Buitenaards

NASA-astronaut: buitenaardsen zijn hier (video)

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-astronaut Brian O’Leary kwam op 28 juli 2011 te overlijden. Hij vormde onderdeel van de zesde groep astronauten die in augustus 1967 door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA was samengesteld.

O’Leary was hoogleraar natuurkunde aan de Princeton-universiteit. Volgens hem is er veel bewijs voorhanden dat we worden bezocht door buitenaardsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij zei dat beschavingen al heel lang naar de aarde komen en dat ze gebruikmaken van technologieën die zijn gebaseerd op bewustzijn. “Hun aandrijfsysteem is gebaseerd op torussen en ronddraaiende magnetische schijven,” zei O’Leary. “De UFO’s kunnen tijd en ruimte plaatselijk manipuleren. Dat stelt ze in staat om hun eigen antizwaartekrachtaandrijving en energieveld op te wekken.”

Op 18 september 1994 zei Dr. O’Leary tijdens het International Forum on New Science in Fort Collins in Colorado:

Een geheime groep binnen de Amerikaanse regering houdt de massa al bijna 50 jaar weg bij informatie over UFO’s en buitenaards contact. Wij hebben contact met buitenaardse beschavingen. Deze informatie wordt waarschijnlijk verhuld door een elitegroep binnen de CIA, NSA en DIA. Deze kleine groep weet de geheimen goed te bewaren. Het Watergateschandaal en de Iran-Contra-affaire zijn kinderspel in vergelijking met dit kosmische Watergateschandaal over UFO’s, buitenaardsen, mind control, genetische manipulatie, vrije energie en antizwaartekracht.

O’Leary stelde niet alleen dat er een buitenaardse aanwezigheid is op aarde, hij deed ook mee aan het debat over het gezicht op Mars. Hij schreef daarnaast het voorwoord van het boek Hidden Truth, Forbidden Knowledge van Steven Greer. Het boek gaat over de buitenaardse aanwezigheid op aarde, vrije energie, antizwaartekracht en andere exotische technologieën die worden onderdrukt.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Moondust
Moondust
11 jaren geleden

Wat ik nu zo bijzonder vind is dat het de onderdrukkers/heersers al zoveel jaren (laten we zeggen tenminste sinds 194-1950 lukt om deze kennis geheim te houden en de mensheid zover heeft gekregen dat ze alles rondom het buitenaardse meestal al bij voorbaat als ongeloofwaardig beschouwen. Het past gewoonweg nog niet in het paradigma dat de meeste mensen van het leven hebben. Ik herken dat bij mezelf ook, weliswaar in minder mate dan bij mensen om mij heen, maar toch. Stel je eens voor wat het zou betekenen als deze kennis werkelijk zou doorbreken. Dat zullen veranderingen van ongekende omvang tot gevolg hebben. Wij kunnen ons echt geen voorstelling maken van de gevolgen die dat zou hebben. Hoe dan ook, ik hoop in mijn leven nog de onthulling te mogen meemaken. Met wat geluk heb ik daar nog een jaar of 50 voor. 😉

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Het is wat hij gelóófd. Niet dat het zegt dat het werkelijk ook zo ís. Net als dat hij zei dat het zóu kunnen dat men niet op de maan is geweest. Dit is een filmpje van een paar seconden. Hoeveel is er weg gelaten? Zijn website: http://www.brianoleary.info/

BB
BB
11 jaren geleden

Snap niet dat mensen nu dan nog kunnen zeggen dat UFO en aliens niet bestaan. Deze man zegt dit toch niet voor niets.

Harry
Harry
11 jaren geleden

Jammer dat zo’n gezaghebbende intellectueel is overleden.Dit soort mensen zou een veel groter platform moeten krijgen wereldwijd.Misschien dat de film van Dr.Greer meer ogen doet openen….

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x