Mens en Dier

Premiersdochter: ‘Terwijl wij steggelen over covid is er achter de schermen iets groters gaande’

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geloven politici heilig in het coronabeleid of weten ze ook wel dat er meer achter steekt? De dochter van Doug Ford, de premier van de Canadese provincie Ontario, deed onlangs nogal opmerkelijke uitspraken op Instagram.

Krista Ford Haynes zei tegen haar Instagram-volgers dat de liberalen verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de Nieuwe Wereldorde. “Vraagt niemand zich af waarom uit Israëlische studies blijkt dat natuurlijke immuniteit ruim 13 keer effectiever is dan vaccins? Of ga je over een paar maanden gewoon in de rij staan om je boosterprik te halen?” vroeg de dochter van de premier.

Krista merkte daarnaast op dat er volgens de New York Times in september 2020 – toen niemand gevaccineerd was – minder doden zijn gevallen dan in september 2021, nu meer dan de helft van de Amerikanen volledig is ingeënt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toronto Caribbean News (@tocaribnews)

Ze pakken alles en wij hebben het toegelaten

Over de coronapas zei ze: “Denk je dat het blijft bij bioscopen, restaurants en sportscholen? Dat is de eerste stap.” Volgens de dochter van premier Ford moeten ook de kappers, nagelstylisten en masseurs eraan geloven. “Ze gaan alles pakken. Ze gaan alles pakken, en wij hebben het toegelaten.”

Mensen zouden aan het begin van de pandemie al in opstand moeten zijn gekomen. “We kunnen de overheid niet de schuld geven. We moeten onszelf de schuld geven omdat wij ons gezicht bedekten. Als we ons gezicht niet bedekt hadden, zou dit allemaal niet gebeurd zijn,” zei Krista.

Je bent na twee prikjes niet klaar

Ze waarschuwde verder dat je na twee prikjes niet klaar bent. “Je zit de rest van je leven vast aan boosters en elke booster die je neemt, verzwakt je natuurlijke immuniteit tegen virussen.”

Ze riep mensen op om de overheid niet langer te gehoorzamen.

“Terwijl we hierover steggelen, is er achter de schermen iets groters gaande. Ze willen ons altijd afleiden. We weten wat er op de achtergrond speelt, maar daar ga ik niet over praten. Waarom? Vorig jaar werd ik voor gek verklaard. Ik zal nu opnieuw voor gek worden verklaard, maar het gaat gebeuren,” sprak de premiersdochter cryptisch.

[Infowars]

4.8 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dingerydoo
Dingerydoo
8 maanden geleden

Waar moet ik heen om uit deze gestoorde samenleving te ontsnappen?

Rein
Rein
8 maanden geleden

Op termijn oud en zwak opruimen en onvruchtbaar maken van jonge mensen.
Is geen geheim zeggen ze voortduurend.

Rein
Rein
8 maanden geleden

Oh ja en de rest controleren en knechten.

Avax
Avax
8 maanden geleden

Klip en klaar van deze dappere dochter.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x