Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Spaanse arts laat op tv geen spaan heel van het officiële coronaverhaal
spaanse
Foto: Diario de Madrid CC BY 4.0

Kijk: Spaanse arts laat op tv geen spaan heel van het officiële coronaverhaal

De Spaanse arts Luis de Benito, werkzaam in het Hospital El Escorial in Madrid, behandelt al sinds het begin van de pandemie patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Onlangs werd hij geïnterviewd door de Spaanse publieke omroep RTVE.

In beeld verscheen een zorgwekkende mededeling: het aantal besmettingen is in Madrid in 24 uur tijd verdubbeld. De presentatrice vroeg de arts of ook het aantal ziekenhuisopnames was gestegen. De Benito antwoordde hoofdschuddend: “Tot vorige week hadden we geen enkele opname. Gisteren hadden we er 3. We hebben meer dan 100 bedden.”

Hij wees erop dat in het drukste ziekenhuis volgens onafhankelijke bronnen op 12 augustus in totaal 75 opnames waren. Dat ziekenhuis beschikt over 1300 bedden.

Verbijsterd

De arts waarschuwde dat de overheid en media verwarring zaaien: “Ze nemen nu ook al mensen op in het ziekenhuis die positief zijn getest. Maar zijn deze mensen ziek of gewoon positief getest op corona? Wij gebruiken alleen de PCR-test, dus veel mensen zullen positief testen. Positieve testuitslagen worden geclassificeerd als Covid-19. Ze zaaien verwarring door aan te kondigen dat het aantal coronagevallen stijgt, terwijl dat niet zo is. We zien nu dat het aantal gevallen stijgt omdat we meer testen. En een positieve testuitslag betekent niet noodzakelijkerwijs dat de persoon ziek is.”

Hij was ook duidelijk over het coronavaccin. De farmaceuten verdienen er veel geld aan, vooral als je mensen bang maakt en ervan weet te overtuigen dat ze het nodig hebben, aldus De Benito. “De vraag is echter of we het nodig hebben en of het veilig en effectief is. Als de meeste mensen het virus al hebben gehad, waarom zou je de hele bevolking dan vaccineren? Het eerste wat we moeten doen is vaccineren tegen angst om iets te doen tegen de paniek die ze hebben gezaaid. Wij artsen zijn hierdoor verbijsterd.”

Geen nieuwe golf

Neem nou de bacterie Helicobacter pylori, die bij 50 procent van de Spanjaarden in de maag voorkomt en in verband wordt gebracht met maagkanker. “De helft van de Spaanse bevolking heeft dus kans om maagkanker te krijgen. Is dat ook een noodsituatie? Berichten de media hier ook over? Nee.”

De arts verwacht net als honderden van zijn collega’s dat Spanje in september weer op slot gaat en dat mensen dan te horen krijgen dat ze thuis moeten blijven omdat ze zich in de zomer misdragen hebben. “Maar wij verwachten geen nieuwe golf,” zei hij, toevoegende dat er nu geen sprake meer is van een pandemie.

Vervolgens opende een geërgerde journalist die in de studio aanwezig was de aanval op de arts, waarna de presentatrice het interview beëindigde.

Kijk:

[RTVE]
4.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jets
Jets
6 maanden geleden

Leugens, grove leugens en statistieken.

We stonden erbij, maar ….

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden
Willem
Willem
6 maanden geleden

De 1 na de andere arts klapt uit de school !!

Ik weet het niet hoor , maar volgens mij is het volk totaal geïndoctrineerd , zo erg dat zelfs wanneer Rutte en of Bill Gates gewoon openlijk zouden toegeven dat ze bezig zijn de wereld bevolking te vergiftigen of zelfs te vermoorden , dat ze dan nog denken dat het bewerkte beelden zijn of zoiets !!

De spoedwet het grootste gedrocht uit de geschiedenis wordt er momenteel doorheen gedrukt , en een klein handje vol mensen is bereid tot actie , ja we gaan dr zeker aan …………..

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Willem.Sad but true,dit is het resultaat van jarenlange feminisering,decadentie,politieke correctheid,overdosissen doosjes tolerantie,hersenspoeling.Vergifiging d.m.v. chemische troep in het kraanwater zols fluor (wat al in tandpasta zit) chemtrails,kankerverwekkende stoffen in geimpregneerd hout,etc etc.

Petrus
Petrus
6 maanden geleden

Het begint nu écht te rommelen in Europa!!!!!

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

ja petrus…..weer zo n goed mens in spanje, laten we hopen dat de groep snel groeit….

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
6 maanden geleden

Dat ziekenhuis beschikt over 1300 bedden.
dat is zo ongeveer het totaal van alle nedelandse ziekenhuizen sorry beter wordt huizen.. ons nationaal zorg beleid landelijk is in spanje in een 1 ziekenhuis.. en wij betalen waarschijnlijk ook meer premie dan een spanjool.. met zeker weten, meer dan mijn oom en tante in belgie..

Tine Bouman-Westra
Tine Bouman-Westra
6 maanden geleden

Er is een enorme storm over de aarde gaande.
Een storm die alles wat niet zuiver is aan het licht brengt.
De mensen die met eigen b e langen bezig zijn andere levens te beperken onderdrukken, zelfs dat het levens kost die mensen hebben nog een kans tot inkeer te komen. Maar m e banen wees niet bevreesd, met kwaad vernietigd uiteindelijk zichzelf, omdat de kracht van de gerechtigheid, de eerlijkheid, de kracht vanuit het hart het licht de liefde zal zegevieren.
Dus lieve mensen , sta in je kracht , breng wel alles naar buiten wat dr aarde en mensheid niet dient.
Stuur liefde en licht over de aarde, ook en misschien juist daar waar het donker is, zodat alles het licht wordt
Vanuit mijn HART een Witte Roos voor jou en iedereen.
Tine Bouman-Westra.

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Hoelang denkt de politiek en media dit nog te negeren?

x

Check Also

corona

Te weinig patiënten door corona: ziekenhuis vraagt voor helft personeel werktijdverkorting aan

‘Met hart en ziel’. Dat is het ...

stemmen

Waarom stemmen per post al vele jaren verboden is in Frankrijk

Sinds enkele dagen kunnen de eerste stemmen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x