CoronaBuitenland

De wereldwijde schade door de prik is erger dan je denkt

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Uit een Harvard Pilgrim-studie blijkt dat ‘minder dan één procent van vaccinbijwerkingen’ wordt gemeld bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt. Zelfs vaccinfabrikanten schatten dat het werkelijke aantal 50 keer hoger ligt.

Het aantal meldingen in VAERS moeten we dus met 100 vermenigvuldigen, zei professor Anita Baxas in gesprek met Gareth Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

2 miljard mensen

Als Baxas het aantal meldingen in VAERS en de overige systemen in de wereld bij elkaar optelt en vermenigvuldigt met 100, komt ze uit op 20 miljoen sterfgevallen en 2 miljard mensen die zijn beschadigd door de coronaprik.

Alleen al in de VS waren er van de uitrol van de vaccins tot week 38 van 2022 ruim 1,1 miljoen meer sterfgevallen dan normaal. Onder 65-plussers bedroeg de oversterfte vanaf de uitrol van de prikken tot de eerste week van 2024 meer dan een miljoen, zei professor Baxas.

Ongekend

Ze verwees daarnaast naar verzekeringsmaatschappij OneAmerica, die begin 2022 meldde dat de oversterfte onder werkende Amerikanen met 40 procent was toegenomen in de tweede helft van 2021. Bij een catastrofe die eens in de 200 jaar voorkomt, is er een 10 procent toename van uitkeringen in die leeftijdsklasse, zei data-analist Ed Dowd.

“We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei directeur Scott Davison destijds tijdens een nieuwsconferentie. “Veertig procent is ongekend.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Het blanke ras moet uitgeroeid worden.

Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

Melissa worked in a senior role at Pfizer. She oversaw Quality Control. This is the chilling story of what she saw, and what happened next…

https://rumble.com/v501nmr-hypothetically-speaking-the-melissa-mcatee-story.html

De who kan verrotten
De who kan verrotten
1 maand geleden

En de volgende plandemie komt eraan..ze gaan onze kippen vermoorden, vogelgriep…je zou je mooie bedrijf maar laten uitmoorden…getest met een zo betrouwbaar pcr staafje, die dus altijd positief is…..water met jodium..mochten je kippen besmet zijn…

Caat
Caat
1 maand geleden

Dit wisten de ongeprikte al.Ik zie zoveel ellende om mij heen van geprikte.Vele sterfgevallen,vele met turbokanker enz.Ik zag het in oktober 2021 toen mijn vriend op neurologie lag,wie daar binnen werden gebracht.Oudere met herseninfarcten,hersenbloedingen,tia`s enz.Bont en blauw waren ze.Ik kom dik 33 jaar in ziekenhuizen(ook tijdens de pLandemie)en heb zoiets nog nooit meegemaakt.Ik heb als risicogeval nergens aan meegedaan.Gelukkig heb ik als kind van ouders/grootouders en vele andere ouderen die de oorlog hadden meegemaakt geleerd”vertrouw nooit de regering”.Er is een grote misdaad op de mensheid gepleegd,maar de geprikte willen er niks over horen.Ik merk wel dat steeds meer mensen ontwaken.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x