Mens en Dier

Thierry Baudet spreekt in volstrekt LEGE Slaapkamer tijdens belangrijk debat: ‘Ongelooflijk’

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

FVD-voorman Thierry Baudet sprak een halfuur lang tijdens een belangrijk Oekraïnedebat waar naast FVD alleen de PVV aan deelnam.

De Nederlandse overheid gaat tientallen miljoenen euro’s belastinggeld aan het enorm corrupte Oekraïne geven. De plenaire zaal was volstrekt leeg, aldus Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD), die bij het debat aanwezig was. “Ongelooflijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wat een aanfluiting. Van die andere partijen dan. Je moet deze kwestie toch blijven bediscussiëren, zou ik zeggen?” reageert emeritus hoogleraar Paul Cliteur.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wij betalen dat zooitje hè

Oud-Ajacied Bryan Roy voegt toe: “Wij betalen dat zooitje hè om daar plaats te nemen.”

“En niemand luistert. Zaal leeg. Media weg. Als Thierry Baudet uiteenzet waar al die ‘miljarden voor Oekraïne’ eigenlijk heen gaan en wat de rol daarbij is van BlackRock, de machtigste vermogensbeheerder van de VS. Een bedrijf dat zijn geld steekt in het beïnvloeden van bevolkingen. Rutte gooit het zomaar over de schutting, en geen Nederlandse krant die er vragen bij stelt,” constateert journalist Joost Niemoller.

“We zijn terechtgekomen in één van de grootste corruptieschandalen ter wereld. Belastinggelden, verdwijnend in de zakken van wapenfabrikanten, deel van de Deep State, daar waar men maar één ding wil: oorlog, en nog meer oorlog,” voegt hij toe.

Clusterbom vol pijnlijke feiten

In een Kamerbrief laat het kabinet weten dat de totale waarde van de geleverde militaire steun aan Oekraïne eind juni ongeveer 1,9 miljard euro bedroeg.

Baudet krijgt veel lof en bijval op social media. “Geweldige inbreng van Baudet! Een clusterbom vol pijnlijke feiten. De leden van het kartel zijn er niet door geraakt, want ze kwamen niet opdagen. Ze gaan gewoon door met hun oorlogshitserij en corrupte praktijken, over de rug van de belastingbetaler,” stelt Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Vorige maand sprak Baudet ook al in een lege zaal. Nadat hij na zijn inbreng een weemoedige blik wierp op de lege stoeltjes, grapte ondervoorzitter Martin Bosma: “U wacht op applaus, hè?”

4.8 257 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

214 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
9 maanden geleden

Tja, de waarheid wil niet gehoord worden. Het past niet in het plaatje van de leugenaars en de meelopers.

Annette
Annette
9 maanden geleden

HIER is maar één woord: SCHANDE!!!!

Maar verwachten wij werkelijk nog steeds wat anders van dat zootje in de Tweede Kamer?

Wat HIER gebeurt is niets anders dan alvast voorsorteren op een verbod op Forum voor Democratie. Voor een groot deel van de Tweede Kamerleden is dat verbod al ingegaan en dan hoef je uiteraard niet te luisteren naar een zó intelligent mens als Thierry Baudet is.

Trouwens….. Thierry staat intellectueel gezien VER boven dat domme volk verheven. Alles wat hij zegt is niets anders dan paarlen voor de zwijnen gooien.

Deze hele regering inclusief Tweede en Eerste Kamer kunnen ze net zo goed gelijk afschaffen. Die hebben sowieso al geen mallemoer te vertellen.

Goed trouwens, dat de naam BlackRock weer eens genoemd wordt. Altijd gaat het over het World Economic Forum, de Verenigde Naties, de Wereld Gezondheidsorrganisatie en, last but not least, de Europese Unie.

DAAR zijn altijd de pijlen op gericht, terwijl achter de schermen de daadwerkelijke heersers van de satanische sekte, BlackRock, VanGuard en State Street, de scepter zwaaien.

Om daadwerkelijk een einde te kunnen maken aan hun véél te grote macht, moet daar de poten onder de tafel worden afgezaagd.

Maar om iets dergelijks te kunnen bereiken, zal er eerst, in plaats van de huidige verdeeldheid, saamhorigheid moeten ontstaan.

Want ALLEEN samen krijgen wij de machthebbers onder controle.

hoogtijd
hoogtijd
9 maanden geleden

SUPER gesproken Thierry , ik heb je een half uur gehoord. Geen leugens de pure WAARHEID.!!!! ONGEHOORD, ONGEKEND VAN DE POT GERUPTE WEF PARTIJEN DIE HET LIETEN AFWETEN. FVD breng DE WAARHEID nEDERLAND IN.

Ruitje
Ruitje
9 maanden geleden

En dat verwacht van ons respect en is zelf respectloos voor een ander die een andere mening heeft. Wat een droevig stel zou er medelijden mee krijgen

Back to top button
214
0
We lezen graag je reactie!x