Homepagina » Mens en Dier » Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’
cahill
Foto: Dolores Cahill (Videostill Brand New Tube/Oracle Films)

Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Men beweert dat het coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling is, dat we afstand moeten houden en mondkapjes moeten dragen en dat het mRNA-vaccin tegen corona veilig en effectief is.

Dat is het niet, aldus Cahill, die verbonden is aan de World Freedom Alliance. De coronavaccins veroorzaken volgens haar veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade toebrengen.

“Mensen ouder dan 70 die één van deze mRNA-vaccins nemen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje. “Als je dertiger bent en je neemt het mRNA-vaccin zul je binnen vijf tot 10 jaar sterven. Waarschijnlijk zul je daarnaast last krijgen van allergieën, neurocognitieve stoornissen en ontstekingen, en onvruchtbaar worden.”

Tientallen jaren

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van coronavaccins. Eerder zei ze dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen, maar dat zo’n vaccin nog nooit is goedgekeurd.

Voordat de mRNA-vaccins op grote schaal werden uitgerold, zei de professor te verwachten dat veel mensen last zouden krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zouden sterven. “Mensen kunnen heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven. Ik zou het vaccin niet nemen.”

4.5 212 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gert
gert
6 maanden geleden

Dit is zeker dan volgens de MSM ook weer fakenews!

Wilma
Wilma
6 maanden geleden

waarom willen zoveel mensen niet luisteren…ze zijn zo gehersenspoeld om mij heen vriendinnen, familie en kennissen gaan die spuit halen, ik neem afstand en zeg dat ook tegen hun, weet iemand of het “shedden” werkelijk plaatsvindt na het vaccineren kunnen wij onze geliefden nog opzoeken na de vaccinatie? Heeft iemand hier informatie over…alvast bedankt! Wilma

ster
ster
6 maanden geleden

Dat er vele aan zullen sterven dat geloof ik meteen, maar dit vind ik wel heel erg overdreven aantal waar ze mee komt. Iedereen de een sterk lijf heeft en dat zijn er onder de jeugd heel veel die kunnen ook veel aan en ik neem aan ook deze spuit. Ik maak me meer zorgen als je bloed nodig hebt en je krijgt bloed van iemand die is ingeent wat staat je dan te wachten? Wat als je een nier nodig hebt en jij bent niet gevaccineerd en je krijgt een nier bv van iemand die wel is ingeent. Wat als je man is ingeent en jij niet, hoe gaat het met de voortplanting?

Danny
Danny
6 maanden geleden

Dan moeten we helaas nog lang wachten voor we weten wie gelijk heeft…

x

Check Also

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

145
0
We lezen graag je reactie!x