Paranormaal

Britse actrice ziet geesten en herinnert zich vorig leven

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse actrice Michelle Collins, bekend van de langlopende Britse soapserie Coronation Street, heeft gezegd geesten te zien en zich een vorig leven te herinneren.

Collins is vanaf 2011 te zien in de serie, maar kreeg in het begin flinke kritiek te verduren vanwege haar noordelijke accent.

De 51-jarige actrice wilde er al snel de brui aan geven, maar een helderziende en een levenscoach overtuigden haar te blijven doorgaan met acteren.

Aura

Michelle beweert ook geesten te hebben gezien. “Toen ik 15 was, zag ik de geest van mijn beste vriendin,” vertelde ze aan de Daily Mirror. “Ik was niet bang. Ik heb altijd gevoeld dat ze de rest van mijn leven bij me is gebleven om me te begeleiden.” Het meisje was tijdens een schoolreisje bezweken aan een hartaanval.

De actrice voegde toe dat ze zelf een stralende aura heeft en dat angst volledig uit haar leven is verdwenen.

Victoriaanse tijdperk

“Ik zag ook een geest toen ik in een oud Italiaans klooster verbleef,” ging Collins verder. “Ik werd midden in de nacht wakker en zag toen aan het voeteneinde iemand met een hoofddeksel.”

Daarnaast is ze tijdens regressietherapie tot twee keer toe teruggegaan naar een vorig leven, toen ze in het Victoriaanse tijdperk als jong meisje in Londen woonde.

Enkele weken geleden zei haar collega Bill Roache nog dat de wereld op 12 december drastisch gaat veranderen en dat ‘de aarde zichzelf blijft reinigen terwijl materiële en negatieve zaken gaan verdwijnen’.

Bron: PA

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Door een regressie therapie ben ik erachter gekomen, dat ik eerder als indiaan op de wereld was geweest.Overigens een pracht ervaring.Het verklaart gelijk waarom ik schrijf onder Hunting Wolf.Bovendien werd ik ook nog eens geboren, onder het sterrenteken boogschutter.Toeval??Ik geloof niet in toeval.Maar wel in oorzaak en gevolg!Er is een oorzaak waarom ik als gevolg hier weer ben.En dat is?Mee helpen de aarde positief te veranderen.Al was het maar, om de andere geesten van mijn stam, de rust te geven die ze verdienen.Blanke Graf schenners wilden wegen, Hunting Wolf roept hou ze tegen.Banke wormen die ons “web” aanvreten.Ik jaag op ze!!

Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Naamsbekendheid creëren?

Belachelijk dat dit soort artikelen serieus worden genomen door mensen..

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Bill Roache zei dat de wereld op 12 december drastisch gaat veranderen. Is hij niet in de war met 21 december?

@Hunting Wolf: tot welk indianenstam behoorde je? En hoe spreek je jouw naam uit in jouw indianentaal?
Ugh, ik heb gesproken. Mij nu vredespijp roken gaan.

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Wat ‘vorige levens’ betreft: je hoort nooit dat iemand in zijn/haar vorige leven een blinde bedelaar in Rusland, een arme visser in China, een hoer in Venezuela, een jood in nazi-Duitsland, enz. geweest is. Iedereen is in zijn/haar vorige levens succesvol geweest. Op z’n minst héééél vreemd te noemen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x