Mens en Dier

Wybren van Haga stelt Kamervragen over ‘doorgeslagen’ Maarten van Rossem: ‘Hij is veel te ver gegaan’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, vindt dat Maarten van Rossem op de staatsomroep veel te ver is gegaan met zijn geweldsverheerlijkende opmerkingen over de Amerikaanse acteur Johnny Depp.

“Wat mij betreft schieten ze die morgen dood en begraven ze hem op een anonieme plek,” zei van Rossem in het tv-programma De Slimste Mens.

Deze linkse activist moet van de buis

“Als Johan Derksen wat zegt bij de commerciële omroep, dat de eigen broek ophoudt, dan is het land te klein. Maar PvdA-mastodont Van Rossem mag keer op keer over de schreef gaan. Anti-boer, anti-PVV en anti-alles wat niet links is, terwijl die boeren en stemmers op partijen die Van Rossem niet aanstaan via belasting wel moeten meebetalen om de uitspraken van de waarschijnlijk fors betaalde Van Rossem mogelijk te maken. Deze linkse activist moet van de buis,” stelt Van Haga, die helemaal klaar is met de publieke omroep.

Hij verwijst naar uitspraken van D66-staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media, die uitzendingen van VI ‘kwetsend en vernederend’ noemde. Daarnaast zei Van Rossem het walgelijk te vinden dat Martien Meiland een PVV-stemmer is. Hij zei ook dat de boerenacties ‘pure intimidatie’ zijn.

Welhaast luguber en totaal onmenselijk

Van Haga reageert ook op het bizarre voornemen van de NPO om een boerderij te beginnen. “Waar de staat boeren met een knettergek stikstofbeleid het mes op de keel zet en een regelrechte bedreiging vormt in hun voortbestaan, laat het Yvon Jaspers op de staatstelevisie een boerderij opzetten. Dat is welhaast luguber en totaal onmenselijk,” zegt het Kamerlid.

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
13 dagen geleden

Het begint aartsmoeilijk te worden om tussen al die de gekken van de staatsomroep nog een normaal iemand te vinden.

nou en!
nou en!
13 dagen geleden

zo!!!ben ik blij dat ik die treurbak bij het vuil heb gezet

cor van de haar
cor van de haar
13 dagen geleden

johnny depp was onschuldig

Willy wonka
Willy wonka
13 dagen geleden

Wat ’n grote puinhoop deze wereld! Wanneer word het weer zoals vroeger! Is dit het nieuwe normaal?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x