Buitenland

Politiek analist: “Onze westerse media verspreiden niets dan leugens over Syrië”

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De westerse media verspreiden niets dan leugens over Rusland en Syrië. Dat stelt een Amerikaanse schrijver en politiek analist. Daniel Patrick Welch zegt dat je geen woord kunt geloven van wat je in de westerse kranten leest.

“Toen ik het interview met media-adviseur van president Assad Bouthania Shaaban bekeek, die het aan de stok had met een Britse journalist, werd ik geraakt door het doorzettingsvermogen en de trots waarmee Syrische overheidsfunctionarissen proberen tegenwicht te bieden aan deze monoliet, deze debiele propagandamachine die wij kennen als de westerse media,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Marionetten

“Ze verdraaien alles op zo’n manier dat het onmogelijk is om een rationele discussie te voeren over wat er nu werkelijk gaande is,” stelde hij. “De Amerikaanse media en hun westerse vazallen verspreiden niets dan leugens over Rusland en Syrië.”

“Het is triest om te zien hoe Syrische overheidsfunctionarissen, die strijden voor de soevereiniteit van hun land, worden aangevallen door deze commentatoren, die niets meer zijn dan marionetten van het grootkapitaal en hun betaalmeesters op de redactie,” zei de analist.

‘Amerikaanse buitenlandbeleid is puur kwaad’

Welch zei dat de mainstream media het publiek in essentie dwingen om dit buitenlandbeleid te steunen. “Het Amerikaanse buitenlandbeleid is puur kwaad. Dichter bij puur kwaad kun je niet komen.”

Het beleid is gebaseerd op dezelfde racistische doctrine die is gebruikt om het uitmoorden van de inheemse bevolking en de slavernij te rechtvaardigen, aldus Welch. “De Amerikaanse staat en haar financiële hoofdstad zijn gesticht op slavernij en genocide,” besloot de analist.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

“De Amerikaanse staat en haar financiële hoofdstad zijn gesticht op slavernij en genocide,” besloot de analist.

En dat geldt eigenlijk voor de algehele westerse nep-welvaart die gebaseerd is op nep-geld wat grotendeels helemaal niet bestaat, en op vroeger op brute wijze gestolen zaken, waar de onderkant van de maatschappij wel onevenredig de rug voor krom moet zetten en niet zelden op oneigenlijke gronden alles wordt afgenomen en de straat op geschopt. Slavernij is van alle tijden en is nooit gestopt doch alleen van opzet veranderd. De mensen gaan langzamerhand inzien dat zij door een hele kleine elite-top constant in de maling wordt genomen en bestolen. Dat besef verbreidt zich en zal ze nog lelijk opbreken.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Ja maar zolang de massa nog slaapt kan je verspreiden wat je wilt want je word niet gehoord of begrepen.

bert s
bert s
7 jaren geleden

De westerse pers mag zijn burgers wel eens gaan vertellen dat de derde wereldoorlog allang bezig is, wat dacht je waarom Poetin de krim zomaar heeft in genomen, hij wist toen al genoeg. Vandaag houdt de VN een spoed zitting over het “wangedrag” van Rusland in Aleppo?! Benieuwd wanneer bij ons de bommen en granaten zullen neer dalen.

Ph
Ph
7 jaren geleden

Mijn maag begon te draaien als ik deze morgen de radio aanzette voor het nieuws, de VN raad is samen geroepen door Europa en de VS om de aanvallen van het Syrische regime en de Russen op de Syrische stad Aleppo te doen stoppen.
In de krant (zie onder) las ik onder meer dat er burgers werden gedood door het Syrische leger en door de bombardementen van de Russen.

Maar zoals altijd is het een eenzijdig westerse propaganda verhaal, er werd op de radio wel verteld dat daar rebellen geroepen zitten gesteund door het Westen.
Maar ze vertellen er natuurlijk niet bij dat het evenzeer terroristen zijn, of ze nu gesteund worden door het Westen al dan niet en zich evenzeer schuldig maken aan moorden, folter praktijken en dergelijk….dus ook een aanslag begaan tegen de mensheid.

Het zijn nu eenmaal de Russen die het legitieme en democratisch verkozen politiek bestuur van Syrië steunen, in hun acties tegen de rebellen/terroristen.
Dus in feite hebben ze alle recht om dat gespuis op te ruimen, iets wat de westerse coalitie onder leiding van de VS niet hebben, zij hebben zelfs geen legale toestemming van Syrië om er bombardementen uit te voeren.
Deze bombardementen van de westerse coalitie maken ook dagelijks burger slachtoffers, maar daar word met geen woord over gerept, maar is in feite ook een aanslag tegen de mensheid en moeten deze landen dan ook als zodanig zich verantwoorden als aanslagen tegen de mensheid.
Maar het laat wel weer (weer) mooi zien hoe eenzijdig de westerse berichtgeving is, hoe hypocriet ze zijn, hoe ze propaganda gebruiken, hoe ze hun eigen (eigen) wandaden goed praten.
Maar o wee als iemand het zelfde doet als de Russen of Syrië, dan roept men moord en brand en word er ineens met tien maten en gewichten gewerkt.

Terroristen, of het nu zgn gematigde terroristen zijn of terroristen gesteund door het Westen…het zijn en blijven terroristen!!

“Aanvallen tegen burgers in Aleppo zijn schending internationaal humanitair recht”

De aanvallen tegen burgers in de Noord-Syrische stad Aleppo zijn een “schending van het internationaal humanitair recht”. Dat schrijven de hoge vertegenwoordigster van het Europees buitenlands beleid Federica Mogherini en de Europese commissaris voor humanitaire hulp en civiele bescherming Christos Stylianides in een gemeenschappelijke verklaring over de situatie in Syrië.

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160925_02484698/aanvallen-tegen-burgers-in-aleppo-zijn-schending-internationaal-humanitair-recht

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x