Buitenaards

Zijn aliens ‘scheppergoden’ die via zwarte gaten van het ene heelal naar het andere reizen?

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het grote publiek is overstag. Geprikkeld door films en wetenschappelijk onderzoek gelooft het massaal in het bestaan van buitenaardse wezens. Astronoom Guillermo Gonzalez concludeert in zijn boek ‘The Privileged Planet’: “De groeiende fascinatie voor buitenaards leven gaat hand in hand met een toename van waarnemingen van UFO’s, graancirkels en ontmoetingen met aliens.”

Van de Britten gelooft inmiddels 42 procent dat UFO’s echt bestaan en voor 51 procent zijn aliens een realiteit, zo blijkt uit recent onderzoek. Slechts een kwart van de volwassen Britten gelooft nog in God.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een recente peiling van nieuwszender CNN liet zien dat ruim de helft van alle Amerikanen gelooft in het bestaan van aliens en dat aliens ook weleens mensen ontvoeren. Tachtig procent van de Amerikanen meent dat de overheid de waarheid over UFO’s en aliens verzwijgt. Slechts acht procent van de Nederlanders zegt te geloven in aliens.

Naast films en series speelt ook de NASA een belangrijke rol bij het beïnvloeden van de massa. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie organiseerde eind vorig jaar het symposium ‘Preparing For Discovery’. “Het idee is het grote publiek voor te bereiden op de gevolgen van de ontdekking van intelligent buitenaards leven,” aldus Steven Dick van NASA.

Andere dimensie

De Britse kosmoloog Stephen Hawking suggereert dat de aliens mogelijk in een andere dimensie leven. Hij baseert dit op de M-theorie, een snaartheorie die resulteert in een heelal met 11 ruimtetijddimensies. Volgens deze theorie bestaan er 10 tot de macht 500 heelallen, die via zwarte gaten met elkaar in verbinding staan.

Edward Harrison, eveneens een Britse kosmoloog, stelt dat ons heelal is gemaakt door een superieure intelligentie die in een ander universum woont. Via zwarte gaten zouden ze van het ene heelal naar het andere kunnen reizen. In zijn visie zijn aliens een soort ‘scheppergoden’. “Het is geschapen door intellecten als het onze, zodat wij het heelal ook kunnen kennen,” zei hij.

De vele ideeën van topwetenschappers over buitenaards leven en populaire films voeden bij het grote publiek de gedachte dat er toch wel iets moet zijn in het heelal.

[Refdag]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
9 jaren geleden

Ik heb altijd gevonden dat Nederlander een erg naïef volkje is.
Maar als maar 8 procent van de Nederlanders in Aliens gelooft terwijl er
alleen op aarde al miljoenen soorten leven, dan is het voor mij de
definitieve bevestiging van het werkelijke niveau van de Massa.

Ooit gehoord van Occam’s razor? Zo eenvoudig is het…

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Ongetwijfeld!
Alien is ook alleen maar een woord dat aanduid dat diens origine ergens anders ligt. God duid aan dat het een creator is. We zijn zelf ook goden wat dat betreft met onze creaties.

Als mensen het bedacht hebben kan het en meer.

Tim
Tim
9 jaren geleden

80% van Amerikanen gelooft al dat de overheid info over aliens bewaard?????

80%????? o.O

Als deze beweringen kloppen moet de mens binnenkort dus ook in staat zijn om door zwarte gaten te reizen, nu kost 1 milligram antimaterie 100 miljard dollar, maar wie weet word het wel sneller en makkelijker om dit te maken.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Waarom willen reizen naar andere universa, terwijl wij het hier nog niet eens op orde kunnen krijgen.
Dat is wel heel krom, enerzijds ruimtereizen anderzijds bittere armoede en oorlogen………. hmmm goden ???

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x