Buitenland

Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse vrouw is opgepakt door de politie nadat ze opnames had gemaakt in een vrijwel leeg ziekenhuis en de beelden vervolgens op internet had gezet. Te zien is hoe de vrouw door verlaten gangen loopt en lege afdelingen filmt van het Gloucestershire Royal Hospital.

“Dit is een schande, het is hier uitgestorven, alle mensen in ons land wachten wanhopig op een behandeling – kankerbehandeling, hartziekte – dit maakt me echt zo boos,” zegt de vrouw terwijl ze een rij lege stoelen filmt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vrouw was verbaasd hoe rustig het in het ziekenhuis was. Ze zei dat ze had verwacht dat er ‘wat meer mensen zouden zijn, maar er was helemaal niemand’.


De media berichten dat de 46-jarige vrouw door de politie is gearresteerd vanwege het maken van de beelden. De vrouw moet zich op 21 januari melden bij de politie en daarnaast moet ze uit de buurt blijven van gebouwen van de Britse gezondheidszorg NHS, tenzij ze een afspraak heeft of als er sprake is van een spoedgeval.

Hoewel de beelden een nagenoeg leeg ziekenhuis tonen, beweren Britse gezondheidsinstanties dat de NHS ‘overbelast’ dreigt te raken als gevolg van het toenemende aantal coronabesmettingen.

Minder vol

NHS England zegt dat er op dit moment meer coronapatiënten in de ziekenhuizen liggen dan in april, ten tijde van de eerste golf. Uit de gegevens blijkt dat ziekenhuizen in december 2020 minder vol waren dan in december 2019. Ook is het op veel plekken minder druk op de ic’s dan gemiddeld.

Vrijwel alle noodziekenhuizen die voor een slordige 220 miljoen pond zijn gebouwd om coronapatiënten op te vangen, zijn nooit gebruikt en worden nu afgebroken.

Mensen hebben daarnaast vraagtekens gezet bij de talloze filmpjes op social media waarin zorgmedewerkers ingestudeerde dansjes uitvoeren.

[Zero Hedge via Summit News]

4.7 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Hou lang zou deze soap nog duren? Ik denk dat zodra Trump weer 4 jaar verder gaat alles in 1 x voorbij is. Deze maand dus.

Mee eens?

rop
rop
3 jaren geleden

Zullen we eens kijken hier in Nederland of dat hier ook het geval is?

P.M.
P.M.
3 jaren geleden

Een héél moedige vrouw.! Deze beelden laten nog maar eens zien hoeveel leugens er verspreid worden, maar ja ik en zo veel andere mensen zijn complotdenkers.!!! Aan iedereen hier, en ook de ninefornews een gelukkig 2021.!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Robin de Boer gefeliciteerd met deze film en commentaar, heel allert moet ik zeggen, gelukkig nieuwjaar, hopelijk kun je binnen kort tijd iets vrolijkers berichten, groet !

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x