Mens en DierCorona

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te nemen tegen corona. De rest van de bevolking krijgt het advies om het juist niet in te nemen, zei president van El Salvador Nayib Bukele. “Waarom? Dat is een vraag die we onszelf mogen stellen. Toch?”

Hij zei dinsdag tegen journalisten dat hij het antimalariamiddel inneemt. “Ik gebruik het als voorzorgsmiddel, president Trump gebruikt het als voorzorgsmiddel, de meeste wereldleiders gebruiken het als voorzorgsmiddel.”

Zou Rutte het ook nemen?

Bukele zei dat hij het niet langer promoot als behandeling, maar dat patiënten het nog wel kunnen gebruiken als ze dat willen.


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) besloot onlangs om proeven met het middel te staken ‘uit veiligheidsoverwegingen’. Dat terwijl de Indiase Raad voor Medisch Onderzoek heeft ontdekt dat het Covid-19 kan helpen voorkomen. De raad heeft de Indiase overheid dan ook geadviseerd het gebruik van hydroxychloroquine drastisch uit te breiden.

Brazilië

Ook de Braziliaanse autoriteiten houden vast aan hun advies om het coronavirus te bestrijden met het middel. In Brazilië wordt artsen momenteel geadviseerd om hydroxychloroquine voor te schrijven als mensen coronasymptomen hebben.

In een studie die is gepubliceerd in het medische vakblad The Lancet staat dat het middel het risico op overlijden zou kunnen vergroten. Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid uitte kritiek op de studie. “Het was geen klinisch onderzoek. Het was gewoon een dataset die is samengesteld in verschillende landen,” zei een medewerkster van het ministerie. “We blijven kalm.”

[The Gateway Pundit]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

We maken de denkfout dat ons zorgsysteem tot doel heeft ons te helpen bij de medische zorg.
Ik zeg niet dat het tegenovergestelde waar is.
Maar de prioriteiten zijn eerder van technocratische aard.
Houd u de aan de procedures, blijf binnen de lijnen, let op, de toezichthouder vindt dat ….
Maar helpen ?? Vragen we ons dat nog wel eens af ?
Waarop rekenen we artsen en hulpverleners af ?
Op het resultaat van de behandeling of op het uurtarief ?

Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

Kom op Mr. President, zeg dan ook nog even wie dat advies aan jullie lijders, pardon, leiders heeft gegeven.
Want dat willen wij de 99,99% wel graag weten natuurlijk….

Peter
Peter
2 jaren geleden

Had je dit bericht al gelezen, het onderzoek waarop het negatieve advies over hydroxychloroquine is gebaseerd bevat onjuiste data en misschien zelfs wel valse data…

https://www.theguardian.com/science/2020/may/28/questions-raised-over-hydroxychloroquine-study-which-caused-who-to-halt-trials-for-covid-19

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x