Mens en DierCorona

Kijk: Spaanse arts laat op tv geen spaan heel van het officiële coronaverhaal

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Spaanse arts Luis de Benito, werkzaam in het Hospital El Escorial in Madrid, behandelt al sinds het begin van de pandemie patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Onlangs werd hij geïnterviewd door de Spaanse publieke omroep RTVE.

In beeld verscheen een zorgwekkende mededeling: het aantal besmettingen is in Madrid in 24 uur tijd verdubbeld. De presentatrice vroeg de arts of ook het aantal ziekenhuisopnames was gestegen. De Benito antwoordde hoofdschuddend: “Tot vorige week hadden we geen enkele opname. Gisteren hadden we er 3. We hebben meer dan 100 bedden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij wees erop dat in het drukste ziekenhuis volgens onafhankelijke bronnen op 12 augustus in totaal 75 opnames waren. Dat ziekenhuis beschikt over 1300 bedden.

Verbijsterd

De arts waarschuwde dat de overheid en media verwarring zaaien: “Ze nemen nu ook al mensen op in het ziekenhuis die positief zijn getest. Maar zijn deze mensen ziek of gewoon positief getest op corona? Wij gebruiken alleen de PCR-test, dus veel mensen zullen positief testen. Positieve testuitslagen worden geclassificeerd als Covid-19. Ze zaaien verwarring door aan te kondigen dat het aantal coronagevallen stijgt, terwijl dat niet zo is. We zien nu dat het aantal gevallen stijgt omdat we meer testen. En een positieve testuitslag betekent niet noodzakelijkerwijs dat de persoon ziek is.”

Hij was ook duidelijk over het coronavaccin. De farmaceuten verdienen er veel geld aan, vooral als je mensen bang maakt en ervan weet te overtuigen dat ze het nodig hebben, aldus De Benito. “De vraag is echter of we het nodig hebben en of het veilig en effectief is. Als de meeste mensen het virus al hebben gehad, waarom zou je de hele bevolking dan vaccineren? Het eerste wat we moeten doen is vaccineren tegen angst om iets te doen tegen de paniek die ze hebben gezaaid. Wij artsen zijn hierdoor verbijsterd.”

Geen nieuwe golf

Neem nou de bacterie Helicobacter pylori, die bij 50 procent van de Spanjaarden in de maag voorkomt en in verband wordt gebracht met maagkanker. “De helft van de Spaanse bevolking heeft dus kans om maagkanker te krijgen. Is dat ook een noodsituatie? Berichten de media hier ook over? Nee.”

De arts verwacht net als honderden van zijn collega’s dat Spanje in september weer op slot gaat en dat mensen dan te horen krijgen dat ze thuis moeten blijven omdat ze zich in de zomer misdragen hebben. “Maar wij verwachten geen nieuwe golf,” zei hij, toevoegende dat er nu geen sprake meer is van een pandemie.

Vervolgens opende een geërgerde journalist die in de studio aanwezig was de aanval op de arts, waarna de presentatrice het interview beëindigde.

Kijk:

[RTVE]

4.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jets
Jets
3 jaren geleden

Leugens, grove leugens en statistieken.

We stonden erbij, maar ….

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden
Willem
Willem
3 jaren geleden

De 1 na de andere arts klapt uit de school !!

Ik weet het niet hoor , maar volgens mij is het volk totaal geïndoctrineerd , zo erg dat zelfs wanneer Rutte en of Bill Gates gewoon openlijk zouden toegeven dat ze bezig zijn de wereld bevolking te vergiftigen of zelfs te vermoorden , dat ze dan nog denken dat het bewerkte beelden zijn of zoiets !!

De spoedwet het grootste gedrocht uit de geschiedenis wordt er momenteel doorheen gedrukt , en een klein handje vol mensen is bereid tot actie , ja we gaan dr zeker aan …………..

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Het begint nu écht te rommelen in Europa!!!!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x