CoronaBuitenland

Portier bij corona-enquête: het ziekenhuis was ‘nagenoeg leeg’

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!

Debbie Hicks maakte tijdens de lockdown opnames in een Brits ziekenhuis om te bewijzen dat COVID-19 bedrog was en dat de ziekenhuizen niet overvol waren. Ze werd gearresteerd en kreeg een boete van bijna 1000 pond opgelegd.

Een rechter zei tegen Hicks dat ze niets te zoeken had in het Gloucestershire Royal Hospital. In één van de filmpjes zegt ze: “Waar is het virus? Dit is een absolute schande.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De voormalige psycholoog en lerares bezocht het ziekenhuis op 27 en 28 december 2020, toen bezoekers niet welkom waren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Helemaal niemand

Te zien is hoe ze door verlaten gangen loopt en lege afdelingen filmt. “Het is hier uitgestorven, alle mensen in ons land wachten wanhopig op een behandeling – kankerbehandeling, hartziekte – dit maakt me echt zo boos,” zegt Hicks terwijl ze een rij lege stoelen filmt.

Ze was verbaasd hoe rustig het in het ziekenhuis was. Ze zei dat ze had verwacht dat er ‘wat meer mensen zouden zijn, maar er was helemaal niemand’.

In diezelfde periode beweerden Britse gezondheidsinstanties dat de NHS ‘overbelast’ dreigt te raken als gevolg van het toenemende aantal ‘coronabesmettingen’.

Nagenoeg leeg

Neil Craig werkt al 25 jaar als portier in de Glasgow Royal Infirmary. Tijdens de Schotse corona-enquête, de Scottish Covid Inquiry, zei hij dat het ziekenhuis gedurende de eerste maanden van de pandemie ‘nagenoeg leeg’ was. Zijn woorden: ‘at the beginning of the pandemic […] the hospital was nearly empty’. Daarvoor was het ziekenhuis, met ongeveer 1000 bedden, elke dag vol, aldus Craig.

Hij merkte op dat er later steeds meer coronapatiënten werden opgenomen, maar die waren – zoals hij zelf ook aangeeft – positief getest. Deze patiënten stierven door de ziekenhuisprotocollen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hoogtijd
hoogtijd
1 maand geleden

Zo zie je maar weer. DE LEUGEN REGEERT.

Eleonora
Eleonora
1 maand geleden

Langzaam maar zeker zoekt de waarheid zich een weg naar buiten! Wat broodnodig is, opdat het niet nogmaals gebeurt .. zoals “vogelgriep-pandemie ” die er nog niet is, maar de MRNA- injecties al op de plank liggen en zelfs al deels zijn ingekocht door de EU.. ursula van der leyen!!!!

Ron
Ron
1 maand geleden

En dat was volgens mij wereldwijd,ziekenhuizen leeg.
En als er patiënten erin lagen was dat voor korte duur. Hoe meer doden hoe meer geld.
De regeringen staan niet voor de bevolking, ze doen het vuile werk voor de elite.
Al deze figuren mogen van mij de doodstraf krijgen of levenslang met dwangarbeid.
En dat moeten wij als bevolking doen.
Geen rechters want die zijn allemaal corrupt.

Kanaloa01
Kanaloa01
1 maand geleden

Ten tijde van de grootste Corona hysterie lag ik in het ziekenhuis in Alkmaar. Ongeveer 1/3 van de bedden was bezet, bijna geen bezoek en het verplegend personeel en administratief personeel inl. de zaalartsen hadden een 6 persoons ziekenzaal geconfisqueerd om daar koffie te drinken en pauze te houden. Ramen hermetisch afgesloten en tegen elkaar aan gezeten, maar tegenover de patiënten hysterisch doen, het was compleet lachwekkend. Het heeft mij altijd verbaasd dat het ziekenhuis personeel precies deed wat ze werd opgedragen zonder ook maar even na te denken. Hetzelfde geldt/gold voor het merendeel van de artsen. Mijn vertrouwen in de medische wereld heeft een flinke knauw gekregen.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x