CoronaBinnenland

Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begon: ‘Een drama lijkt zich te ontvouwen’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Statistiekbureau CBS zegt het Lareb te zullen betrekken bij het beantwoorden van de vraag of vaccinatie heeft bijgedragen aan de onverklaarbare oversterfte. Er wordt onder andere gekeken naar schouwrapporten, blijkt uit een onderzoeksplan waar Blckbx.tv de hand op heeft weten te leggen.

Data-analist Daniël van der Tuin merkt op dat verschillende analyses al een verband hebben aangetoond tussen de injecties, het regeringsbeleid en oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het onderzoek naar oversterfte moet in juni afgerond zijn. “Onacceptabel traag, dit kan veel sneller,” aldus Van der Tuin. “Het is tevens een jaar nadat de oversterfte begon. Sindsdien zijn er miljoenen injecties verstrekt. Een drama lijkt zich te ontvouwen.”

Geknoeid met de coronacijfers

Kamerlid Pieter Omtzigt diende een motie in over een onafhankelijk onderzoek naar oversterfte. Die motie werd aangenomen, maar een onafhankelijk onderzoek laat nog altijd op zich wachten. Begin dit jaar zei Omtzigt dat het onverstandig is om het RIVM te vragen het onderzoek naar oversterfte te doen.

Het CBS doet nu onderzoek naar oversterfte, maar de hoogste baas bij het statistiekbureau blijkt betrokken te zijn geweest bij het installeren van het OMT, de coronamaatregelen en de inkoop van vaccins.

De Wob-documenten die onlangs zijn vrijgegeven, onthullen dat directeur-generaal Angelique Berg heeft gezegd dat het CBS ‘in een spagaat zit’ omdat de rekenmeesters ‘hebben geknoeid met de coronacijfers’.

Inkoop van coronavaccins

Berg, die hiervoor directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid was, heeft zich bemoeid met de inkoop van coronavaccins. Op 19 juni 2020 werd Berg door toenmalig minister Hugo de Jonge genomineerd als lid van het onderhandelingsteam vaccininkoop, dat moest gaan samenwerken met de Inclusieve Vaccin Alliantie.

Daarnaast was ze initiatiefnemer van de eerste bijeenkomst van het OMT op 24 januari 2020, weet Van der Tuin. Hij verwijst daarbij naar een brief die boven water is gekomen bij een Wob-verzoek.

“Conclusie: uit Wob-documenten blijkt dat de hoogste baas van het CBS op het hoogste niveau betrokken was bij het OMT, de vaccininkoop en het coronabeleid. De vraag is of onder deze directeur-generaal van het CBS het onderzoek naar oversterfte zuiver kan verlopen,” stelt hij.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Tja, daar heb je geen oorlog voor nodig.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ja hèhè natuurlijk gaan ze gewoon door met spuiten…totdat Alle Useless Eaters zijn geruimd…De Hersendode Gevaccineerde Kudde Collaborateurs staat vol enthousiasme in de rij voor het Slachthuis om daar Geheel Vrijwillig hun kop op het Hakblok te leggen…ik kan inmiddels niet anders dan concluderen dat dat misschien uiteindelijk ook maar het beste is….

Triest
Triest
1 jaar geleden

Niks is meer zuiver 🥺

Portugee
Portugee
1 jaar geleden

Al die moordenaars oppakken en levenslang opsluiten.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x