Homepagina » Buitenland » VIDEO: Dit gebeurt er als je Area 51 via de geheime achteringang probeert binnen te komen
VIDEO: Dit gebeurt er als je Area 51 via de geheime achteringang probeert binnen te komen

VIDEO: Dit gebeurt er als je Area 51 via de geheime achteringang probeert binnen te komen

Twee motorrijders zijn in de Amerikaanse staat Nevada naar eigen zeggen op een geheime toegang tot de mysterieuze legerbasis Area 51 gestuit. Dit geheime project van het Amerikaanse leger wordt vaak in één adem genoemd met UFO’s en complottheorieën.

Het goed afgeschermde terrein in de woestijn wordt gebruikt om allerlei tests te doen met geavanceerd militair materieel. Area 51, dat voortdurend wordt uitgebreid, wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van diverse zogeheten black projects. Pottenkijkers zijn niet welkom.

Vader en zoon McCullough dachten een geheime toegang tot de basis te hebben gevonden en kwamen langs een bord waarop staat dat dodelijk geweld is toegestaan. Al snel duikt er een wit voertuig op met daarin twee gewapende mannen in legeruniform.

Ze houden Joe en Garreth onder schot. “Oprotten!” klinkt het. Onlangs plaatsten de McCulloughs de video van hun avontuur op YouTube. Ze verwachten dat ze het filmpje spoedig zullen moeten verwijderen onder druk van de overheid.

Presidentskandidaat Hillary Clinton zei de geruchten over de aanwezigheid van aliens in Area 51 ‘tot op de bodem’ te willen uitzoeken. Haar campagnemanager John Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november verkozen wordt tot president, zoveel mogelijk documenten over de mysterieuze basis openbaar zal laten maken. “Het Amerikaanse volk kan de waarheid aan,” zei hij.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Moet je ook niet doen he, er staan genoeg waarschuwingsborden.
  Niet heel vreemd dat dit dan gebeurt..

  2 likes
  • Wat een baan… Je leven lang op kloterige stofwegen iets beschermen waarvan je niet weet wat het is, en misschien wel aan je eigen ondergang en die van je kinderen/familieleden meewerken.

   Die motorrijders zijn een geschenk uit de hemel (voor de bewakingsdienst) – Eindelijk! Iets te doen, dus meteen effe plaatbepalen, agressief zijn, wapentje vasthouden en zonder te weten waarom iemand naar z’n moer sturen (alleen omdat het ze verteld is).

   Maar van binnenuit dit soort diensten bezien, zijn het heldenbanen (Je land dienen en verder je bek houden en niets willen weten).

   12 likes
  • de wijsheid.

   fff

   1 likes
 2. Zo zonde dat ze stopten bij dat bord ze hadden gewoon door moeten rijden , de eerste x dat die witte auto lapasseerde dachten zij waarschijnlijk gezien de motoren en de outfits dat mororrijders het gebied in mochten,pas toen motorrijders stopten en de watchers op de heuvel dat zagen hebben die waarschijnlijk geseind naar de witte auto dat ze terug moesten komen en de boel inspecteren ,zonde zonde zonde.Te braaf geweest.

  5 likes
 3. Ik ben benieuwd wat er zou gebeuren als honderden mensen eens tegelijk het gebied in zouden lopen…

  8 likes
  • Of een aantal miljoen? De Amerikaanse belastingbetaler betaalt en wie betaalt, die bepaalt. Als de burger dus bepaalt dat hij recht heeft op de waarheid omtrent area 51, wie houdt hem dan tegen ? Dit geldt natuurlijk ook voor andere sites zoals Dulce, New Mexico. Wel zo slim zijn om inderdaad met een aantal miljoen mensen gewoon de toegang te forceren. Eendracht maakt macht. De waarheid dient eindelijk eens boven water te komen! Het zou scheldwoord (vloeken mag niet in de commentaren) eens een keer tijd worden! Welke technologieën worden gebruikt, antigraviteit, vrije energie, etc ? Wie zal het zeggen. Bestaat de mogelijkheid tot interstellair reizen inderdaad zoals zo vaak beweerd wordt in de alternatieve media ? Of gaat het zelfs nog verder en behoort ook tijdlijnreizen c.q. het betreden van andere dimensies tot de mogelijkheden ? Zijn er ook daadwerkelijk buitenaardse rassen bij betrokken en wat is de rol die ze spelen ? Welke motieven en belangen hebben ze bij hun project Aarde ? Heeft de Amerikaanse regering en/of andere regeringen een deal met ze gesloten of is dit een broodje aap? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Wel allerlei goed geschreven en onderbouwde artikelen op diverse sidestream mediakanalen. Maar nu wordt het eens tijd voor keiharde bewijzen en feiten en die worden alleen verkregen als men geen enkele criminele overheid de kans geeft om te bepalen wat wel en niet is toegestaan. We moeten ons soeverein verklaren, wat wil zeggen dat je heerst over jezelf. Zien is weten en het wordt dus tijd dat de (Amerikaanse) burger eens een kijkje gaat nemen. Maar uiteindelijk gaat het iedere wereldburger natuurlijk aan. Dat er dingen zijn die het daglicht niet kunnen verdragen, dat lijkt me wel duidelijk. Anders zou er niet zoveel ondergronds gebeuren, toch ?

   0 likes
 4. IK vind dat dit verhaal op allerlei manieren ongeloofwaardig is.
  Area 51 is een militaire basis, maar die twee bewakers zijn geen militairen. Ze dragen wel camouflage-kledij, maar geen uniformen of (machine) geweren.
  Ze rijden niet in een militair voertuig.
  Het is onbegrijpelijk dat ze eerst die motorrijders zouden laten passeren, om daarna erachteraan te gaan.
  Die weg zou “een geheime toegang tot de basis” zijn, maar het lijkt toch een vrij geregeld gebruikte weg (geen onkruid, verschuivingen,… op de weg).
  De identiteit van de motorrijders wordt niet grondig gecontroleerd.

  Maar toch, je wandelt niet zomaar Area 51 binnen – het is immers een militaire basis. Lees wat er gebeurde toen een ^loeg van de BBC het probeerde http://www.huffingtonpost.com/2012/10/11/ufo-film-area-51-crew_n_1959619.html

  7 likes
 5. Dit is toch logisch?
  Rij een Nederlandse legerbasis/oefenterrein op en je zal hetzelfde meemaken.

  3 likes
 6. Vreemd dat die camo dudes in een spierwitte pickup rijden, en niet in een groene…

  1 likes
 7. Ze zijn wel heel erg gewend om binnen de lijnen te lopen gezien de reactie..

  1 likes
 8. Simpele Amerikaanse bullsh*t,net als al die andere yuppenbeloften.
  Amerika is van “de Amerikaanse droom” tot “de Amerikaanse leugens” geworden.

  1 likes
 9. En t is nu al niet meer te zien????

  Tuut tuut…… dat is snel!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...