Homepagina » Buitenland » VIDEO: Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)
Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)

VIDEO: Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)

Meer dan 500 mensen verzamelden zich vrijdag bij de woning van een 63-jarige kankerpatiënt uit Nottingham, om te voorkomen dat gerechtsdeurwaarders hem uit zijn huis konden zetten. Het is de tweede keer in zes maanden tijd dat zich een menselijke blokkade heeft gevormd bij de bungalow van Tom Crawford.

De man moest zijn huis uiterlijk om 10.30 uur verlaten, maar de steunbetuigers kwamen voor 07.00 uur al opdagen. De gerechtsdeurwaarders kozen uiteindelijk eieren voor hun geld en keerden rechtsomkeert.

Crawford is verstrikt geraakt in een juridische strijd met de bank over zijn hypotheek. De bank, Bradford and Bingley, zegt dat hij nog 43.000 pond verschuldigd is, maar Crawford heeft zijn hypotheek naar eigen zeggen afgelost. Hij stelt dat de bank een fout heeft gemaakt.

Crawford, die al 27 jaar in het huis woont, werd in 2011 gediagnosticeerd met prostaatkanker. In juli 2014 wist een menigte van 200 Facebookgebruikers ook al te voorkomen dat Crawford uit zijn huis werd gezet. Hij zei dat hij ‘liever sterft’ dan dat hij zijn huis moet afstaan.

De man had op YouTube een video geplaatst waarin hij om hulp riep. Hij beloofde de mensen een ‘lekker kopje thee’ als ze hem zouden helpen. Bradford and Bingley werd tijdens de financiële crisis genationaliseerd. Een deel van de bank is verkocht aan Abbey National, terwijl lopende hypotheken zijn ondergebracht bij de overheid.

[MailOnline]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Als ik mijn huur niet betaal, word ik ook mijn huis uitgezet. Zo werken de regeltjes nu eenmaal. Een ziekte is gewoon geen excuus om je te onthouden van je verplichtingen. Klinkt hard, maar zo werkt de normale wereld.

  5 likes
  • daar heb je zeker een punt in, nunki. eigen verantwoordelijkheid noem ik het.
   maar het punt is willen we nou niet af van die regeltjes
   of ben je geboren om regels te volgen wat allemaal aangeleerde kennis en nog wel gekopieerd ook nog eens, oftewel mindcontrol.

   vraag me af dan wie je hebt gesproken of deals hebt gemaakt voordat je hier op aarde bent geboren?

   naar mijn weten ben ik alleen geboren en ga ik hoog waarschijnlijk ook alleen dood, altijd zo geweest trouwens naar mijn weten dan.

   maar goed, wij de volk moeten het met elkaar doen. f*ck de bedrijven f*ck de overheid f*ck welke instantie bv dan maar ook wij de volk dat is de massa snap je.

   of we nou ziek zijn of niet kom op man wij de volk (massa) zouden ervoor moeten zorgen dat alle betaalmiddelen simpelweg vervangen wordt door liefde of toch maar regeltjes+ziektes zie je wat ik je probeer te vertellen.

   29 likes
  • Ga gauw de tekst opnieuw lezen, en hou op met domme achterlijke zielige aandacht zoekende reacties te plaatsen… ambtenaar…

   21 likes
  • En daarbij vergeet je het recht op een dak boven je hooft maar ff voor het gemak. Uitzettingen zijn grondwettelijk verboden. Maar dat lijkt niemand in de hedendaagse maatschappij te beseffen.

   13 likes
  • En als nou blijkt dat hij WEL zijn hypotheek heeft afbetaald, moet hij dan nog zijn huis uit?
   Lijkt mij toch dat deze man dit niet uit zijn duim zuigt. En regels, ach er zijn altijd DDR figuren die dit verrotte systeem willens en wetens in stand wensen te houden.
   Wat is er gebeurd met Genade voor Recht laten gelden………..

   6 likes
  • Westerse wereld heeft zijn ziel verloren, “Beste slaaf is degene die niet eens weet dat die een slaaf is”

   5 likes
  • Ik vraag me af wat Nunki aantrekt om hier op deze site te komen. Overal negatief op reageren. (eigenlijk gewoon trollen).

   4 likes
  • zo werkt dat? dus als jij al die jaren betaalt en ineens komen ze aan je deur met ja je mot er uit en het boeit ons niet dat je kanker heb werkt dat dus zo?

   slap geouwehoer van bepaalde mensen altijd,denk ff keer lekker na ofzo

   hebben de mensen in nederland een IQ van een verlepte ebola patient ofzo?

   2 likes
  • nunki = TROL

   1 likes
  • Zeg Nunki kun jij niet goed lezen?
   “Crawford heeft zijn hypotheek naar eigen zeggen afgelost. Hij stelt dat de bank een fout heeft gemaakt.” Dussssss als ze dat nu eens eerst goed gaan onderzoeken voordat ze tot zo’n actie overgaan. Regeltjes, en zo is het nu eenmaal, ja lekker zwart/wit denk jij.
   Ik ga ervan uit dat jij precies volgens de regeltjes leeft zeker, applaus voor jezelf Nunki, Chapeau!

   0 likes
 2. Power to the people.
  it works.

  38 likes
  • Moet je niet hier in Nederland mee aankomen; hier kijkt iedereen liever TV dan de straat op te gaan om iemand te helpen , dat is niet politiek correct !

   7 likes
 3. juist dit moeten we ook doen masaal hier in nederland en welnu vandaag nog bijvoobeeld geen blauwe briefen meer openen of betalen, gewoon alinia recta naar de prullenbak.

  als we dat nou met zn allen hiero afspreken alleen hier in nederland om te beginnen het kan zelfs gekker alleen utrecht ofzo als we elkaar bijstaan welke instantie pipo ook komt ze nemen gegarandeerd eieren voor hun geld geen enkel systeem die ons dan nog tegenhoudt. omdat ze als de dood bang voor ons zijn en dat weten ze en dat maakt ze nog banger dat ze al zijn.

  de tijd van revolutie is nu mensen de mogelijkheden zijn er nu sterker en meer aanwezig dan ooit van te voren in de hele geschiedenis het hele universum kijkt mee

  en uiteindelijk zouden wij het volk het beste moeten weten voor ons allemaal hoe te leven en ik zeg jullie mijn oplossing is laten we liefde nou eens gebruiken als betaalmiddel en wel voorgoed in alle oneindigheid.

  heel simpel toch vraag jezelf eens af zou je meer liefde willen? of meer geld willen?. of de vraag wat heeft meer waarde? de mens zoals je vader of moeder? of geld?

  30 likes
 4. Dat kan wel zijn dat het ‘verplichtingen’ zijn, maar ….. waar zijn de verplichtingen gebleven van de overheid?! Waar zijn de vangnetten als iemand ziek of werkloos wordt. Daar hebben mensen een 2e wereldoorlog voor moeten meemaken. Om mensen te verzekerd te krijgen via de ziekenfonds, voor werkloosheid WW, bij ouderdom AOW en niet meer dat de kinderen een bordje eten naar een alleenstaande ouder hoeft te brengen. Ook om kinderen gratis te laten sporten. Er is veel geld bijeen gebracht door de burgers toen en nu nog steeds. Geen flauwekul antwoorden geven als teveel burgers die mee ‘eten’ uit de pot, maar wel een verkeerde besteding door overheid en mensen die zich heel graag over andermans rug willen verrijken. Ook niet toestaan dat het graaien van instanties als ‘eigen schuld’ van de mensen wordt betiteld. Wij moeten niet meer tolereren dat onze medemensen – die nu of over een paar maanden in het zelfde schuitje zitten als de rest van Nederland – zo worden behandeld en dat ons geld besteed zonder tegenprestaties. Goede zorg, goede scholing en goede oude dag … nee nogmaals LOZE BELOFTEN…

  21 likes
 5. Eerst even uitzoeken of de Bank een fout heeft gemaakt , de mensen zijn het zat om voorgelogen te worden en de Banken wat een van het grootste tuig is met al hun oplichtingen worden nooit gestraft dit zullen de mensen ook wel daar toe bewegen om het voor dit persoon op te nemen .

  Zie Cees vd Hoeven die de zaak zwaar heeft opgelicht , deze witte Boorden criminelen gaan niet de gevangenis in en ontlopen keer op keer hun straf .

  Criminelen die iemand vermoord hebben krijgen taakstraffen , het recht is helemaal zoek en de balans van rechtvaardigheid is ver te vinden .

  19 likes
 6. ik zeg apocalypse nuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahaha kom op mensen hoe duidelijker moet het zijn dat we zo faking krachtig zijn ieder van ons en samen als massa, bedrijven zijn er niks bij vergeleken wat wij kunnen en aankunnen als massa.

  laat jezelf zien, horen kom in actie mensen voor ons voor jou voor de waarheid voor ons allen en dat is liefde uiteindelijk voor elkaar wat wij eigenlijk altijd al doen alleen zien we het niet door het overwelmde energieën

  ik noem maar een paar waar mensen nog vast in zitten in de synthetische vaccum dat zijn geld, religie, wetenschap, valse liefde, dat laatste is gek genoeg wel liefde alles is liefde eigenlijk maar waar het om gaat bij mij dan dat het niet om gaat wat je doet, maar hoe je ermee om gaat.

  9 likes
 7. Hmmm! Het zal mij niet verbazen dat Graydon verantwoordelijk is voor de huisuitzetting…
  http://s1210.photobucket.com/user/Budhymann/media/Alien%20Races/GrijsHeer-1.jpg.html?sort=6&o=22

  3 likes
 8. Syriza garandeert iedere Griek onderdak en de rest voor een menswaardig bestaan, maar daarover is de mainstream media absoluut stil.

  https://mario828282.wordpress.com/2015/01/25/mainstream-media-bedrog-syriza-wil-grexit/

  3 likes
 9. Dat zijn veel kopjes thee…

  3 likes
 10. betalen voor een huis moet dus in een echt goeie gezonde maatschapij weg, gratis energie eten voedong vervoer en een huis, een basis in komen zou goed zijn.

  2 likes
 11. veel gebleeeeeeeer gaan jullie ook de 27januari naar den haag????
  veel praat geen wol

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Onder Rutte zijn de lasten voor hardwerkende Nederlanders ongekend verhoogd. Waarom pikken we het nog?

Je krijgt vaak te horen dat de ...

Leeggeplukte pensioenpotten, fors hogere zorgkosten en onbetaalbare huizen. Wat je te wachten staat in de Europese Unie

Leeggeplukte pensioenpotten, fors hogere zorgkosten en onbetaalbare huizen. Wat je te wachten staat in de Europese Unie

De Europese parlementsverkiezingen staan weer voor de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.