Homepagina » Buitenland » Politiek analist: “Onze westerse media verspreiden niets dan leugens over Syrië”
"Onze westerse media verspreiden niets dan leugens over Syrië"

Politiek analist: “Onze westerse media verspreiden niets dan leugens over Syrië”

De westerse media verspreiden niets dan leugens over Rusland en Syrië. Dat stelt een Amerikaanse schrijver en politiek analist. Daniel Patrick Welch zegt dat je geen woord kunt geloven van wat je in de westerse kranten leest.

“Toen ik het interview met media-adviseur van president Assad Bouthania Shaaban bekeek, die het aan de stok had met een Britse journalist, werd ik geraakt door het doorzettingsvermogen en de trots waarmee Syrische overheidsfunctionarissen proberen tegenwicht te bieden aan deze monoliet, deze debiele propagandamachine die wij kennen als de westerse media,” zei hij.

Marionetten

“Ze verdraaien alles op zo’n manier dat het onmogelijk is om een rationele discussie te voeren over wat er nu werkelijk gaande is,” stelde hij. “De Amerikaanse media en hun westerse vazallen verspreiden niets dan leugens over Rusland en Syrië.”

“Het is triest om te zien hoe Syrische overheidsfunctionarissen, die strijden voor de soevereiniteit van hun land, worden aangevallen door deze commentatoren, die niets meer zijn dan marionetten van het grootkapitaal en hun betaalmeesters op de redactie,” zei de analist.

‘Amerikaanse buitenlandbeleid is puur kwaad’

Welch zei dat de mainstream media het publiek in essentie dwingen om dit buitenlandbeleid te steunen. “Het Amerikaanse buitenlandbeleid is puur kwaad. Dichter bij puur kwaad kun je niet komen.”

Het beleid is gebaseerd op dezelfde racistische doctrine die is gebruikt om het uitmoorden van de inheemse bevolking en de slavernij te rechtvaardigen, aldus Welch. “De Amerikaanse staat en haar financiële hoofdstad zijn gesticht op slavernij en genocide,” besloot de analist.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

“De Amerikaanse staat en haar financiële hoofdstad zijn gesticht op slavernij en genocide,” besloot de analist.

En dat geldt eigenlijk voor de algehele westerse nep-welvaart die gebaseerd is op nep-geld wat grotendeels helemaal niet bestaat, en op vroeger op brute wijze gestolen zaken, waar de onderkant van de maatschappij wel onevenredig de rug voor krom moet zetten en niet zelden op oneigenlijke gronden alles wordt afgenomen en de straat op geschopt. Slavernij is van alle tijden en is nooit gestopt doch alleen van opzet veranderd. De mensen gaan langzamerhand inzien dat zij door een hele kleine elite-top constant in de maling wordt genomen en bestolen. Dat besef verbreidt zich en zal ze nog lelijk opbreken.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Dat geldt voor zo’n beetje voor de gehele wereld, dat slavernij en genocide. Als mensen dat nu eens gaan beseffen, en dat ze dus allemaal mens zijn en gewoon als land/volk/individu allemaal hetzelfde doen of gedaan hebben, i.p.v. steeds naar elkaar te wijzen, kan men eindelijk eens tot de conclusie komen dat wij als mens moeten veranderen…

Mikkie
Mikkie
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Klopt. Zie deel 8 van de “Zoemende Ceders van Rusland” door v. Megre. Anastasia vertelt hierin hetzelfde verhaal.

exegese
exegese
Reactie op  Mikkie
4 jaren geleden

nog niet verklappen wat er in deel 8 allemaal beschreven wordt, ik ben pas bij deel 7. Deel 8 zal zeer spoedig daarna gaan volgen. als je eenmaal bent begonnen met het lezen in deze boeken dan kun je niet meer stoppen. Ze zijn bezaaid met wijsheden die keer op keer op elk vlak van het leven het kwartje doet vallen. Ze zullen de wereld veroveren voor hen die minder gebukt gaan onder cognitieve dissonantie en met een open mind staan tegenover nieuwe inzichten.

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Raar verhaal allemaal. Ik ben wederom niet onder de indruk van de bron voor dit verhaal. Iran staat bij mij niet echt bekend als een heldere bron van vrij meningsuiting. Helaas stellen te weinig mensen zich de vraag, wat is de bron voor een verhaal en welk belang heeft de bron of de financier voor deze bron voor dit fabeltastische verhaal.

En dat er gelogen wordt in de reguliere media dat is mij ook wel duidelijk, die moeten wij ook zeker niet zomaar geloven. Ga alleen niet de ene onwaarheid voor een andere inruilen puur omdat deze een ander geluid laat horen. Wees onderzoekend, stel vragen.

De wereld, vrijheid, eerlijkheid, financiële sector, farmaceuten, etc….allemaal in slechte staat. Ik kies voor de minst kwade van allen en dat is niet te vinden in persbureaus van dictatoriale regimes zoals Rusland, Iran, etc.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Ja maar zolang de massa nog slaapt kan je verspreiden wat je wilt want je word niet gehoord of begrepen.

Janssen
Janssen
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Daarom moeten we zelf de mens wakker maken. De brainwash machine en corrupte media zullen nm niet de waarheid kunnen brengen.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Janssen
4 jaren geleden

Heel goed Janssen maar het gros denkt wakker te zijn maar is nog steeds in een diepe slaap.

Hoe wil je dat gaan doen dan?

exegese
exegese
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Wat is jouw voorstel dan @Blaaskaak ? Gewoon de boel de boel laten en iedereen vooral rustig door laten slapen met het vernietigende en leugenachtige slaapliedje van de cabal ? Volgens mij moeten we ze zo vaak mogelijk de waarheid in het oor fluisteren en het blijven herhalen, steeds maar herhalen, dat is wat de cabal ook gedaan heeft, duizenden jaren lang en zie waar het ons gebracht heeft. Maar de tijdgeest heeft het vanaf nu anders bestemd, of jou dat nu bevalt of niet, het gaat gewoon gebeuren. Misschien niet van vandaag op morgen, maar wel veel eerder dan de cabal lief is, dat is nu wel duidelijk. Zij hopen the endgame te kunnen voltrekken terwijl iedereen doorslaapt maar alles wijst er op dat dat niet gaat lukken. Hun plannen mislukken constant en over heel de wereld.

Cleopatra
Cleopatra
Reactie op  Janssen
4 jaren geleden

Bestaat ook nog zoiets als cognitieve dissonantie en de vrije wil, velen willen hèt simpelweg niet weten…

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Cleopatra
4 jaren geleden

@Cleopatra

IK weet het en dat komt doordat mensen een eigen gemaakte wereld hebben waar ze zich veilig in voelen en dat willen behouden. Dat behouden heet ook slapen!!

Cleopatra
Cleopatra
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Of te wel bewust wegkijken, niet wakker willen worden, niet willen weten.

koloth
koloth
Reactie op  Cleopatra
4 jaren geleden

99% van de bevolking is dusdanig gehersenspoeld en wil er verder niets van weten. Want dan zijn ze bang om voor xenofoob/racist/tokkie/looser/of wat dan ook uitgemaakt te worden en dat moet je niet willen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

Dus die 1% denkt het allemaal beter te weten? Dacht het niet!
Die 1% begint al met ieder ander voor xenofoob/racist/tokkie/loser of wat dan ook uit te maken, en zo begin je dus geen discussie, of wil jij met iemand praten die jouw op voorhand al voor klootzak uitmaakt.

Dit is precies hetzelfde probleem wat ik bijv. bij aanhangers van de Libertarische Partij meemaakte. Zij waren moreel superieur! Ieder ander die het niet met hun standpunten eens was, was op z’n minst dictator, of slaaf van de overheid.

koloth
koloth
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

Rob die 1% staat open voor een andere mening en denkt daar over na, die 99% willen het niet weten.

Peter
Peter
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

Om bij Syrië te blijven,draai al het nieuws 180 graden om, en dan is de kans om bij de waarheid te komen een stuk groter.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  koloth
4 jaren geleden

@ koloth

Waar is dan de neutraliteit om te constateren dat zowel de VS als Rusland geweld gebruiken tegen de bevolking van Syrië, en Syrië tegen de eigen bevolking.

Moraal…

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Laat anderen zien en horen dat je wakker bent.
Daarmee wek je misschien de slapers.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Herman de Graaf
4 jaren geleden

@Herman de Graaf

Beste Herman, ik ben bang dat het niet gaat lukken omdat bewustzijn verbonden is aan je DNA upgrade en bij de ene gaat dat sneller als bij de andere. Je kan het allemaal gaan vertellen maar dan blokt het bewustzijn het begrijpen en word men maar niet wakker. Jou en mijn bewustzijn is gekoppeld aan begrip dus wakker worden hangt van meerdere factoren af.

dimmer
dimmer
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Ja dan moet je hier ook niet lopen huilen sjonge jonge.
Jullie weten alles en 99% slaapt.
Ga eens werken joh gaat er een wereld voor je open.

bert s
bert s
4 jaren geleden

De westerse pers mag zijn burgers wel eens gaan vertellen dat de derde wereldoorlog allang bezig is, wat dacht je waarom Poetin de krim zomaar heeft in genomen, hij wist toen al genoeg. Vandaag houdt de VN een spoed zitting over het “wangedrag” van Rusland in Aleppo?! Benieuwd wanneer bij ons de bommen en granaten zullen neer dalen.

Ph
Ph
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Het huidige Syrië was het begin van de huidige mensheid, het huidige Syrië word ook het einde van de huidige mensheid…..de cirkel is rond!!

mario
mario
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

zo.

Ph
Ph
4 jaren geleden

Mijn maag begon te draaien als ik deze morgen de radio aanzette voor het nieuws, de VN raad is samen geroepen door Europa en de VS om de aanvallen van het Syrische regime en de Russen op de Syrische stad Aleppo te doen stoppen.
In de krant (zie onder) las ik onder meer dat er burgers werden gedood door het Syrische leger en door de bombardementen van de Russen.

Maar zoals altijd is het een eenzijdig westerse propaganda verhaal, er werd op de radio wel verteld dat daar rebellen geroepen zitten gesteund door het Westen.
Maar ze vertellen er natuurlijk niet bij dat het evenzeer terroristen zijn, of ze nu gesteund worden door het Westen al dan niet en zich evenzeer schuldig maken aan moorden, folter praktijken en dergelijk….dus ook een aanslag begaan tegen de mensheid.

Het zijn nu eenmaal de Russen die het legitieme en democratisch verkozen politiek bestuur van Syrië steunen, in hun acties tegen de rebellen/terroristen.
Dus in feite hebben ze alle recht om dat gespuis op te ruimen, iets wat de westerse coalitie onder leiding van de VS niet hebben, zij hebben zelfs geen legale toestemming van Syrië om er bombardementen uit te voeren.
Deze bombardementen van de westerse coalitie maken ook dagelijks burger slachtoffers, maar daar word met geen woord over gerept, maar is in feite ook een aanslag tegen de mensheid en moeten deze landen dan ook als zodanig zich verantwoorden als aanslagen tegen de mensheid.
Maar het laat wel weer (weer) mooi zien hoe eenzijdig de westerse berichtgeving is, hoe hypocriet ze zijn, hoe ze propaganda gebruiken, hoe ze hun eigen (eigen) wandaden goed praten.
Maar o wee als iemand het zelfde doet als de Russen of Syrië, dan roept men moord en brand en word er ineens met tien maten en gewichten gewerkt.

Terroristen, of het nu zgn gematigde terroristen zijn of terroristen gesteund door het Westen…het zijn en blijven terroristen!!

“Aanvallen tegen burgers in Aleppo zijn schending internationaal humanitair recht”

De aanvallen tegen burgers in de Noord-Syrische stad Aleppo zijn een “schending van het internationaal humanitair recht”. Dat schrijven de hoge vertegenwoordigster van het Europees buitenlands beleid Federica Mogherini en de Europese commissaris voor humanitaire hulp en civiele bescherming Christos Stylianides in een gemeenschappelijke verklaring over de situatie in Syrië.

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160925_02484698/aanvallen-tegen-burgers-in-aleppo-zijn-schending-internationaal-humanitair-recht

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

“Maar o wee als iemand het zelfde doet als de Russen of Syrië, dan roept men moord en brand en word er ineens met tien maten en gewichten gewerkt.
Terroristen, of het nu zgn gematigde terroristen zijn of terroristen gesteund door het Westen…het zijn en blijven terroristen!!”

Maar de aanvallen van de Russen op de Syrische bevolking, en Syrië op de eigen bevolking mag natuurlijk doorgaan, want uitgenodigd door Assad die eerlijk en democratisch gekozen is door de eigen bevolking…

Ph
Ph
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

En die aanvallen van Turkije op de Syrische en Irakese koerden, Saudi Arabia die Jemen plat bombardeert, de VS die evenzeer de Syrische burger bevolking viseert net als hun bondgenoten, denk maar aan die ziekenhuizen…..of wat dacht u van Isreal…..kan anders nog wel even verder gaan.

Zoals eerder al gesteld, 10 maten en 10 gewichten!!

Wat Assad betreft, deze was democratisch verkozen door de meerderheid (meerderheid) van de Syrische bevolking……dus wederom, 10 maten en 10 gewichten!!

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Je gebruikt “schending internationaal humanitair recht”. Vreemd is dan wel dat je dat niet ook van toepassing laat zijn op Rusland én Syrië

Je maakt ook de opmerking dat het westen dagelijks burgerslachtoffers maakt, maar dat er hier met geen woord over gerept wordt in de pers.
Denk jij dat Rusland wél zo eerlijk is en melding maakt in de pers, als zij burgerslachtoffers hebben gemaakt.

Tja, en dat Assad democratisch is verkozen, Hitler was dat ook…

mario
mario
4 jaren geleden

ik lees reactie over slapen en dat is ook zo en denken dat wat je opgebouwd heb om dat met alle macht probeert vast te houden.
maar het zijn maar goederen en als er iets gebeurt dat is het verdwenen als sneeuw voor de zon.
dus probeer ergens doorheen te kijken en ga proberen (iedereen) om deze waanzin in deze wereld te stoppen.
dat er rotzooi aan de knikker komt dat kan je op je klompen aanvoelen.
ik hoop dat het allemaal mee zal vallen en de hoge heren hun verstand terug krijgen.

TOBBYI OR NOT
TOBBYI OR NOT
4 jaren geleden

uit ervaring is te zeggen: op deze wereld is geen plaats voor mensen in het wereldwijde SYSTEEM. ik heb in de rechtszaal gezeten waar de rechter de natuurlijke personen alleen aan spreekt (iets anders bestaat er voor hem niet). en hij bepaalt. hij verteld je ook dat hij de hele wet niet kent, door te melden alleen zit voor dit stukje in deze zaak te dienen (dient niet iedere nederlander de wet te kennen), daar waren wij wakkere mensen niet zo van onder de indruk na de rechter gevraagd te hebben of hij ook mee wil in het stand punt er is maar “een overheid en een burger” en de burger is een internationaal erkend mens diende hij niet te antwoorden om dat alleen hij de vragen steelt.
(dan hebben we van de belasting dienst BD zelf aangereikt gekregen wet 1829 15mei art.11 dat in hun voordeel werkt art. 11 waar zij alle bezwaren van jou als natuurlijk persoon op jou aanslag mee weg stuffen en de rechter altijd voor de BD vonnist.) dit even als tussen stap.
http://wetten.overheid.nl/BWBR0001833/2012-01-01#Artikel13a nu moet je nooit geloven wat de ander zegt maar zelf onder zoeken (het liefst gezamenlijk met gelijk gezinden zonder EGO) met dit artikel kan je de rechter dwingen tot antwoorden op internationaal recht. de rechter kende dit artikel nog voor dat de gemachtigde uitgesproken was heeft de rechter hem overroelt door dit art13a hier buiten de reikwijdte van de wet te plaatsen, wij hebben daarop gevraagd of dat ook voor art 11 kan gelden waar de BD mee schermt om dat hier de burger mond dood mee wordt gemaakt. maar dat viel niet buiten de reikwijdte van de wet in dit geval. beetje “willekeur” (bij wet verboden) voelden wij hier. en melden dan ook maar dat we denken aan wraken, zijn antwoord was u wraakt maar een eind weg.
wat deze rechter niet weet is dat hij op 7 gronden gewraakt gaat wordt gezien het proces verbaal in schrift en geluid is hij betrapt op 7 overtredingen eigenlijk 8 maar 1 de kunnen we formeel niet hard maken.
de mooiste is toen de gemachtigde melde dat wij hier met al deze mensen hier aanwezig zijn om te…
verder is hij niet gekomen de rechter greep direct in met, er is hier in deze kamer maar een mens en dat ben ik en ik bepaal, een redelijke wrakingsgrond en zo hebben we nog meer versteld gestaan wat in 7 min uit een slavendrijver kan komen.
mensen, ZIJ zijn aan het terug trekken naar hun donkeren holen al de ondergrondse bunkers zijn klaar en worden gevuld met de laatste oogsten (zie het vrachtverkeer en de militaire bewegingen op de snelwegen, open de ogen). het systeem is in zijn stuiptrekkingen bezig, te sterven en tot as te vergaan. wanneer jij zelf hoogte neem van hun eigen wetten en regels dan ga je zien dat je deze tegen hun kan gebruiken. wanneer je dat als mens doet en een eervolle aftocht gunt ga je winnen (weet wat de Phoenix overlevering is) blijf wel altijd uitkijken, de onmensen blijven proberen je te verslaven. wie het onmens is, is niet altijd duidelijk dat kan je buurman/vrouw of een totaal onbekende als wel jij zelf zijn. zo geniepig is het systeem.

ook heb ik het idee dat net zo als er geld uit het “niets” wordt gedecreteerd, er ook geld in het “niets” verdwijnt.
mi. hadden alle schatkisten al vol moeten zitten door al het werk en energie van jou mij en al onze voorouders. weet jij waar het is al onze energie.
bedenk hierin dat als je hierover nadenkt, ik niet anders kan constateren dat, “WIJ” de vrije energie van de elite zijn. (het kleine beetje om jou in leven de houden is onze samenleving)(verwar dit niet met onze maatschappij)

espavo lezer…..

Jopstra
Jopstra
4 jaren geleden

Beste mensen, lieve zwatelaars, begin eens met eerst “cognitieve dissonantie” helder uit te leggen. Zwatel zwatel, zwatel. Het ga u goed.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Jopstra
4 jaren geleden

LS…

Ga jij nu eerst eens Nederlands schrijven en geef het goede voorbeeld ! Over zwatelaars gesproken !

Janssen
Janssen
4 jaren geleden

@ Tinus Blaaskaak

Een tijd geleden vond ik een dvd in mijn brievenbus.
Hierop stonden allemaal onderwerpen die de msm niet liet zien.
Iemand probeerde duidelijk de mede mens zo te attenderen op iets.
Het heeft mij de ogen verder geopend en mij bewezen dat dit 1 manier van zou kunnen zijn.

🙂

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Janssen
4 jaren geleden

@Janssen

Beste Janssen, Ons DNA is aan het upgraden zodat je enorm bewust word maar niet iedereen gaat even snel. Mijn ervaring is als je iets uitlegt word het deels begrepen en zegt men altijd ja terwijl ze het niet begrepen hebben. Als je naar al de reacties kijkt zie je dat het gros nog steeds slaapt en komen vele met groepjes en organisaties aan terwijl het 1 groep is die leidend is. Men heeft dus nog steeds niet het bewustzijn om in te zien wie de wereld leid. Als je de werkelijkheid niet ziet en kan aanspreken houd je altijd gebakken lucht. Duidelijker kan ik het niet maken

Ph
Ph
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Het grote probleem is dat de meeste mensen het wel zien/inzien, maar ze leven verder in de wetenschap dat ze er toch niets kunnen aandoen!!

Heb zelf regelmatig discussies gehad met x collega’s en mijn familie, zelfs mensen van het internet.
Al heb ik wel veel mensen kunnen wakker schudden, dat op zich is al veel waard en is mijn missie deels geslaagd.
Ik wijs hen er altijd op, als ik daar alleen de straat op ga en vredig ga betogen, dan word ik opgepakt en dan ben ik gestoord en ik weet niet wat allemaal.
Als ik daar de straat op ga en geweld gebruik, dan word k opgepakt en ben ik een terrorist.

Maar langs de andere kant ben ik ook wel een realist, want:
Zelfs als er miljoenen mensen de straat op gaan en vredig betogen, dan gebeurd er nog niets, zij (politiek/elite) doen lustig verder.
Zelfs als er miljoenen mensen de straat op gaan en geweld gebruiken, dan gebeurd er nog niets, integendeel zelfs, want dan worden er nog meer vrijheden gepikt onder het mom van.

Vandaar, zolang dat gespuis niet wil inzien dat het zo allemaal niet meer verder kan, dat zij het einde betekenen van de mensheid, zal er nooit iets gaan veranderen en is de mensheid gedoemd om op te houden met haar bestaan.
Zolang dat alles draait om macht en geld geile mensen, zal er nooit iets gaan veranderen en is de mensheid gedoemd om op te houden met haar bestaan.

In the end maakt het echt niet uit hoeveel mensen er waker zijn, hoeveel mensen er daadwerkelijk iets willen aan doen, er kan en zal nooit iets gaan veranderen, zolang dat gespuis het been stijf houd.

Daarom dat ik vind dat deze huidige dominante soort het niet waard is om gered te worden.
Zij roeien niet alleen maar planten en dieren uit, zelfs hun eigen soort moet er aan geloven
Vandaar dat deze huidige mens ook niets kan gaan doen in de ruimte, geen andere planeten koloniseren zoals Mars bv, want in een mum van tijd zitten ze opgescheept met een planetaire oorlog.
Ook geen planeten koloniseren buiten het eigen planetenstelsel, want in een mum van tijd zitten ze met een interplanetaire tot zelfs een universele oorlog opgescheept en dan worden ze toch uitgeroeid.

Het beste is dat de Aarde zich ontdoet van het gespuis Homo Sapiens Sapiens en een nieuwe soort tot stand laat komen, eentje die het veel beter doet dan de huidige mensensoort!!

frans
frans
4 jaren geleden

Wat een verschrikking dat het westen zich zo tegen Rusland en Dhr. Poetin keert!
Laat je niet meeslepen door dit westerse nieuws en standpunt1
Het helpt de vrede niet.
Men wil met alle kracht de WO 3. En dan die vreselijk NWO.
Het gaat niet gebeuren Dhr. Poetin krijgt veel bescherming.
Zeker nu Amerika of zij die daar boven uitgaan, (het MIC) in Aleppo de boel bombardeert.
Schreeuw het uit Vrede, VREDE< VREDE< VREDE< VREDE< VREDE!!!!!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Bedenk dat alles energie is ! Je bent vrij om die energie te gebruiken cq te misbruiken ! Wat goed is en niet goed wordt alleen uitgelegd door de zieke volledig ontspoorde mens die er zijn voordeel mee denkt te doen en alles meent te kunnen manipuleren. Vergeet alle ingewikkelde theorieën en wordt leeg, mediteer op niets en ontvang de wijsheid die ligt opgesloten in de alles omvattende universele voor iedereen beschikbare energie !

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x