Buitenland

Toerist fotografeert mysterieus zeemonster voor Griekse kust

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Schotse toerist heeft op vakantie in Griekenland een zeemonster vastgelegd op de gevoelige plaat. Harvey Robertson probeerde tijdens een boottocht voor de kust van Parga met zijn iPhone de ongewone kleuren in het water vast te leggen.

Wat hij fotografeerde stelt internetgebruikers – inclusief zeewetenschappers – voor een raadsel. Toen Robertson de foto’s bekeek, zag hij dat hij een grijs wezen had vastgelegd dat doet denken aan een zeekoe.

Toerist fotografeert mysterieus zeemonster voor Griekse kust
(Harvey Robertson)

Op één van de foto’s komt het vreemde dier boven water, om in de volgende weer onder het wateroppervlak te verdwijnen. “Ik heb het dier zelf niet gezien op het moment dat ik de foto’s maakte,” zei Robertson. “Ik probeerde de kleur van het water (fluorescerend blauw) vast te leggen.”

“Je kunt je voorstellen hoe verbaasd ik was toen ik mijn foto’s bekeek,” ging hij verder.

Sommigen denken dat het een dolfijn van Cuvier is, terwijl anderen speculeren dat het gaat om ‘een kruising tussen een nijlpaard en een krokodil’. Zelfs wetenschappers zijn verbaasd.

“Ik heb geen idee wat het is,” zei Robertson. “Ik heb de foto’s naar zeebiologen van over de hele wereld gestuurd, maar niemand heeft enig idee.”

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x