Homepagina » UFO » Piloten zien twee UFO’s boven hoofdkwartier Scientology
Piloten zien twee UFO's boven hoofdkwartier Scientology

Piloten zien twee UFO’s boven hoofdkwartier Scientology

Vanuit drie passagiersvliegtuigen zijn onbekende vliegende objecten gezien boven het hoofdkwartier van de Britse tak van de Scientologykerk.

Toen de piloten van de toestellen aanstalten maakten om te gaan landen op de luchthaven Londen Gatwick zagen ze op enkele tientallen meters ‘twee platte, zilveren schijven’.

De luchtverkeerstoren zag zes UFO’s op de radar die net zo snel verdwenen als dat ze verschenen. De gebeurtenis deed zich op 30 december jongstleden in de ochtend voor.

East Grinstead

Alle drie de piloten van een Boeing 777 die over het hoofdkantoor van Scientology in East Grinstead vloog zagen de objecten op 30 meter onder het vliegtuig. Ze bewogen nauwelijks.

De bemanning van een Boeing 767 merkte ook twee witte of zilveren schijven op. Ze bevonden zich op zo’n 300 meter boven de grond. Toen een derde toestel, een Airbus A319, was geland verdwenen de objecten van de radar.

Boodschap

De bemanning van het eerste vliegtuig dacht een ‘stuk speelgoed’ te hebben gezien. De informatie werd gedeeld met de luchtverkeersleiding en later ook met de politie.

Onderzoekers konden de UFO’s niet terugvinden. De herkomst van de objecten blijft daarmee onbekend. De zilverkleurige schijven verschenen een dag voordat leden van de geestelijke beweging in de heuvels van de Amerikaanse staat New Mexico een boodschap voor buitenaardsen achterlieten. Scientology-leden geloven dat buitenaardsen in menselijke lichamen zitten.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aequus
Aequus
8 jaren geleden

“Sientology-leden geloven dat dat buitenaardsen in menselijke lichamen zitten”. Dat zou goed eens kunnen, ik roep al vaker “Die kan niet van deze aardbol zijn”. Als je goed kijkt, zie je het aan de “nietszeggende” ogen.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Het is maar net hoe je het wil zien.geloven doet men in de kerk.en daar wordt wat afgelogen.En daarbuiten net zo.Maar ja wij leven nog heel even in een wereld waar de leugen regeert.Maar snel plaats zal moeten maken voor de waarheid.En die zal voor velen hard aankomen.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
8 jaren geleden

Scientologisten zijn gewoon een groep fantasten ! Hoop dat ze allen meegenomen worden kunnen we tenminste zonder die gasten door. Binnenkort gaan die freaks van de christian cult ook weg met de rapture zodat we ook daarvan verlost zullen zijn. Dan sluiten we de Illuminati op in hun eigen underground city’s hebben we daar ook geen last meer van. Nog meer suggesties ? Zal het rustig worden zeg op aarde vrij van alle idioten !

kim
kim
8 jaren geleden

[quote name=”Aequus”]”Sientology-leden geloven dat dat buitenaardsen in menselijke lichamen zitten”. Dat zou goed eens kunnen, ik roep al vaker “Die kan niet van deze aardbol zijn”. Als je goed kijkt, zie je het aan de “nietszeggende” ogen.[/quote]

Dat zegt natuurlijk niets als men onder invloed van drugs zit kunnen ogen ook nietszeggend zijn.Ook kan een geestelijke stoornis of aftakeling oorzaak zijn.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

prik

Italië: Pfizer-prik vier keer dodelijker dan AstraZeneca

Het is niet waar dat het vaccin ...

globalis

Waarom de aanval van de globalisten op de mens en de menselijkheid onvermijdelijk zal mislukken

De Europese Unie heeft met de jaren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x