Homepagina » Buitenland » Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis
vrouw

Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis

Een Britse vrouw is opgepakt door de politie nadat ze opnames had gemaakt in een vrijwel leeg ziekenhuis en de beelden vervolgens op internet had gezet. Te zien is hoe de vrouw door verlaten gangen loopt en lege afdelingen filmt van het Gloucestershire Royal Hospital.

“Dit is een schande, het is hier uitgestorven, alle mensen in ons land wachten wanhopig op een behandeling – kankerbehandeling, hartziekte – dit maakt me echt zo boos,” zegt de vrouw terwijl ze een rij lege stoelen filmt.

De vrouw was verbaasd hoe rustig het in het ziekenhuis was. Ze zei dat ze had verwacht dat er ‘wat meer mensen zouden zijn, maar er was helemaal niemand’.


De media berichten dat de 46-jarige vrouw door de politie is gearresteerd vanwege het maken van de beelden. De vrouw moet zich op 21 januari melden bij de politie en daarnaast moet ze uit de buurt blijven van gebouwen van de Britse gezondheidszorg NHS, tenzij ze een afspraak heeft of als er sprake is van een spoedgeval.

Hoewel de beelden een nagenoeg leeg ziekenhuis tonen, beweren Britse gezondheidsinstanties dat de NHS ‘overbelast’ dreigt te raken als gevolg van het toenemende aantal coronabesmettingen.

Minder vol

NHS England zegt dat er op dit moment meer coronapatiënten in de ziekenhuizen liggen dan in april, ten tijde van de eerste golf. Uit de gegevens blijkt dat ziekenhuizen in december 2020 minder vol waren dan in december 2019. Ook is het op veel plekken minder druk op de ic’s dan gemiddeld.

Vrijwel alle noodziekenhuizen die voor een slordige 220 miljoen pond zijn gebouwd om coronapatiënten op te vangen, zijn nooit gebruikt en worden nu afgebroken.

Mensen hebben daarnaast vraagtekens gezet bij de talloze filmpjes op social media waarin zorgmedewerkers ingestudeerde dansjes uitvoeren.

[Zero Hedge via Summit News]
4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
11 maanden geleden

Hou lang zou deze soap nog duren? Ik denk dat zodra Trump weer 4 jaar verder gaat alles in 1 x voorbij is. Deze maand dus.

Mee eens?

rop
rop
11 maanden geleden

Zullen we eens kijken hier in Nederland of dat hier ook het geval is?

P.M.
P.M.
11 maanden geleden

Een héél moedige vrouw.! Deze beelden laten nog maar eens zien hoeveel leugens er verspreid worden, maar ja ik en zo veel andere mensen zijn complotdenkers.!!! Aan iedereen hier, en ook de ninefornews een gelukkig 2021.!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
11 maanden geleden

Robin de Boer gefeliciteerd met deze film en commentaar, heel allert moet ik zeggen, gelukkig nieuwjaar, hopelijk kun je binnen kort tijd iets vrolijkers berichten, groet !

x

Check Also

patiënten

Bijna 70% coronapatiënten in Canisius Wilhelmina Ziekenhuis volledig gevaccineerd, aandeel neemt snel toe

In het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is ...

huisarts

Huisarts: meerderheid patiënten die ik de afgelopen 5 weken moest insturen naar ziekenhuis is volledig gevaccineerd

Journalist Brenda Stoter Boscolo suggereert in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x