Mens en DierGreat Reset

John Kerry: ‘Great Reset is nodig om populisme de kop in te drukken’

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zei tijdens een paneldiscussie van het World Economic Forum dat een Great Reset hard nodig is om het opkomende populisme de kop in te drukken.

Kerry beloofde dat Amerika zich weer zal aansluiten bij het klimaatakkoord van Parijs zodra Biden president is. “Maar dat is niet genoeg,” zei hij. “Een reset is belangrijker dan ooit tevoren. Ik denk persoonlijk dat we aan de vooravond staan van een extreem spannende periode.”

De voormalige senator maakte duidelijk dat deze ‘reset’ – een andere naam voor de nieuwe wereldorde waar mensen zich al twee decennia fel tegen verzetten – nodig is om het populisme uit te roeien.

“Ik denk dat Europa goed moet kijken naar de Brexit en het opkomende nationaal-populisme,” zei Kerry. “Dit is echt één van onze prioriteiten. Je kunt het niet negeren.”

Ongekende kans

De oud-minister zei het ook vreemd te vinden dat Trump in vergelijking met vier jaar geleden nog meer stemmen heeft gekregen. “Wat mij verbaast is dat evenveel mensen opnieuw hebben gekozen voor chaos en schending van de wet. We moeten uitzoeken wat hiervan de reden is.”

Ook voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen verwelkomde Biden als een ‘vriend in het Witte Huis’ en zei dat ze met hem zal toewerken naar ‘een digitale economie en digitale samenleving’.

“De noodzaak om wereldwijd samen te werken en deze versnelde verandering zijn de drijvende krachten achter de Great Reset. Ik zie dit als een ongekende kans,” zei Von der Leyen.

[Zero Hedge via Summit News]

3.4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim Wieringa
Wim Wieringa
1 jaar geleden

Ach arme sneue debielen. Ze vergeten een heel belangrijk ding. De mensen!

Gea Breuker
Gea Breuker
1 jaar geleden

Kom op Kerry, populisme is onderdeel van democratie, het is de wil van het Volk.
Er tegen ingaan is blijk geven van afkeer van democratie en de wens om dictatuur en technocratie als vorm van regering te wensen.
Hoe doorzichtig kan een mens zijn…

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Ziek gewoon…..ziek

Bjorn
Bjorn
1 jaar geleden

“De noodzaak om wereldwijd samen te werken en deze versnelde verandering
zijn de drijvende krachten achter de Great Reset. Ik zie dit als een
ongekende kans,” zei Von der Leyen.”

Toch ‘grappig’ altijd dat gebrabbel van die acteur onderdeurtjes over de ‘reset’. ( En haha, hebben ze die oude Kerry ook al uit zijn graf gehaald? Man, man…)De ware reset houdt het einde van hun macht in en de toekomstige massa-arrestaties van deze smerige pedofiele kliek.
Als katten in het nauw proberen schoothondjes als Ursula bejaarde wolven te likken om een soort eenheid te creëren in een poging hun onvermijdelijke val nog wat uit te stellen. Het volk zal met het vanzelfsprekende populisme (letterlijke betekenis: “vanuit het volk”, dus vandaar gehaat door de boeven) nog een tandje bij moeten zetten! Want zo te zien aan die oude lijken met hun draconische wetten is ‘de kliek’ al erg aan het wankelen en sommigen liggen al op de grond, maar schreeuwen helaas nog. We moeten ze nog alleen om laten vallen en overheen walsen door massa-ongehoorzaamheid. Ik zou zeggen: Samen Tegen Corruptici! Zie hier de wáre Reset.
Nog een hart onder de riem van de recent gearresteerde Duitse professor Andreas Noack:” Ziviler Ungehorsam muss sein!”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x