UFO

Piloot uit South Carolina legt onbekende objecten vast

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Piloot Gary Travis uit Myrtle Beach in de Amerikaanse staat South Carolina maakte onlangs een video van verschillende onbekende objecten.

Travis dacht in eerste instantie dat het zou kunnen gaan om navigatielichten van vliegtuigen maar na het gedrag van de objecten te bestuderen sloot de ervaren piloot lampen van vliegtuigen uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tegenover NBC-partner WMBF zei de piloot dat de lichten aan en uit leken te gaan alsof iemand een schakelaar bediende. Hij merkte daarnaast op dat de objecten om elkaar heen roteerden en dat doen vliegtuigen niet.

Piloten worden gezien als betrouwbare getuigen vanwege hun training en ervaring met betrekking tot objecten in de lucht. Om deze reden heeft journaliste Leslie Kean in haar boek UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go On The Record ook ooggetuigeverslagen opgenomen van piloten.

Volgens WMBF worden relatief veel onbekende objecten waargenomen boven dit gebied in South Carolina. Travis zei dat hij nog nooit eerder zulke mysterieuze lichten heeft gezien.

 

Bekijk hier de video.

Bron: Wmbfnews.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x