Homepagina » Buitenland » VIDEO: Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)
Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)

VIDEO: Menselijke blokkade tegen uithuiszetting van kankerpatiënt (63)

Meer dan 500 mensen verzamelden zich vrijdag bij de woning van een 63-jarige kankerpatiënt uit Nottingham, om te voorkomen dat gerechtsdeurwaarders hem uit zijn huis konden zetten. Het is de tweede keer in zes maanden tijd dat zich een menselijke blokkade heeft gevormd bij de bungalow van Tom Crawford.

De man moest zijn huis uiterlijk om 10.30 uur verlaten, maar de steunbetuigers kwamen voor 07.00 uur al opdagen. De gerechtsdeurwaarders kozen uiteindelijk eieren voor hun geld en keerden rechtsomkeert.

Crawford is verstrikt geraakt in een juridische strijd met de bank over zijn hypotheek. De bank, Bradford and Bingley, zegt dat hij nog 43.000 pond verschuldigd is, maar Crawford heeft zijn hypotheek naar eigen zeggen afgelost. Hij stelt dat de bank een fout heeft gemaakt.

Crawford, die al 27 jaar in het huis woont, werd in 2011 gediagnosticeerd met prostaatkanker. In juli 2014 wist een menigte van 200 Facebookgebruikers ook al te voorkomen dat Crawford uit zijn huis werd gezet. Hij zei dat hij ‘liever sterft’ dan dat hij zijn huis moet afstaan.

De man had op YouTube een video geplaatst waarin hij om hulp riep. Hij beloofde de mensen een ‘lekker kopje thee’ als ze hem zouden helpen. Bradford and Bingley werd tijdens de financiële crisis genationaliseerd. Een deel van de bank is verkocht aan Abbey National, terwijl lopende hypotheken zijn ondergebracht bij de overheid.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Power to the people.
  it works.

 • nunki schreef:

  Als ik mijn huur niet betaal, word ik ook mijn huis uitgezet. Zo werken de regeltjes nu eenmaal. Een ziekte is gewoon geen excuus om je te onthouden van je verplichtingen. Klinkt hard, maar zo werkt de normale wereld.

  • AtomNics schreef:

   daar heb je zeker een punt in, nunki. eigen verantwoordelijkheid noem ik het.
   maar het punt is willen we nou niet af van die regeltjes
   of ben je geboren om regels te volgen wat allemaal aangeleerde kennis en nog wel gekopieerd ook nog eens, oftewel mindcontrol.

   vraag me af dan wie je hebt gesproken of deals hebt gemaakt voordat je hier op aarde bent geboren?

   naar mijn weten ben ik alleen geboren en ga ik hoog waarschijnlijk ook alleen dood, altijd zo geweest trouwens naar mijn weten dan.

   maar goed, wij de volk moeten het met elkaar doen. f*ck de bedrijven f*ck de overheid f*ck welke instantie bv dan maar ook wij de volk dat is de massa snap je.

   of we nou ziek zijn of niet kom op man wij de volk (massa) zouden ervoor moeten zorgen dat alle betaalmiddelen simpelweg vervangen wordt door liefde of toch maar regeltjes+ziektes zie je wat ik je probeer te vertellen.

  • Rob schreef:

   Ga gauw de tekst opnieuw lezen, en hou op met domme achterlijke zielige aandacht zoekende reacties te plaatsen… ambtenaar…

  • eNdEmiOn schreef:

   En daarbij vergeet je het recht op een dak boven je hooft maar ff voor het gemak. Uitzettingen zijn grondwettelijk verboden. Maar dat lijkt niemand in de hedendaagse maatschappij te beseffen.

  • niels schreef:

   zo werkt dat? dus als jij al die jaren betaalt en ineens komen ze aan je deur met ja je mot er uit en het boeit ons niet dat je kanker heb werkt dat dus zo?

   slap geouwehoer van bepaalde mensen altijd,denk ff keer lekker na ofzo

   hebben de mensen in nederland een IQ van een verlepte ebola patient ofzo?

  • Huisheks schreef:

   En als nou blijkt dat hij WEL zijn hypotheek heeft afbetaald, moet hij dan nog zijn huis uit?
   Lijkt mij toch dat deze man dit niet uit zijn duim zuigt. En regels, ach er zijn altijd DDR figuren die dit verrotte systeem willens en wetens in stand wensen te houden.
   Wat is er gebeurd met Genade voor Recht laten gelden………..

  • Ambassador11 schreef:

   Westerse wereld heeft zijn ziel verloren, “Beste slaaf is degene die niet eens weet dat die een slaaf is”

  • Nique schreef:

   Ik vraag me af wat Nunki aantrekt om hier op deze site te komen. Overal negatief op reageren. (eigenlijk gewoon trollen).

  • Willem schreef:

   nunki = TROL

  • Elene schreef:

   Zeg Nunki kun jij niet goed lezen?
   “Crawford heeft zijn hypotheek naar eigen zeggen afgelost. Hij stelt dat de bank een fout heeft gemaakt.” Dussssss als ze dat nu eens eerst goed gaan onderzoeken voordat ze tot zo’n actie overgaan. Regeltjes, en zo is het nu eenmaal, ja lekker zwart/wit denk jij.
   Ik ga ervan uit dat jij precies volgens de regeltjes leeft zeker, applaus voor jezelf Nunki, Chapeau!

 • AtomNics schreef:

  juist dit moeten we ook doen masaal hier in nederland en welnu vandaag nog bijvoobeeld geen blauwe briefen meer openen of betalen, gewoon alinia recta naar de prullenbak.

  als we dat nou met zn allen hiero afspreken alleen hier in nederland om te beginnen het kan zelfs gekker alleen utrecht ofzo als we elkaar bijstaan welke instantie pipo ook komt ze nemen gegarandeerd eieren voor hun geld geen enkel systeem die ons dan nog tegenhoudt. omdat ze als de dood bang voor ons zijn en dat weten ze en dat maakt ze nog banger dat ze al zijn.

  de tijd van revolutie is nu mensen de mogelijkheden zijn er nu sterker en meer aanwezig dan ooit van te voren in de hele geschiedenis het hele universum kijkt mee

  en uiteindelijk zouden wij het volk het beste moeten weten voor ons allemaal hoe te leven en ik zeg jullie mijn oplossing is laten we liefde nou eens gebruiken als betaalmiddel en wel voorgoed in alle oneindigheid.

  heel simpel toch vraag jezelf eens af zou je meer liefde willen? of meer geld willen?. of de vraag wat heeft meer waarde? de mens zoals je vader of moeder? of geld?

 • Ronald schreef:

  Eerst even uitzoeken of de Bank een fout heeft gemaakt , de mensen zijn het zat om voorgelogen te worden en de Banken wat een van het grootste tuig is met al hun oplichtingen worden nooit gestraft dit zullen de mensen ook wel daar toe bewegen om het voor dit persoon op te nemen .

  Zie Cees vd Hoeven die de zaak zwaar heeft opgelicht , deze witte Boorden criminelen gaan niet de gevangenis in en ontlopen keer op keer hun straf .

  Criminelen die iemand vermoord hebben krijgen taakstraffen , het recht is helemaal zoek en de balans van rechtvaardigheid is ver te vinden .

 • AtomNics schreef:

  ik zeg apocalypse nuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahaha kom op mensen hoe duidelijker moet het zijn dat we zo faking krachtig zijn ieder van ons en samen als massa, bedrijven zijn er niks bij vergeleken wat wij kunnen en aankunnen als massa.

  laat jezelf zien, horen kom in actie mensen voor ons voor jou voor de waarheid voor ons allen en dat is liefde uiteindelijk voor elkaar wat wij eigenlijk altijd al doen alleen zien we het niet door het overwelmde energieën

  ik noem maar een paar waar mensen nog vast in zitten in de synthetische vaccum dat zijn geld, religie, wetenschap, valse liefde, dat laatste is gek genoeg wel liefde alles is liefde eigenlijk maar waar het om gaat bij mij dan dat het niet om gaat wat je doet, maar hoe je ermee om gaat.

 • sonja schreef:

  Dat kan wel zijn dat het ‘verplichtingen’ zijn, maar ….. waar zijn de verplichtingen gebleven van de overheid?! Waar zijn de vangnetten als iemand ziek of werkloos wordt. Daar hebben mensen een 2e wereldoorlog voor moeten meemaken. Om mensen te verzekerd te krijgen via de ziekenfonds, voor werkloosheid WW, bij ouderdom AOW en niet meer dat de kinderen een bordje eten naar een alleenstaande ouder hoeft te brengen. Ook om kinderen gratis te laten sporten. Er is veel geld bijeen gebracht door de burgers toen en nu nog steeds. Geen flauwekul antwoorden geven als teveel burgers die mee ‘eten’ uit de pot, maar wel een verkeerde besteding door overheid en mensen die zich heel graag over andermans rug willen verrijken. Ook niet toestaan dat het graaien van instanties als ‘eigen schuld’ van de mensen wordt betiteld. Wij moeten niet meer tolereren dat onze medemensen – die nu of over een paar maanden in het zelfde schuitje zitten als de rest van Nederland – zo worden behandeld en dat ons geld besteed zonder tegenprestaties. Goede zorg, goede scholing en goede oude dag … nee nogmaals LOZE BELOFTEN…

 • Bud schreef:

  Hmmm! Het zal mij niet verbazen dat Graydon verantwoordelijk is voor de huisuitzetting…
  http://s1210.photobucket.com/user/Budhymann/media/Alien%20Races/GrijsHeer-1.jpg.html?sort=6&o=22

 • marcio schreef:

  betalen voor een huis moet dus in een echt goeie gezonde maatschapij weg, gratis energie eten voedong vervoer en een huis, een basis in komen zou goed zijn.

 • Mario8282 schreef:

  Syriza garandeert iedere Griek onderdak en de rest voor een menswaardig bestaan, maar daarover is de mainstream media absoluut stil.

  https://mario828282.wordpress.com/2015/01/25/mainstream-media-bedrog-syriza-wil-grexit/

 • S0M30N3 schreef:

  Dat zijn veel kopjes thee…

 • den haag schreef:

  veel gebleeeeeeeer gaan jullie ook de 27januari naar den haag????
  veel praat geen wol

 • x

  Check Also

  ua nfn rust is redding

  NU afrekenen met die verstikkende Corona-angst

  Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

  jim rogers

  Jim Rogers: ‘We stevenen af op de ergste financiële crisis van onze tijd’

  Wereldwijd proberen overheden de verspreiding van het ...

  >