Buitenland

VIDEO: Dit gebeurt er als je Area 51 via de geheime achteringang probeert binnen te komen

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee motorrijders zijn in de Amerikaanse staat Nevada naar eigen zeggen op een geheime toegang tot de mysterieuze legerbasis Area 51 gestuit. Dit geheime project van het Amerikaanse leger wordt vaak in één adem genoemd met UFO’s en complottheorieën.

Het goed afgeschermde terrein in de woestijn wordt gebruikt om allerlei tests te doen met geavanceerd militair materieel. Area 51, dat voortdurend wordt uitgebreid, wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van diverse zogeheten black projects. Pottenkijkers zijn niet welkom.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Vader en zoon McCullough dachten een geheime toegang tot de basis te hebben gevonden en kwamen langs een bord waarop staat dat dodelijk geweld is toegestaan. Al snel duikt er een wit voertuig op met daarin twee gewapende mannen in legeruniform.

Ze houden Joe en Garreth onder schot. “Oprotten!” klinkt het. Onlangs plaatsten de McCulloughs de video van hun avontuur op YouTube. Ze verwachten dat ze het filmpje spoedig zullen moeten verwijderen onder druk van de overheid.

Presidentskandidaat Hillary Clinton zei de geruchten over de aanwezigheid van aliens in Area 51 ‘tot op de bodem’ te willen uitzoeken. Haar campagnemanager John Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november verkozen wordt tot president, zoveel mogelijk documenten over de mysterieuze basis openbaar zal laten maken. “Het Amerikaanse volk kan de waarheid aan,” zei hij.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coppie
Coppie
7 jaren geleden

En t is nu al niet meer te zien????

Tuut tuut…… dat is snel!

Ik
Ik
7 jaren geleden

Zo zonde dat ze stopten bij dat bord ze hadden gewoon door moeten rijden , de eerste x dat die witte auto lapasseerde dachten zij waarschijnlijk gezien de motoren en de outfits dat mororrijders het gebied in mochten,pas toen motorrijders stopten en de watchers op de heuvel dat zagen hebben die waarschijnlijk geseind naar de witte auto dat ze terug moesten komen en de boel inspecteren ,zonde zonde zonde.Te braaf geweest.

Roy
Roy
7 jaren geleden

Moet je ook niet doen he, er staan genoeg waarschuwingsborden.
Niet heel vreemd dat dit dan gebeurt..

Open_your_Mind
Open_your_Mind
7 jaren geleden

Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren als honderden mensen eens tegelijk het gebied in zouden lopen…

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x