CoronaBuitenland

Alarmerend veel jonge sporters zakken in elkaar en sterven, hoe kan dat?

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

De afgelopen anderhalf jaar zijn talloze jonge sporters in elkaar gezakt of zelfs gestorven. In veel gevallen gebeurde dat kort nadat de sporter zijn of haar coronavaccin had gehaald, merkt de Amerikaanse arts Peterson Pierre op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schokkend genoeg

Meer dan de helft van de sporters die in elkaar zakten tijdens een wedstrijd is uiteindelijk gestorven, zegt hij. “Schokkend genoeg besteden de mainstream media hier geen aandacht aan. Sociale media verwijderen berichten hierover.”

“Waarom gebeurt dit?” vraagt de arts. Hij wijst erop dat het Internationaal Olympisch Comité gegevens bijhoudt, waaruit blijkt dat van 1966 tot 2004 in totaal 1101 sporters jonger dan 35 jaar zijn overleden.

975 sporters in 18 maanden

Ook de Verenigde Staten houden gegevens bij. In Amerika werden van 1980 tot 2006 in totaal 1866 gevallen van plotseling overlijden geregistreerd.

In de afgelopen 18 maanden zijn er maar liefst 975 sporters plotseling overleden, weet Pierre. Wat is er veranderd? De afgelopen 18 maanden is de coronaprik uitgerold, benadrukt de arts. “Denk twee keer na voordat je er één haalt.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
1 jaar geleden

Het stopt niet ……… Niet vanzelf……..

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Dat komt door de stikstof crisis!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Naast de overleden sporters zijn er ook duizenden die hun sport aan de wilgen moeten hangen omdat hun hart niet meer die capaciteit kan opbrengen die nodig is voor hun sport.

Denk dan aan wielrenners, voetballers, tennisspelers, krachtsporters enzovoorts.

Het is een drama.

La vérité
La vérité
1 jaar geleden

En dan zij niet eens de mensen erbij geteld die neervallen die niet overlijden. Maar vaak wel ernstige bijwerkingen hebben.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x