Natuur en Milieu

Vreemd weerfenomeen waargenomen in Argentinië. Enig idee wat dit is?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een storm in Argentinië is een opzienbarend fenomeen waargenomen. Sommige mensen claimden dat het was alsof er een ‘poort’ openging.

Het vreemde weerfenomeen deed zich op 24 oktober voor in San Jose de Feliciano in de Argentijnse provincie Entre Rios.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een lokale bewoner maakte er een foto van, die al snel de interesse wekte van andere Argentijnen.

Mysterieus licht

Op de foto die de vrouw maakte is een mysterieus licht te zien dat richting de hemel lijkt te wijzen.

Het verscheen uit het niets, alsof iemand ergens een enorme buis had neergezet die tot aan de hemel reikte.

Beelden van het mysterieuze fenomeen werden veelvuldig gedeeld op sociale media. Sommige mensen dachten dat er een poort naar een andere wereld was geopend. Anderen claimden dat het verschijnsel te maken had met tijdreizen.

Bliksemflits

Het is mogelijk dat het fenomeen het gevolg is geweest van een kou- en een warmtefront, die in een korte periode en over een zeer kleine afstand grote hoeveelheden regen genereerden, waardoor het leek alsof er een soort ‘buis’ in de lucht ontstond, aldus het lokale medium Realidad Regional.

Wat het allemaal nog spectaculairder maakte was dat de getuige de foto maakte op het moment dat er een bliksemflits was te zien.

Foto: Realidad Regional

[Realidad Regional]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
6 jaren geleden

Beam me up, Scotty.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Er wordt al jaren gebruik gemaakt van ‘scalar weapons’ om het weer te manipuleren, aardbevingen te veroorzaken en vulkanen te laten uitbarsten. Hierbij wordt de lucht sterk statisch geladen waardoor kleine stofdeeltjes of druppels snel groter worden en uitgroeien tot grote druppels of zelfs hagelstenen.

Een dag later is in het stadje Formosa een extreme hagelbui geweest met hagelstenen van zo’n 8cm. Dit was maar een paar honderd km ten noorden van San Jose de Feliciano.

http://strangesounds.org/2017/10/hailstorm-formosa-argentina-video-photo.html

In de eerste video kun je ook zien hoe er tijdens de hagelbui meerdere vliegtuigen zijn die strepen trekken. Hiervan wordt beweerd dat ze gebruikt worden om stormen te sturen en te versterken door grote hoeveelheden chemicaliën in de atmosfeer te dumpen, waardoor de lucht sterk afkoeld. Dit versterkt niet alleen de draaing van de storm maar ook de aangroei van ijs.

klaas J
klaas J
6 jaren geleden

Het is helaas waar, ook een nieuw weer wapen is de voor het oog onzichtbare laser straal wapen waarmee ze lucht snel en zo super heet kunnen maken dat er plasma vents ontstaan waarmee ze orkanen kunnen opwekken en zelfs kunnen sturen. (ik voorspel dat de orkanen de europeese en NL kust gaan bereiken)

Justin
Justin
6 jaren geleden

Wikipedia.

A light pillar is an atmospheric optical phenomenon in the form of a vertical band of light which appears to extend above and/or below a light source. The effect is created by the reflection of light from numerous tiny ice crystals suspended in the atmosphere or clouds. The light can come from the Sun (usually when it is near or even below the horizon) in which case the phenomenon is called a sun pillar or solar pillar. It can also come from the Moon or from terrestrial sources such as streetlights.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x