Homepagina » Gezondheid » Politie-inval bij auteurs van zorgwekkend onderzoek over vaccins. Zo ver gaat Big Pharma om de gevaren te verhullen
Politie-inval bij auteurs van zorgwekkend onderzoek over vaccins. Zo ver gaat Big Pharma om de gevaren te verhullen

Politie-inval bij auteurs van zorgwekkend onderzoek over vaccins. Zo ver gaat Big Pharma om de gevaren te verhullen

Begin dit jaar deed de Italiaanse politie een inval in het huis en het laboratorium van Antonietta Gatti en Stefano Montanari. Laptops, computers en onderzoeksmateriaal werden in beslag genomen.

Toen Gatti en Montanari hadden ontdekt dat er nanodeeltjes in vaccins zitten, trokken ze de aandacht van de Amerikaanse, Europese en Italiaanse autoriteiten.

Het tweetal was tot de ontdekking gekomen dat er roestvrij staal, wolfraam, koper en andere metalen en elementen zitten in vaccins die worden gegeven aan zwangere vrouwen, pasgeborenen, baby’s en kleuters.

Vervuild

Toen de wetenschappers hun resultaten publiceerden bleef het ijzig stil. Er werden geen onderzoeken ingesteld naar de veiligheid van vaccins.

“Een Italiaanse universiteit had ons een studente gestuurd en we analyseerden 19 verschillende vaccins met haar,” zeiden ze. “Ze bleken allemaal vervuild te zijn met micro- en nanodeeltjes.”

“Daarna analyseerden we zo’n 30 vaccins en ontdekten we dat ze opnieuw allemaal vervuild waren,” vervolgden ze.

Kogels

Als deze schadelijke deeltjes het lichaam binnenkomen ontstaat er een reactie. Ze kunnen onze cellen binnengaan en een permanente ontstekingsreactie veroorzaken.

“Die deeltjes zijn net kogels,” aldus het tweetal. “Als je iemand neerschiet en een kogel raakt het hart, is het niet van belang of die kogel is gemaakt van roestvrij staal, titanium of ijzer. Waar het om gaat is dat er een gat in het hart zit.”

Gatti werd gevraagd om te getuigen in het parlement, maar na de politie-inval is dat onmogelijk geworden aangezien al haar onderzoeksmateriaal in beslag is genomen.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Collective-evolution]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Nog even dit, Canada heeft homeopatische griepvaccins goed gekeurd voor..Polio,mazelen en kinkhoest..goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten en vrijgegeven voor gebruik….. info.. Klassieke homeopathie….. Het begin is er…….

  15 likes
 2. Ohhh er komt nog veel meer, wat te denken van India en China , men heeft geen idee waar die medicijnen gemaakt worden en door wie, maar geduld is een schone zaak….. Zolang Pluto nog in steenbok staat komt er nog wat boven drijven…… (astrologie ) en farma is een taaie…..Er komen steeds meer artsen die zien wat er gebeurt en er zijn steeds meer artsen voor complementaire geneeskunde, maar het heeft tijd nodig………

  14 likes
 3. Psychopatische Rockefellers konden gewoon meer dan een eeuw snake-oil verkopen, de regering en monarchie hebben hun over ons heen te laten gaan alsof we prostituees zijn EN DAT DOEN NU NOG MEER DAN VROEGER! Gek dat ouders hun kind zomaar toevertrouwen aan dit! Gek, dat we het er niet transparant over kunnen hebben. Maffia-praktijken, zeker weten! Voedt je kind op, op deze manier, walgelijk!

  2 likes
 4. De les die wij hieruit leren is dat, als er onderzoek word gedaan, de resultaten niet op een plaats bewaren maar er altijd voor zorgen dat je alles veiligstelt op verschillende lokaties.
  Dit is te belachelijk voor woorden.

  2 likes
 5. @Joris, je moet echt even goed zoeken bij klassieke homeopathie of Canada…….het is namelijk oud nieuws, geloof dat ik het vorig jaar ook al eens aangegeven heb…..misschien zijn ze inmiddels al verder…… Canada loopt vaker voorop bij alternatieve geneeskunde,Duitsland trouwens ook…….Eerlijk gezegd ben ik nog niet te weten gekomen welke middelen ze precies gebruiken,, ik ga weer eens op zoek,uit intressse…….

  2 likes
 6. Laat de Italianen toch hun gangetje gaan. Ze worden vervangen door een volk uit het Oosten.
  Romeinse Rijk ten onder aan lood. NEW YORK – Het Romeinse rijk kan inderdaad aan loodvergiftiging ten onder zijn gegaan, zo verklaarde de Amerikaanse archeologe en antropologe dr. Sara Bisel tijdens een lezing voor de American Association for the Advancement of Science (Associatie voor de bevordering van …

  1 likes
 7. Voor de volledigheid zou het goed zijn erbij te vermelden dat de inval op basis van een klacht van een particuliere organisatie “Bortolani Onlus” is gedaan en dat een rechter de inbeslagname ondertussen weer ongedaan heeft gemaakt.

  1 likes
 8. @Joris, Ninefornews.nl heeft hierover al gepubliceerd op 23September 2013……… kijk even terug…… Maar volg zeker Klassieke homeopathie.nl krijg je veel informatie , groet Louise…..

  1 likes
 9. “Gatti werd gevraagd om te getuigen in het parlement, maar na de politie-inval is dat onmogelijk geworden aangezien al haar onderzoeksmateriaal in beslag is genomen.”

  Dus alle data van dat onderzoek is in beslag genomen? En dan komt er niet een keertje helemaal niemand op het idee om (meerdere) backups te maken, en die dan (op meerdere plekken) achter slot en grendel te bewaren? Is er dan zoveel vertrouwen in o.a. de farmaceutische industrie, of zijn die wetenschappers te goed van vertrouwen na al die honderden meldingen van verzelfmoorde artsen/wetenschappers die dit soort ontdekkingen deden? Dit is op zijn minst bedenkelijk, en zeker bizar!!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

In 1991 werden piepkleine spoelvormige voorwerpen gevonden ...

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Zuid-Afrika kent de zwaarste hiv-epidemie ter wereld. ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.