Homepagina » UFO » “President Kennedy werd tegenwerkt door schaduwmacht die UFO-geheimen verborgen wilde houden”
"President Kennedy werd tegenwerkt door schaduwmacht die UFO-geheimen verborgen wilde houden"

“President Kennedy werd tegenwerkt door schaduwmacht die UFO-geheimen verborgen wilde houden”

Op Kickstarter is een campagne gestart voor een documentaire over de Amerikaanse oud-president John F. Kennedy en de manier waarop hij werd tegengewerkt door een schaduwmacht die gevoelige informatie over UFO’s verborgen wilde houden.

De maker van de film zegt bewijs te hebben dat Kennedy tijdens de Tweede Wereldoorlog op de hoogte werd gesteld van het bestaan van topgeheime UFO-stukken. Hij stelt bovendien dat JFK werd vermoord omdat hij meerdere keren had geprobeerd toegang te krijgen tot geheime UFO-projecten en –documenten.

Producent Michael Salla claimt dat ‘Kennedy’s Last Stand’ de eerste documentaire over de moord op JFK zal zijn die vooral gericht is op de goede vriendschap tussen John F. Kennedy en James Forrestal, de eerste Amerikaanse minister van Defensie.

Forrestal zou Kennedy tijdens een reis naar Duitsland in juli 1945 hebben ingelicht over de UFO-kwestie. Tijdens het bezoek zou JFK hebben gezien hoe technologische vernieuwingen die in nazi-Duitsland waren ontwikkeld onder Operatie Paperclip werden overgebracht naar de VS. Forrestal overzag deze geheime operatie.

Dr. Salla wil ook onthullen dat president Kennedy in september 1963 toenadering zocht tot Sovjetleider Nikita Chroestsjov om samen te werken op het vlak van de ruimtevaart, maar ook om topgeheime UFO-stukken met elkaar uit te wisselen.

[PR Urgent News]


Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Dat James Forrestal contact had met de buitenaardsen blijkt wel uit het feit dat hij rondgereden en gecontroleerd werd door de buitenaardsen.
  James Forrestal kwam tragisch om het leven, toen hij zich gedwongen voelde om zelfmoord te plegen. De schaduwregering wil duidelijk in de schaduw blijven. Waarbij ze het doden van mensen met een andere visie blijkbaar niet schuwen.
  Ook de huidige president van Amerika Obama is monddood gemaakt door de buitenaardsen. Kortgeleden zij hij nog in een talkshow “”De aliens laten dat niet toe”.
  Zie ook : https://www.ninefornews.nl/video-obama-wordt-ondervraagd-area-51-ufos-en-aliens
  Hieruit blijkt dat je kan twijfelen aan de beweegredenen van de buitenaardsen. Waarom hebben ze contact met maar een selecte groep mensen op aarde ?

  12 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   We kennen de waarheid niet. Zelfs niet een fractie van de waarheid. Maar we hebben een vermoeden dat het bijna zeker is dat er zoveel duistere krachten zijn die met elkaar en los van elkaar de vijand vertegenwoordigen van de ontwakende mens. Bedenk dat de moderne mens een mislukt DNA experiment is van verschillende buitenaardse machten. Die buitenaardse machten worden ook wel goden genoemd maar zijn op het morele vlak niets meer dan foute hondenfokkers of fokkers van melkkoeien etc. Met maar een doel… Winst, onderdrukking en macht. De mens moest een slaven ras worden voor het vuile werk zo als het delven van goud. Zelfs het aantal mensenrassen zou wel eens gelijk kunnen zijn aan het aantal buitenaardse knoeiers die elk op hun beurt het kunstje wilde uitproberen… Maar de mens wordt wakker en begint te begrijpen dat de elite die zich het meest raszuiver voelt in feite de vertegenwoordiger van satan is. We vinden het tuig bij de koningshuizen de presidentiele bloedlijnen de illuminatie en het vaticaan en talloze vertakkingen van de geheime genootschappen en pedofiele satanische ringen. HET WORDT NOG EEN LANGE STRIJD !

   18 likes
   • De mens is geen mislukte DNA expement. Het zijn de satnisten die jedat wille geloven.
    Aarde is een levende bibliotheek, gemaakt door verscillende buitenaardsen.

    Lees het boek van Barbara Marciniak: Aarde is levende bibliotheek.

    Satanisten hebben een religie gemaakt dat hun toestaat, mensheid en de Aarde te plunderen, maar dat is iets dat los staat van de oorsprong van de mens.

    2 likes
   • sindsdien de mens op de wered lis, vanaf het begin, zijn en worden wij belaagd door machten en krachten. Vraag is;waarom

    0 likes
  • @JB62 Als je op deze manier aan de haal gaat met uitspraken door ze uit hun context te halen kun je net zo goed woorden van mensen aan elkaar gaan plakken. Is leuk hoor, kun je hele nieuwe zinnen van maken.

   9 likes
   • Je weet toch hoe dat gaat Henk 🙂
    Ik vraag me wel af of de backers hun geld terug krijgen als de 20.000 dollar niet gehaald wordt. Over het algemeen wordt het er wel bij vermeld, maar ik kan het nergens terug vinden. Niet dat ik ga storten, maar het is wel zo netjes als er bij vermeld wordt wat er met het geld gebeurd als ze hun doel niet halen..

    1 likes
  • Maar wat ik me nou altijd afvraag, als ik dit soort artikelen lees, is het volgende… Als wij nou bezocht worden door andere beschavingen, en deze beschavingen liggen soms wel lichtjaren op ons voor qua techniek en ontwikkeling, wie zegt dan dat deze beschavingen een vocabulaire hebben dat overeenkomtsig is met onze vocabulaire? Ik bedoel dus eigenlijk, hoe kunnen zij met ons communiceren of wij met hen, waneer zij misschien wel hele andere woorden gebruiken, dus niet een andere taal maar écht feitelijk andere begrippen hanteren. Misschien is er niet eens één enkel woord in ons vocabulaire dat overeenkomt met één enkel woord, of teken, dat zij hanteren. Hoe is het dan mogelijk dat we ooit een conversatie voeren??

   0 likes
 2. Misschien moeten we het spel eens omdraaien? Ipv te trekken aan overheden om disclosure is het misschien een idee een veel breder draagvlak te creëren onder de bevolking en zo een “zwaardere”stem te kunnen vormen…

  14 likes
 3. Ik heb al heel lang geleden al eens informatie gevonden waaruit blijkt dat de CIA zelf achter de moord op zowel JFK Kennedy, Robert Kennedy,Monroe en King zitten , ik geloof niet zo in die Aliens die daar achter zitten, wel dat er een geheime divisie bestaat die soms de geschiedenis negatief beinvloed door hun ingrijpen en het vermoorden van mensen, in diverse landen gebeurd dat trouwens, ik geloof er ook in dat geheime groepen de schone energie tegenhouden want met de kennis van die energie van Aliens zou de aarde gered kunnen worden en een mooie toekomst kunnen krijgen, ook die krachten houden dit tegen, maar zoals een ander al eerder schreef, hoe kun je dat bewijzen?
  Je kunt allicht eens luisteren naar personen als Linda Moulton Howe, Robert Bob Dean, Clifford Stone en het boek de 12e planeet eens lezen maar zoals altijd blijven er vragen over en veel mysteries!i

  7 likes
 4. JFK moest gewoon dood. Was tegen de oorlog in Vietnam. Had zelf twee broers verloren in WWII. Heeft samen met zijn broer Bobby voorkomen dat er een WWIII uitbrak i.v.m. Cuba. En dat was heel erg jammer voor de Schurken van de oorlogsindustrie en zeker vervelend voor de grootste staalmagnaten in de V.S. de gebroeders Koch, U weet wel…..

  3 likes
 5. Obama heeft heel wat goed te maken door UFO-disclosure te bekrachtigen.

  2 likes
 6. Waarom is het met Ronald Reagen destijds dan niet gelukt?

  2 likes
 7. ..tegengewerkt ..??? zeg maar gerust eerst monddood gemaakt en later om zeep geholpen door een huurmoordenaar.. die door d c i a is geschoold, zo gaat het nog steeds.. alles wat de waarheid IS zal worden tegengewerkt
  kijk maar naar onze eigen heren ( en ook enige e n g e dames) in het kabinet.. die er alles aan zullen doen om de on_derste steen n i e t boven te willen krijgen maar juist de grote rots die alles verzwelgen wil
  Nederland is maar een piepkuiken in het geheel,en de mond is groot maar waar zijn de daden??

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Amerikaanse leger zit achter corona-uitbraak,’ zegt Chinees ministerie. ‘Dit is verbazingwekkend’

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van ...

coronavirus

Ziekenhuizen VS houden rekening met bijna 500.000 doden door coronavirus, onthullen gelekte documenten

Amerikaanse ziekenhuizen bereiden zich voor op miljoenen ...