waarlangs je de welvaart kan verdelen. Een belangrijk deel van de huidige onrust ontstaat door het feit dat dit niet verandert wordt. Een kleuter kan dat inzien.

      1 likes
  • Rikk schreef:

   Ach Kalki, ooit het verkiezingsprogramma van FvD gelezen? De economische paragraaf is nog rechtser dan de VVD en dat hebben de meeste mensen niet eens in de gaten…

   7 likes
  • Dirk schreef:

   De werkelijkheid is dat de VVD nu 24 zetels heeft.
   FvD zijn oud VVD’ers en even bij elkaar geteld dus, heeft de VVD 12 zetels binnengehaald met prietpraat voor degene die dat graag hoorden en 12 zetels voor het FvD met tegengestelde prietpraat anderen graag hoorden.
   Begint al aardig op een monopoliepositie te lijken als het dat al niet was/is, dus het gaat helemaal goed komen met stemmend Nederland… not.
   De allerbeste opleiding die je je kind kan geven op het moment is iets met deurwaarder, je kind is later succes verzekerd van werk.
   Ik voorzie weer veel nieuwe altjes uit de lucht vallen binnenkort, kennelijk vonden die stemmers van zichzelf niet zoveel recht van spreken meer hebben.
   Maar ook die altjes zullen onderuit gaan, op internet kan dat, vroeger stond je voor paal op het schoolplein.
   Best wel goed gevoel eigenlijk dat de bevolking het niet voor het zeggen heeft dmv stemmen, want die kunnen zich beter nuttig maken met het bakken van pannenkoeken.

   Het basisinkomen, gestemd voor het basisinkomen, maar wat de hoogte van het bedrag gaat worden is nog geen woord over gerept.
   Zal het nu onderaan de streep een plus worden… of een min?!
   Buitenom dat het wederom een prachtig instrument is om werkelijk maar dan ook werkelijk iedereen in de maatschappij onder controle te kunnen krijgen.
   Ze kunnen je korten of wellicht het geheel stop zetten en je compleet kapot gaat.
   Geniale zelfmoord mogelijkheden te over om op te noemen zolang simpelweg de dienstdoende er maar bij aan te pas moet komen en deze voor je neus te laten showen hoe dat gaat met het vingertje boven het scherm te houden van de smartphone.
   Een alleraardigste bijkomstigheid is toch wel dat het kabinet eindelijk is met een andere bezuinigingsverklaring aan kan komen dan altijd maar die BTW, dat werd ook maar zo saai.

   Maarja, velen hebber er toch al voor gestemd het te willen.
   De firma VVD&FvD heeft een etentje verdient, vinden jullie ook niet?!

   U zult begrijpen dat ik voorlopig nog niet met een andere alt terug zal komen.

   3 likes
 • Jerrel schreef:

  Hoe komen we te weten of FvD controlled opposition is?

  6 likes
  • ster schreef:

   Door ze ene kans te geven

   5 likes
   • chnristian schreef:

    @ster
    DOM DOM DOM.
    GEEN KANSEN. Jemig man… Ik snap dat je wellicht 1 of 2 moment pauzeerd door de goede dingen die hij “mag” zeggen. Maar als je echt gelooft dat hij er staat voor het volk en niet beheerst is… Pffff gaan we moeilijke tijden tegemoet.

    3 likes
 • Geen schaap schreef:

  En terecht verdiend, FvD. Thierry, gefeliciteerd !

  En nu hopen dat het lot van Pim hem bespaard blijft …

  10 likes
  • ster schreef:

   Heb je de cartoon gisteren van de volkkrant gezien? Daar is hij al getekend op ene doodkist.

   2 likes
   • Erde schreef:

    Ik heb het gevoel dat daarmee bedoeld wordt dat Nederland stervende is en Baudet het extra zetje gaat geven.
    De laatste maanden dat ik in Nederland woonde keek ik elke dag met intens verdriet naar buiten. Met lede ogen zag ik het land afglijden. Alles wat Nederland mooi maakte is kapot. Ons eens zo gezellige volkje is grimmig en boos geworden, en moedeloos vooral. Dagelijks zie je de afbraak en het verval. We hebben ons zelf verloren en onze ziel verkocht aan de duivel.
    Ik heb het gevoel dat ik net op tijd ben weggegaan. Met pijn in mijn hart heb ik mijn land verlaten, maar nu ik weg ben, voel ik mijn ziel weer bruisen. En nu pas besef ik wat ik al die tijd gemist heb. Ik woon nu in Portugal. Een land waar de ziel nog leeft, waar het eten nog echt is, waar mensen vriendelijk en behulpzaam zijn. Al rukt ook hier het verval op. Maar ik heb de executie nog even uitgesteld. Hier kan ik het nog even uitzingen. De mensen hier zijn trots, en nog lang de weg niet kwijt.

    1 likes
 • Dommelectueel schreef:

  baudet is een goed opgeleide minerva kwiebus. Dat zegt toch genoeg.
  Wat een schertsvertoning.

  10 likes
 • Rikk schreef:

  De komende twee jaar zullen we zien dat de FvD veel kan roepen maar het huidige kabinet gaat haar plannen gewoonweg uitvoeren met PvdA en Groenlinks.

  Systeemverandering of klimaatwet van tafel? Vergeet het maar.
  Dan krijgen we over twee jaar de 2e kamer verkiezingen tijdens de volgende economische recessie en hebben mensen nog steeds de illusie dat FvD dán wel wat kan gaan doen. Terwijl FvD niet veel meer is dan de rechtse vleugel van de VVD. Tegen die tijd zullen weer wat tegenstellingen worden gecreeerd via de media om de slapende stemslaven weer tot stemmen te bewegen.

  En als Nederland tegen die tijd niet helemaal dement is geworden, zullen de meeste mensen daarna beginnen te begrijpen dat stemmen geheel geen zin heeft; tot nu toe een kleine 50%.
  Of ze gaan weer geloven in een nieuwe gecontroleerde oppositie die tegen die tijd wordt gemaakt.

  9 likes
 • Arwijn schreef:

  Ik ben heel erg opgelugd dat FvD eindelijk een grip krijgt op de regering.

  3 likes
 • An Archist schreef:

  Baudet is een 2.0 versie van Wilders. Wat meer gevoel op de tong.
  Waarom hij zo groot is geworden?
  Mensen zijn de elite kliek al jaren zat. Hebben ze twee jaar geleden kunnen voorkomen door een smeerpartij te houden voor de verkiezingen.
  Voordeel van Baudet is dat hij niet rechtstreeks tegen immigranten (Turken, Marrokanen etc) praat.
  Deze voelen zich op dit moment dus nog niet aangesproken, zoals wilders dat wel doet. Denk aan Minder minder….
  Maar NL heeft een duidelijk bericht afgegeven. Ongeveer gelijk aan de gele hesjes in Frankrijk. Alleen omdat wij door de linkse kliek al vanaf den Uil gepamperd zijn en onze normen en waarden zijn opgedrongen, kennen wij het gevoel van de gele hesjes niet. Dit is “not done”, wij zijn netjes en beschaafd en laten gedwee over ons heen lopen.

  Je kan nu al in de media zien hoe de elite echt denkt: Umberto Tan en anderen, lui die hun zakken vullen met k*tprogramma’s en een beetje de debiel uithangen op tv, denken net als Hollywood, dat ze wat te zeggen hebben. Juist datgene wat ze “rechts” altijd hebben verweten, doen ze nu voor het “eggie” zelf, maar dan is het ok.
  Walgelijk maar waar.
  De gedachten over Controlled opposition etc. lap ik maar aan mijn laars. Wat willen jullie nou? Verandering toch? Dat is waar het nu om draait. Laat het hem maar bewijzen, zoals Wilders dat eigenlijk ontnomen is (Val kabinet, door CDA maar gepushed als schuld Wilders).
  Als hij niks klaarspeelt of aan volksverlakkerij doet, is hij over twee of vier jaar weer weg.
  Mooie trend in de wereld: Polen, Hongarije, Italie, UK, US, Brazilie, Spanje…onze “meesters” zijn de grip op hun slaven aan het verliezen.
  Ik wens Baudet veel succes en hoop dat het gegeven is, het waar te maken….(zie de roep om Volkert, zie cartoon).

  3 likes
 • Elske schreef:

  Geweldig dat de huidige coalitie zo wordt gestraft. Leugens zijn ons de afgelopen jaren verteld. Zeer veel leugens. Hopelijk gaat. T. Baudet integer en nederig om met zijn positie.

  Veel is de burger de afgelopen jaren afgenomen; het referendum, de pensioenleeftijd, de waarheid over de MH17, goede scholing, de studiefinanciering, goede zorg (failliete ziekenhuizen onder de Christenunie?), de pensioenpotten die in stilte overgeheveld zijn naar Brussel, de klimaatwet die VEEL meer gaat kosten dan wij als burgers beseffen, etc… Zie ook Marijn Poels “The uncertainty has settled” https://www.youtube.com/watch?v=GuoxLggqI_g
  Conclusie: bijna een half miljoen Duitse gezinnen die de energierekening niet meer kunnen betalen.
  8000 biomassa centrales waar kostbare grondstoffen als mais in verdwijnen, waar op de akkerbouwgronden ook voedsel geteeld had kunnen worden. Duitsland moet nu meer dan 70% van haar voedsel importeren. Een toekomstige catastrofe is voor handen. Laat dit niet in Nederland gebeuren!
  Verrassend aan deze documentaire, zie 1 uur en 18 minuten, hoe we al een 125 jaar lang zijn voorgelogen over de herkomst van olie en gas. Deze zijn niet van fossiele herkomst. Dit is gewoon bedacht door Rockefeller om olie een schaars en daarmee duur product te maken. Leugens, leugens, leugens…we weten vaak wel wat de waarheid is als we logisch gaan nadenken, maar willen zo graag bij de gevestigde orde / (grote) groep horen.

  In Nederland zie je nu ook dat gemeenten contracten hebben met de biomassa centrales waardoor er netto 3500 ha. bos per jaar in deze centrales verdwijnen. Maar deze bomen zijn wel de longen van Nederland? Wat is dit voor vreemd (CO2) beleid. Wie bedenkt zoiets? Waarom komt Groenlinks hier niet tegen in opstand?

  Ga ook eens naar de site van Klimaatgek en laat je verassen. De 97% van alle relevante geleerden (??) die zeker weten dat CO2 de veroorzaker is de wereldwijde temperatuurstijging en het veranderde klimaat. Hierbij nogmaals de echte cijfers (het kan niet vaak genoeg verteld worden), zie
  https://klimaatgek.nl/wordpress/2016/10/19/die-97-consensus/
  Leugens, leugens, leugens…
  De waarheid over CO2 en temperatuur is zeer genuanceerd, zie:
  https://klimaatgek.nl/wordpress/co2/

  Kortom: ik ben vandaag trots op Nederland, op het Nederlandse volk. FvD stemmers worden wel als dom betiteld, maar ik kan je vertellen dat ze dat niet zijn. Ze weten dat ze anders een slaaf zouden worden van de linkse agenda. En op links stemmen is niet een stem naar vrijheid en een leven lang garantie op een “basisbeurs”, maar dat is een stem op slaafs leven.

  n.b. van een schrijfster die zonnepanelen heeft, maar 1x in de 6-7 jaar vliegt, Prius rijdt (batterijen zijn een vloek), al 20 jaar 3 ha bos heeft, zelfvoorzienend kan leven, maar blijft nadenken.

  6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik kan echt niet begrijpen dat er nog zoveel mensen op die oplichters van de VVD stemmen. VVD is een grote leugen.
  Partij heeft nul positiviteit in zich. Een slooppartij pur sang. Alles wat er te verzieken valt doet deze smerige partij met liefde.
  Zorg, openbaar vervoer, veiligheid, psycho’s vrij los laten lopen, de talloze privatiseringen die nooit hebben gewerkt.
  De valse cijfers van de VVD. De criminelen die lid zijn van deze bende.
  Wat raar dat FvD de grootste partij is, begrijp er niets van.

  6 likes
 • Jeff schreef:

  Wat voor mij in elk geval duidelijk is geworden, is dat NL anders wil …. dat is denk ik de belangrijkste zege. Verder sluit ik me aan bij de mening …. Baudet moet het eerst maar is bewijzen. Vooralsnog, heb ik er gisteren toch een glaasje op gedronken.

  1 likes
  • danmaarzo schreef:

   Nederland wil anders?
   Hoeveel procent van Nederland heeft gestemd, en hoeveel daarvan op FvD.
   Het overgrote deel heeft NIET op FvD gestemd!

   2 likes
   • Jeff schreef:

    kijk nou is naar het resultaat i.p.v. alles weg te relativeren…. tjonge jonge

    0 likes
    • Earthaxis schreef:

     “Is”? Je bedoelt “eens”? Tjonge jonge, hebben al die analfabetische beterweters hier ook hun podiumpje.

     Al die ongeschoolde onderklasse met hun minderwaardigheidsgevoel. Hoezo denken jullie dat deze koorbal aan jullie zijde staat? Jullie worden nog wel wakker.

     2 likes
 • Jonas schreef:

  We zijn benieuwd. Ben geen fan van Rutte, maar ik vind de heer Baudet met zijn elitaire branie erg onvoorspelbaar. Beetje Trump, beetje Putin, beetje Kim.
  Liegen of het gedrukt staat, latijn preken om indruk te maken, kweenie of dat de man is waar we verder mee komen. Wel leuk dat hij Geert de wind uit de zeilen neemt.

  5 likes
 • Marie schreef:

  En wie zegt dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen en dat de uitslag niet gemanipuleerd is? Dat moest er nog bijkomen maar persoonlijk krijg ik een vreemd gevoel bij deze uitslag. Ik kan me bijvoorbeeld niet voorstellen dat zoveel NL toch nog op de VVD hebben gestemd, ik geloof het gewoonweg niet..

  5 likes
 • Elske schreef:

  Leugens…

  Voordat ik het vergeet; er wordt ons verteld dat we zo enorm veel profijt van de EU hebben. Ja, ja …de Grieken (nee het zijn niet de Grieken, het geld is direct gestort naar Duitse en Franse banken. De Griekse burger wordt alleen maar armer) hebben meer dan 20 miljard gekregen, wat we echt nooit meer terug zullen zien! In totaal hebben we ongeveer €110 miljard in Europa uitgeleend; ik denk niet dat we dat meer terug zullen zien. Ondertussen lenen we zelf wel 400 miljard elders. Waarom? Het hele geldsysteem klopt niet. De FED en ECB zijn feitelijk in particuliere handen. Onze schuld als zuinige, calvinistische Nederlander wordt steeds groter, omdat we in de EU zitten. Wij zullen als EU burger een leven lang een slaaf zijn door deze schuld. Beseft u dat wel? De ECB eigenaren gaan deze schuld opeisen en wij zullen slaaf worden. De schuld, incl. hypotheekschulden e.a. zullen niet op te brengen zijn. De groep mensen die dit beseft wordt steeds groter. Dit zal ons niet gebeuren. Men probeert nu de Brexit chaotisch te laten verlopen om Nexit stemmers idioot te verklaren, maar weet dat de vrijheid van uw kinderen hier van afhangt. Het Noorwegen model functioneert prima. Geen NWO model. Laten we voor vrijheid stemmen. In liefde en harmonie met iedereen (ook alle volkeren)) die deze macht ziet. Het kan nu nog.

  4 likes
 • Erde schreef:

  Lucifer is de misleiding met duizend gezichten.

  3 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  Ik ben pas tevreden wanneer de FvD de geldcreatie naar de Nederlandse staat haalt.

  3 likes
 • Justin schreef:

  Ik heb niet eens alle commentaren gelezen voor en tegens enz
  Misschien is het wel zo dat het allemaal onzin is die hele politiek , een spel, .. maar wat moeten we dan ,wie hebben we dan, wie kan er op dit moment buiten Baudet dan een ander geluid laten horen, en hopelijk een andere koers inzetten.
  Nou,… wie?

  3 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  De overwinning van zijn partij komt volgens de politiek leider ‘net op tijd om de bedreigde beschaving in Nederland te redden’. ik kan geen gedachten lezen maar deze zin zegt genoeg.. nu de komende 2 jaar ervaren of dat ook zo is..

  of ieder moet toch weer aan burgerlijk wet boek 6 art. 172, de onder liggende reden van blauwe enveloppen aan ieder die zijn stem heeft uitgebracht..

  niet stemmen helpt hier in niet ” stemmen = JA geven, maakt niet uit op welke partij jij dat doet.. stem niet = geen NEE, de keus van NEE = er niet.. dan moet er dus vanuit de mens (de enigste GEMACHTIGDE van de natuurlijk-persoon) op de eigen vrijheid van jouw wil, in verklaring privaatrechtelijk voor je PERSONA (natuurlijk-persoon dus), buiten hun regels om, EEN VERKLARING gedaan worden, ALLE rechten voor te behouden aan jou als mens..
  dit in de verklaring van art. 30 uvrm op art. 20 lid 2 uvrm op art. 1GW op UCC 1.308 op art 1:1 BW lid 2 enz… ondersteunen dat..
  tegen een claim van zakelijk corporatie in samenspannen van vereniging art. 285 SR en hun inbreuken op jouw recht art 285b SR in DWANG VAN art. 365 SR art 284 SR art 273f sSR <<<SLAVERNIJ VRIJ!"
  het is niet zo moelijk je moet er alleen wat voor doen wat al krom is in jou recht..

  en dan kom je langzaam aan burgerlijk wet boek 6 art. 172 zo moeilijk is dat niet dus..

  daarnaast is FvD nog wel de enigste partij die de uitvoering van de wet (jou recht) het dichts benadert en hier heb ik zo maar het gevoel dat, dat de mens in de stemmer op FvD aanspreekt.. ook al snapt de gemiddelde nederlander dat niet.. ook al kent/snapt de gemiddelde nederlander de gehele wet niet wat wel een plicht is van jou..

  tot zo ver groeten van,
  :adrianus-johannes:.

  1 likes
  • Joepiedepoepie schreef:

   @johannes,
   ik zie dit als een 1e aanzet. het enige dat de 1e kamer kan doen is het tegenhouden van wetgeving van de 2e kamer. Zij maken zelf géén wetten.

   1 likes
 • x

  Check Also

  italië

  Italië gaat de belastingen VERLAGEN (met ons geld): ‘Dit is echt de bloody limit’

  De Italiaanse minister van Financiën Roberto Gualtieri ...

  bonus

  Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

  Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

  >