Het Complot

Aanslag Boston: ‘Ze zijn erin geluisd, FBI volgde ze al jaren’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee Tsjetsjeense broers van 19 en 26 zijn aangewezen als de verdachten van de aanslag bij de marathon van Boston. De twee zouden zeker een jaar in de VS hebben geleefd, meldden diverse media.

De ouders van Dzjochar en Tamerlan Tsarnajev zeiden in een interview in Dagestan dat hun zoons erin zijn geluisd.

Vader Anzor Tsarnajev hoorde van zijn dochter wat zijn zoons hadden gedaan. Hij zei verbaasd te zijn dat ze wapens hadden gebruikt. “Mijn kinderen hebben nooit wapens gezien, alleen op televisie. Thuis waren er nooit wapens,” zei hij.

Onschuldig

Moeder Zoebeidat (foto) stelde dat haar jongste zoon onschuldig is. Dzjochar was erg geliefd bij vrienden en leraren en een voorbeeld voor anderen, aldus Zoebeidat. Zijn oudere broer Tamerlan was een goede atleet en student en had de ambitie om ooit toe te treden tot het Amerikaanse worstelteam.

Zoebeidat noemde het verdacht dat haar gezin voor de aanslag in Boston jarenlang in de gaten werd gehouden door de FBI. Ze is erg verbaasd dat de FBI haar gezin al die jaren heeft gevolgd en niet in de gaten zou hebben gehad dat haar zoons zogenaamd een aanslag zouden willen plegen.

“FBI-agenten kwamen bij ons aan de deur, spraken tegen me, vertelden me dat Tamerlan een extremistische leider was en dat ze bang voor hem waren. Ze vertelden me dat hij zijn informatie van extremistische websites haalde, ze controleerden hem, ze controleerden iedere stap die hij zette. Nu zeggen ze ineens dat hij een terroristische aanslag heeft gepleegd. Dit is absoluut niet waar, mijn zoons zijn onschuldig,” zei ze.

Op de vraag of er een mogelijkheid was dat haar zoons enkele duistere geheimen hadden antwoordde Zoebeidat: “Dat is onmogelijk. Mijn zoons zouden nooit geheimen bewaren.”

Verwarring

Als ze de kans zou krijgen om haar jongste zoon te spreken zou ze hem zeggen: “Breng jezelf in veiligheid en vertel de waarheid, dat je niets gedaan hebt, dat je erin bent geluisd!”

Volgens vicevoorzitter Aleksei Filatov van de Internationale Afdeling van ALFA, een speciale eenheid binnen de Russische strijdkrachten, speelt er meer dan men in eerste instantie zou denken. Hij benadrukte dat de herkomst en religieuze overtuigingen van de verdachten en de explosieven onderdeel vormen van een zorgvuldig plan dat door iemand binnen de Verenigde Staten is opgezet om de aandacht van het publiek af te leiden zodat de ware identiteit en langetermijnplannen van de echte daders nooit bekend worden.

Aanslag Boston: Ze zijn erin geluisd, FBI volgde ze al jarenTamerlan en Dzjochar Tsarnajev

“Door de schuld op professionele wijze in de schoenen van een jonge Tsjetsjeen te schuiven keek iedereen de andere kant op, waardoor de ware identiteit en motieven van de planner verborgen zijn gebleven,” zei hij. “De daders zijn gekozen om het Amerikaanse volk in verwarring te brengen en tegelijkertijd de betrokkenheid bij militair ingrijpen in buitenlands gebied te rechtvaardigen.”

De familie Tsarnajev verhuisde van Tsjetsjenië naar Kirgizië. “We zijn naar Amerika gekomen vanwege ons politieke systeem,” legde Anzor uit. “Tsjetsjenen worden vervolgd in Kirgizië.”

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
10 jaren geleden

Uhhmm.. sins waneer moeten we het nieuws geloven?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
10 jaren geleden

Ja ja Lees deze link eens??http://www.infowars.com/contractors-at-boston-marathon-stood-near-bomb-left-before-detonation/ En iedere moeder komt voor haar kindertjes op!!!!

mb
mb
10 jaren geleden

Gezien alle mediaberichten (veel bla bla en weinig echte info) lijkt het één grote hoax. Om af te leiden , bang te maken , etc etc. Beetje bommen hadden ook (meer) slachtoffers gemaakt , ravage aangericht , gat in grond geslagen , etc etc. Plek en moment lijken ook zeer vreemd.

Filve
Filve
10 jaren geleden

Tja, waarom zouden deze jongens zichzelf niet hebben aangegeven nadat hun namen bekend werden gemaakt als ze zo onschuldig waren? Ze kozen ze voor een shoot-out. Via de politiescanners was te horen dat de politie er alles aan deed deze jongens levend te arresteren, maar de jongens begonnen op de politie te schieten. “mijn kinderen zouden nooit…” Ja, dat zegt natuurlijk iedere ouder.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x