Gezondheid

Politie-inval bij auteurs van zorgwekkend onderzoek over vaccins. Zo ver gaat Big Pharma om de gevaren te verhullen

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin dit jaar deed de Italiaanse politie een inval in het huis en het laboratorium van Antonietta Gatti en Stefano Montanari. Laptops, computers en onderzoeksmateriaal werden in beslag genomen.

Toen Gatti en Montanari hadden ontdekt dat er nanodeeltjes in vaccins zitten, trokken ze de aandacht van de Amerikaanse, Europese en Italiaanse autoriteiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het tweetal was tot de ontdekking gekomen dat er roestvrij staal, wolfraam, koper en andere metalen en elementen zitten in vaccins die worden gegeven aan zwangere vrouwen, pasgeborenen, baby’s en kleuters.

Vervuild

Toen de wetenschappers hun resultaten publiceerden bleef het ijzig stil. Er werden geen onderzoeken ingesteld naar de veiligheid van vaccins.

“Een Italiaanse universiteit had ons een studente gestuurd en we analyseerden 19 verschillende vaccins met haar,” zeiden ze. “Ze bleken allemaal vervuild te zijn met micro- en nanodeeltjes.”

“Daarna analyseerden we zo’n 30 vaccins en ontdekten we dat ze opnieuw allemaal vervuild waren,” vervolgden ze.

Kogels

Als deze schadelijke deeltjes het lichaam binnenkomen ontstaat er een reactie. Ze kunnen onze cellen binnengaan en een permanente ontstekingsreactie veroorzaken.

“Die deeltjes zijn net kogels,” aldus het tweetal. “Als je iemand neerschiet en een kogel raakt het hart, is het niet van belang of die kogel is gemaakt van roestvrij staal, titanium of ijzer. Waar het om gaat is dat er een gat in het hart zit.”

Gatti werd gevraagd om te getuigen in het parlement, maar na de politie-inval is dat onmogelijk geworden aangezien al haar onderzoeksmateriaal in beslag is genomen.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Ohhh er komt nog veel meer, wat te denken van India en China , men heeft geen idee waar die medicijnen gemaakt worden en door wie, maar geduld is een schone zaak….. Zolang Pluto nog in steenbok staat komt er nog wat boven drijven…… (astrologie ) en farma is een taaie…..Er komen steeds meer artsen die zien wat er gebeurt en er zijn steeds meer artsen voor complementaire geneeskunde, maar het heeft tijd nodig………

Louise
Louise
6 jaren geleden

Nog even dit, Canada heeft homeopatische griepvaccins goed gekeurd voor..Polio,mazelen en kinkhoest..goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten en vrijgegeven voor gebruik….. info.. Klassieke homeopathie….. Het begin is er…….

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Laat de Italianen toch hun gangetje gaan. Ze worden vervangen door een volk uit het Oosten.
Romeinse Rijk ten onder aan lood. NEW YORK – Het Romeinse rijk kan inderdaad aan loodvergiftiging ten onder zijn gegaan, zo verklaarde de Amerikaanse archeologe en antropologe dr. Sara Bisel tijdens een lezing voor de American Association for the Advancement of Science (Associatie voor de bevordering van …

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x