Homepagina » Mens en Dier » John Kerry: ‘Great Reset is nodig om populisme de kop in te drukken’
kerry
Foto: Kuhlmann / MSC CC BY 3.0 DE

John Kerry: ‘Great Reset is nodig om populisme de kop in te drukken’

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zei tijdens een paneldiscussie van het World Economic Forum dat een Great Reset hard nodig is om het opkomende populisme de kop in te drukken.

Kerry beloofde dat Amerika zich weer zal aansluiten bij het klimaatakkoord van Parijs zodra Biden president is. “Maar dat is niet genoeg,” zei hij. “Een reset is belangrijker dan ooit tevoren. Ik denk persoonlijk dat we aan de vooravond staan van een extreem spannende periode.”

De voormalige senator maakte duidelijk dat deze ‘reset’ – een andere naam voor de nieuwe wereldorde waar mensen zich al twee decennia fel tegen verzetten – nodig is om het populisme uit te roeien.

“Ik denk dat Europa goed moet kijken naar de Brexit en het opkomende nationaal-populisme,” zei Kerry. “Dit is echt één van onze prioriteiten. Je kunt het niet negeren.”

Ongekende kans

De oud-minister zei het ook vreemd te vinden dat Trump in vergelijking met vier jaar geleden nog meer stemmen heeft gekregen. “Wat mij verbaast is dat evenveel mensen opnieuw hebben gekozen voor chaos en schending van de wet. We moeten uitzoeken wat hiervan de reden is.”

Ook voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen verwelkomde Biden als een ‘vriend in het Witte Huis’ en zei dat ze met hem zal toewerken naar ‘een digitale economie en digitale samenleving’.

“De noodzaak om wereldwijd samen te werken en deze versnelde verandering zijn de drijvende krachten achter de Great Reset. Ik zie dit als een ongekende kans,” zei Von der Leyen.

[Zero Hedge via Summit News]
3.4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim Wieringa
Wim Wieringa
3 maanden geleden

Ach arme sneue debielen. Ze vergeten een heel belangrijk ding. De mensen!

Jan
Jan
Reactie op  Wim Wieringa
3 maanden geleden

Welke mensen? De gevaccineerden? Zij zullen geen enkele weerstand bieden.

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Wim Wieringa
3 maanden geleden

Mensenhaat. Ze kunnen het niet aanzien als mensen frisse adem halen

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Pak de vrijheid (af)
3 maanden geleden

Duivels houden niet van frisse lucht.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Wim Wieringa
3 maanden geleden

Ja precies. Wat is nou populisme? Omdat ik met gezond verstand denk? En de wereld om mij heen gesloopt en afgebrand zie worden? En dat dan maar met lede ogen moet toezien en laten gebeuren? Ikkuh niet. Ik ga nu het laatste stukje van mijn leven leven maar krijg het gevoel dat dat niet mag, en dat dat ook dan maar verziekt moet worden door hele nare mensen.

Gea Breuker
Gea Breuker
3 maanden geleden

Kom op Kerry, populisme is onderdeel van democratie, het is de wil van het Volk.
Er tegen ingaan is blijk geven van afkeer van democratie en de wens om dictatuur en technocratie als vorm van regering te wensen.
Hoe doorzichtig kan een mens zijn…

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Gea Breuker
3 maanden geleden

Democratie: populisme dekt de lading niet

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Pak de vrijheid (af)
3 maanden geleden

Tja dan maar Wim Kan: “democratie is de wil van het volk. Elke ochtend lees ik verbaasd in de krant wat ik nou weer wil”. Populist is in de letterlijke (Latijnse) betekenis slechts een geuzennaam voor hij/zij die de kant van het volk kiest in de klassieke tegenstelling van volk met de elite. Feitelijk helemaal niet zo slecht dus, ook al heeft 40 jaar lang links (populistische) hersenspoeling hier een andere connotatie aan meegegeven. Toch liever een populist dan de met chaos en rookgordijn benevelde fascisten en communisten die de huidige besturende politiek en media bevolken en een stille genocide aan het voorbereiden zijn.

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Fijn, een specialist onder het gewone volk

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

Ziek gewoon…..ziek

Bjorn
Bjorn
3 maanden geleden

“De noodzaak om wereldwijd samen te werken en deze versnelde verandering
zijn de drijvende krachten achter de Great Reset. Ik zie dit als een
ongekende kans,” zei Von der Leyen.”

Toch ‘grappig’ altijd dat gebrabbel van die acteur onderdeurtjes over de ‘reset’. ( En haha, hebben ze die oude Kerry ook al uit zijn graf gehaald? Man, man…)De ware reset houdt het einde van hun macht in en de toekomstige massa-arrestaties van deze smerige pedofiele kliek.
Als katten in het nauw proberen schoothondjes als Ursula bejaarde wolven te likken om een soort eenheid te creëren in een poging hun onvermijdelijke val nog wat uit te stellen. Het volk zal met het vanzelfsprekende populisme (letterlijke betekenis: “vanuit het volk”, dus vandaar gehaat door de boeven) nog een tandje bij moeten zetten! Want zo te zien aan die oude lijken met hun draconische wetten is ‘de kliek’ al erg aan het wankelen en sommigen liggen al op de grond, maar schreeuwen helaas nog. We moeten ze nog alleen om laten vallen en overheen walsen door massa-ongehoorzaamheid. Ik zou zeggen: Samen Tegen Corruptici! Zie hier de wáre Reset.
Nog een hart onder de riem van de recent gearresteerde Duitse professor Andreas Noack:” Ziviler Ungehorsam muss sein!”

Tony
Tony
Reactie op  Bjorn
3 maanden geleden

En zo is het!

Gert
Gert
Reactie op  Bjorn
3 maanden geleden

Er gaat zekers een Reset plaatsvinden, maar niet eentje die ZIJ in gedachten hadden.

Danny
Danny
3 maanden geleden

Dit maakt helemaal duidelijk dat er gruwelijke fraude is gepleegd tijdens de verkiezingen.
Ik hoop dat trump alsnog wint, dat zou een nederlaag zijn voor het wef.
Laat waarheid en vrijheid zegevieren.

mee 2
mee 2
3 maanden geleden

nou ik hoop van harte dat Trump alsnog wint NWO zal allen dood en verderf zaaien

Jan
Jan
Reactie op  mee 2
3 maanden geleden

Ze laten Tump met geen mogelijkheid winnen (los van het feit of hih te goeder trouw is). Ze hadden hem de afgelopen vier jaar nodig gehad om het populisme op te tuigen. Vervolgens gaan ze dat nu weer afbreken, omdat het populisme slecht is en het volk gelooft dat? Problem, reaction, solution. Ze hadden the great reset ook vier jaar geleden kunnen invoeren (of in 2012) maar dat stuitte kennelijk nog op te veel verzet. Ze kunnen thans zeggen, het populisme is gebaseerd op egoisme. De rijkere mensen worden rijker en de arme mensen worden armer. Het socialisme zorgt juist voor eerlijkheid. De rijkere mensen moeten alles afstaan, zodat iedereen zogenaamd wat krijgt.

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Jan
3 maanden geleden

Er wordt niet goed gelezen Jan

Doet er niet toe
Doet er niet toe
3 maanden geleden

Is dat filmpje nog beschikbaar waar hij zich in het nauw gedreven voelt wanneer gij vragen krijgt over Larry S. Tein?
Zijn houding spreekt boekdelen.
Hopelijk neemt het volk nog eens de tijd om het te onderzoeken. Anders lopen we de kans dat ze straks zeggen dat 911 ontkennen strafbaar wordt.

Zo ongelooflijk vreemd hoe een massa zo kan slapen. Maar ja ik mocht er vroeger mezelf ook toerekenen. Dus alle respect voor mensen die nog niet zo ver staan.

Daan
Daan
3 maanden geleden

Ik hoop dat hoe liever ze die new world order willen hebben, hoe meer ze zelf zullen verliezen.

Eelco
Eelco
Reactie op  Daan
3 maanden geleden

Zij, degene die dat willen, hebben al een leuke bestemming gekozen. Ver weg van het volk en ellende in zeer luxueuze landhuizen verblijven. Het volk moet immers zeer dicht op elkaar in mega grote steden verblijven met 6/7/8G. Gebieden die getroffen zijn door bosbranden zijn thans onbewoonbaar, maar straks niet voor iedereen……

Waldemar
Waldemar
3 maanden geleden

Als de Great Reset zo een succes zou zijn als deze debiel beweert, het decennia geleden al geslaagd zou zijn.
Populisme gaat de great reset nog meer de kop indrukken.

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Waldemar
3 maanden geleden

Het begint bij de Trumpaanhangers

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Waldemar
3 maanden geleden

Ik ben bang dat de MSM de Great Reset als iets moois gaat brengen.
Iedereen die tegen is wordt vervolgens (weer) als complotdenker weggezet.
Maar ik hoop dat ‘You’ll own nothing and be happy’ mensen zal wakker schudden.

https://duckduckgo.com/?t=ffhp&q=You%27ll+own+nothing+and+be+happy&ia=web

Thomas
Thomas
3 maanden geleden

Het is natuurlijk altijd leuk als men zelf de touwtjes stevig in de handen heeft maar ik bepaal toch liever zelf hier in Nederland hoe en wat wij met z,n alle het land besturen en waar we ons geld aan uitgeven ( wat nu al niet meer van ons is door onze fijne minister president) graag nemen we die controle weer terug van de roverheid zoals deze er nu zit .
Samen een loyale maatschappij opbouwen de modder bedeelde helpen verder te komen zodat iedereen een levenswaardig bestaan kan opbouwen zonder 40 uur te moeten werken en tijd te hebben om echt te leven en te genieten van al het moois om ons heen .
Sinds we voor de meest krankzinnige dingen vandaag de dag belastingen moeten afdragen moet je wel 40 uur werken en heb je een gezin beide ouders ,dit komt omdat ons sociale stelsel niet meer klopt en onze roverheid zich te veel toeeigend ,daar zit de fout.
Hier in Nederland worden we gedrild om te werken omdat wij het zuiden en al die landen waar als we terug van vakantie komen dat je daar zou moeten leven alles zo relaxed en geen haast.
Dat kan hier ook als we al die overheids verplichtingen niet hadden en denk nou niet dat het zuid n ons komt redden die zeggen heel gemakkelijk zoeken jullie het zelf maar uit.
Wij mensen zijn vergeten echt te leven ,want als je mensen vraagt wat ze zouden willen is wat meer tijd voor de leukere dingen te hebben maar ja als je thuis komt van je werk is de zin om nog iets te doen ook verdwenen en dat is jammer.
Als ik dan die onzin van de globalisten hier lees wordt ik kotsmisselijk heel die Elite bende zou welvaart en een gezond leven voor iedereen op aarde kunnen scheppen maar nee we willen nog meer macht en hoe macht corrumpeert zien en horen we van de drie komieken de GHM gemeenschap erg tragisch allemaal .
Ik hoor mensen uit het voormalige Oostblok die blij zijn dat hun ouders dit niet hoeven mee te maken , dat is toch een teken aan de wand.
Blijf gezond en verspreid het woord van de op handen Zijnde dictatuur alleen wij met z,n alle kunnen het tij keren.

x

Check Also

microsoft

Microsoft vormt Orwelliaans Ministerie van Waarheid

Alsof social mediabedrijven nog niet genoeg censuur ...

kaag

Sigrid Kaag, de minister die de Grote Reset coördineert

Het is tijd voor nieuw leiderschap. Voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x