CoronaBuitenland

Alarmerend veel jonge sporters zakken in elkaar en sterven, hoe kan dat?

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

De afgelopen anderhalf jaar zijn talloze jonge sporters in elkaar gezakt of zelfs gestorven. In veel gevallen gebeurde dat kort nadat de sporter zijn of haar coronavaccin had gehaald, merkt de Amerikaanse arts Peterson Pierre op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schokkend genoeg

Meer dan de helft van de sporters die in elkaar zakten tijdens een wedstrijd is uiteindelijk gestorven, zegt hij. “Schokkend genoeg besteden de mainstream media hier geen aandacht aan. Sociale media verwijderen berichten hierover.”

“Waarom gebeurt dit?” vraagt de arts. Hij wijst erop dat het Internationaal Olympisch Comité gegevens bijhoudt, waaruit blijkt dat van 1966 tot 2004 in totaal 1101 sporters jonger dan 35 jaar zijn overleden.

975 sporters in 18 maanden

Ook de Verenigde Staten houden gegevens bij. In Amerika werden van 1980 tot 2006 in totaal 1866 gevallen van plotseling overlijden geregistreerd.

In de afgelopen 18 maanden zijn er maar liefst 975 sporters plotseling overleden, weet Pierre. Wat is er veranderd? De afgelopen 18 maanden is de coronaprik uitgerold, benadrukt de arts. “Denk twee keer na voordat je er één haalt.”

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
2 maanden geleden

Het stopt niet ……… Niet vanzelf……..

roro 237
roro 237
2 maanden geleden

Dat komt door de stikstof crisis!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Naast de overleden sporters zijn er ook duizenden die hun sport aan de wilgen moeten hangen omdat hun hart niet meer die capaciteit kan opbrengen die nodig is voor hun sport.

Denk dan aan wielrenners, voetballers, tennisspelers, krachtsporters enzovoorts.

Het is een drama.

La vérité
La vérité
2 maanden geleden

En dan zij niet eens de mensen erbij geteld die neervallen die niet overlijden. Maar vaak wel ernstige bijwerkingen hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x