Buitenland

VIDEO: Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 500 mensen verzamelden zich vrijdag bij de woning van een 63-jarige kankerpatiënt uit Nottingham, om te voorkomen dat gerechtsdeurwaarders hem uit zijn huis konden zetten. Het is de tweede keer in zes maanden tijd dat zich een menselijke blokkade heeft gevormd bij de bungalow van Tom Crawford.

De man moest zijn huis uiterlijk om 10.30 uur verlaten, maar de steunbetuigers kwamen voor 07.00 uur al opdagen. De gerechtsdeurwaarders kozen uiteindelijk eieren voor hun geld en keerden rechtsomkeert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Crawford is verstrikt geraakt in een juridische strijd met de bank over zijn hypotheek. De bank, Bradford and Bingley, zegt dat hij nog 43.000 pond verschuldigd is, maar Crawford heeft zijn hypotheek naar eigen zeggen afgelost. Hij stelt dat de bank een fout heeft gemaakt.

Crawford, die al 27 jaar in het huis woont, werd in 2011 gediagnosticeerd met prostaatkanker. In juli 2014 wist een menigte van 200 Facebookgebruikers ook al te voorkomen dat Crawford uit zijn huis werd gezet. Hij zei dat hij ‘liever sterft’ dan dat hij zijn huis moet afstaan.

De man had op YouTube een video geplaatst waarin hij om hulp riep. Hij beloofde de mensen een ‘lekker kopje thee’ als ze hem zouden helpen. Bradford and Bingley werd tijdens de financiële crisis genationaliseerd. Een deel van de bank is verkocht aan Abbey National, terwijl lopende hypotheken zijn ondergebracht bij de overheid.

[MailOnline]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
elem@elemgajanu.eu
9 jaren geleden

Power to the people.
it works.

nunki
nunki
9 jaren geleden

Als ik mijn huur niet betaal, word ik ook mijn huis uitgezet. Zo werken de regeltjes nu eenmaal. Een ziekte is gewoon geen excuus om je te onthouden van je verplichtingen. Klinkt hard, maar zo werkt de normale wereld.

AtomNics
AtomNics
9 jaren geleden

juist dit moeten we ook doen masaal hier in nederland en welnu vandaag nog bijvoobeeld geen blauwe briefen meer openen of betalen, gewoon alinia recta naar de prullenbak.

als we dat nou met zn allen hiero afspreken alleen hier in nederland om te beginnen het kan zelfs gekker alleen utrecht ofzo als we elkaar bijstaan welke instantie pipo ook komt ze nemen gegarandeerd eieren voor hun geld geen enkel systeem die ons dan nog tegenhoudt. omdat ze als de dood bang voor ons zijn en dat weten ze en dat maakt ze nog banger dat ze al zijn.

de tijd van revolutie is nu mensen de mogelijkheden zijn er nu sterker en meer aanwezig dan ooit van te voren in de hele geschiedenis het hele universum kijkt mee

en uiteindelijk zouden wij het volk het beste moeten weten voor ons allemaal hoe te leven en ik zeg jullie mijn oplossing is laten we liefde nou eens gebruiken als betaalmiddel en wel voorgoed in alle oneindigheid.

heel simpel toch vraag jezelf eens af zou je meer liefde willen? of meer geld willen?. of de vraag wat heeft meer waarde? de mens zoals je vader of moeder? of geld?

Ronald
Ronald
9 jaren geleden

Eerst even uitzoeken of de Bank een fout heeft gemaakt , de mensen zijn het zat om voorgelogen te worden en de Banken wat een van het grootste tuig is met al hun oplichtingen worden nooit gestraft dit zullen de mensen ook wel daar toe bewegen om het voor dit persoon op te nemen .

Zie Cees vd Hoeven die de zaak zwaar heeft opgelicht , deze witte Boorden criminelen gaan niet de gevangenis in en ontlopen keer op keer hun straf .

Criminelen die iemand vermoord hebben krijgen taakstraffen , het recht is helemaal zoek en de balans van rechtvaardigheid is ver te vinden .

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x