Homepagina » Binnenland » Politie treedt keihard op tegen weerloze dames bij coronaprotest: ‘Fascistische methodes’
politie
Foto: Jos van Zetten CC BY 2.0

Politie treedt keihard op tegen weerloze dames bij coronaprotest: ‘Fascistische methodes’

De politie heeft in Den Haag hard opgetreden bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Bij het gebouw van de Tweede Kamer, rond het Binnenhof en op het Plein was veel politie op de been om de betogers tegen te houden. Ook de undercoveragenten waren weer aanwezig. Het Tweede Kamergebouw is afgesloten en niemand kan het Binnenhof op.

Een fotograaf van het ANP heeft op Twitter beelden geplaatst van het politieoptreden tegen de betogers. Vooral filmpjes van twee dames die klappen krijgen en undercovers die de aftocht blazen, roepen veel verontwaardiging op:


“Klap met de wapenstok, vol in het gelaat, daarna op het bovenbeen en ferme douw met het schild. Grote, stoere kerel tegen twee oudere dames, die letterlijk opgetild hadden kunnen worden. Gaat weer lekker, politie Den Haag. Zijn jullie ook zo fier de Schilderswijk ingegaan?” twittert Robert Bor.

Percolator voegt toe: “Zo gaat de Nederlandse politie met vreedzame oudere blanke burgers om. Gewelddadige moslimjongeren die de straten terroriseren in de Schilderswijk en op Kanaleneiland mogen daarentegen gewoon urenlang hun gang gaan.”

Fascistische methodes

IDNL (Identiteit Nederland) schrijft: “Dit is hoe politie Den Haag twee weerloze oudere autochtone Nederlandse dames behandelt. Naar het Nederlandse volk wordt wel zo opgetreden door de politiek en de politietop. Deze twee agenten moeten zich diep schamen.”

“Mensen komen in verzet tegen fascistische methodes van arrestatieteams tegen burgers die voor hun grondrechten optreden tegen de viruswaanzin,” zegt politiek wetenschapper Kees van der Pijl.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hansz Pint
Hansz Pint
1 jaar geleden

m.i.
Ja surry heur… maar mn baas zegt dat ik moet SLAAN,, en het liefst vrij HARD… dat zal die lastige burgertjes LEREN…!!!
En zondag staat die slampamper weer te BBQen met zn buren…Gesellig he…
IK… vind jullie hele grote lam-penissen, ga maar voor de spiegel staat en zeg hardop; ik ben een grote LAMsUL en die wens ik jullie ook toe !!!
Of mss wil je vrouw dat wel tegen je zeggen als je tenminste zo dapper bent om bij het samen bekijken van die mishandeling van die twee dames tegen je vrouw te zeggenl kijk schat; dawassik… goed he van mij….
Wat een stelletje STAATSZOMBIES !

salvar
salvar
1 jaar geleden

hij deed de kap voor zijn kop , zeker bang om herkend te worden.
zou het ook zo,n flinke kerel zijn als hij in burger loopt.
dit zijn geen vrinden van je ze zijn opgeleid om je te haten.
dit moeten ze met rutte en de jonge doen , flink in elkaar slaan.

dit moet de burger toch aan het denken zetten of niet?

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Tja, ik ben vel tegen het muteren van ons DNA. Echter, kijkend naar de patiënten die tegenwoordig deel uitmaken van het “Waakzame en dienstbare” clubje, wellicht dat we toch een uitzondering moeten maken. Er is overigens alleen sprake van een overheid die moord en brand schreeuwt. Niks killer virus. Nog steeds niet. Het wordt elke desondanks elke dag gezelliger. Zelf heb ik met ingang van vandaag geen huisarts meer. Dat wil zeggen, ik weiger een muilkorf te dragen tijdens een consult. Nee, ik ben niet gehoorzaam en nee ik neem het ‘virus’ niet serieus. Dat kan ook moeilijk. Maar goed, protesteren kan dus nog wel maar dan kun je beter een harnas aantrekken. Moet iedereen die weigert mee te werken aan het sprookje eerdaags naar een heus concentratiekamp? Tuurlijk, men lult over quarantaine, maar wij weten wel beter. We zullen zien. Vroeger moest ik altijd met blote voeten naar bed als ik niet wilde gehoorzamen. Binnenkort mag ik blij zijn als mijn voeten er nog aan zitten vrees ik.

salvar
salvar
1 jaar geleden

25 aug. is er toch ook een demonstratie?

x

Check Also

grond

PVV-senator somt grondwetschendingen op: ‘De constitutie is onder dit kabinet een vod geworden’

Minister Hugo de Jonge is bij de ...

protest

‘Wij geven nooit op’ – Wereldwijde protesten losgebarsten tegen coronatirannie

Europeanen hebben dit weekend massaal geprotesteerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x