Mens en Dier

Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Men beweert dat het coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling is, dat we afstand moeten houden en mondkapjes moeten dragen en dat het mRNA-vaccin tegen corona veilig en effectief is.

Dat is het niet, aldus Cahill, die verbonden is aan de World Freedom Alliance. De coronavaccins veroorzaken volgens haar veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade toebrengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Mensen ouder dan 70 die één van deze mRNA-vaccins nemen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje. “Als je dertiger bent en je neemt het mRNA-vaccin zul je binnen vijf tot 10 jaar sterven. Waarschijnlijk zul je daarnaast last krijgen van allergieën, neurocognitieve stoornissen en ontstekingen, en onvruchtbaar worden.”

Tientallen jaren

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van coronavaccins. Eerder zei ze dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen, maar dat zo’n vaccin nog nooit is goedgekeurd.

Voordat de mRNA-vaccins op grote schaal werden uitgerold, zei de professor te verwachten dat veel mensen last zouden krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zouden sterven. “Mensen kunnen heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven. Ik zou het vaccin niet nemen.”

4.5 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gert
gert
2 jaren geleden

Dit is zeker dan volgens de MSM ook weer fakenews!

Wilma
Wilma
2 jaren geleden

waarom willen zoveel mensen niet luisteren…ze zijn zo gehersenspoeld om mij heen vriendinnen, familie en kennissen gaan die spuit halen, ik neem afstand en zeg dat ook tegen hun, weet iemand of het “shedden” werkelijk plaatsvindt na het vaccineren kunnen wij onze geliefden nog opzoeken na de vaccinatie? Heeft iemand hier informatie over…alvast bedankt! Wilma

ster
ster
2 jaren geleden

Dat er vele aan zullen sterven dat geloof ik meteen, maar dit vind ik wel heel erg overdreven aantal waar ze mee komt. Iedereen de een sterk lijf heeft en dat zijn er onder de jeugd heel veel die kunnen ook veel aan en ik neem aan ook deze spuit. Ik maak me meer zorgen als je bloed nodig hebt en je krijgt bloed van iemand die is ingeent wat staat je dan te wachten? Wat als je een nier nodig hebt en jij bent niet gevaccineerd en je krijgt een nier bv van iemand die wel is ingeent. Wat als je man is ingeent en jij niet, hoe gaat het met de voortplanting?

Danny
Danny
2 jaren geleden

Dan moeten we helaas nog lang wachten voor we weten wie gelijk heeft…

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x