UFO

“President Kennedy werd tegenwerkt door schaduwmacht die UFO-geheimen verborgen wilde houden”

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Kickstarter is een campagne gestart voor een documentaire over de Amerikaanse oud-president John F. Kennedy en de manier waarop hij werd tegengewerkt door een schaduwmacht die gevoelige informatie over UFO’s verborgen wilde houden.

De maker van de film zegt bewijs te hebben dat Kennedy tijdens de Tweede Wereldoorlog op de hoogte werd gesteld van het bestaan van topgeheime UFO-stukken. Hij stelt bovendien dat JFK werd vermoord omdat hij meerdere keren had geprobeerd toegang te krijgen tot geheime UFO-projecten en –documenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Producent Michael Salla claimt dat ‘Kennedy’s Last Stand’ de eerste documentaire over de moord op JFK zal zijn die vooral gericht is op de goede vriendschap tussen John F. Kennedy en James Forrestal, de eerste Amerikaanse minister van Defensie.

Forrestal zou Kennedy tijdens een reis naar Duitsland in juli 1945 hebben ingelicht over de UFO-kwestie. Tijdens het bezoek zou JFK hebben gezien hoe technologische vernieuwingen die in nazi-Duitsland waren ontwikkeld onder Operatie Paperclip werden overgebracht naar de VS. Forrestal overzag deze geheime operatie.

Dr. Salla wil ook onthullen dat president Kennedy in september 1963 toenadering zocht tot Sovjetleider Nikita Chroestsjov om samen te werken op het vlak van de ruimtevaart, maar ook om topgeheime UFO-stukken met elkaar uit te wisselen.

[PR Urgent News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
9 jaren geleden

Misschien moeten we het spel eens omdraaien? Ipv te trekken aan overheden om disclosure is het misschien een idee een veel breder draagvlak te creëren onder de bevolking en zo een “zwaardere”stem te kunnen vormen…

JB62
JB62
9 jaren geleden

Dat James Forrestal contact had met de buitenaardsen blijkt wel uit het feit dat hij rondgereden en gecontroleerd werd door de buitenaardsen.
James Forrestal kwam tragisch om het leven, toen hij zich gedwongen voelde om zelfmoord te plegen. De schaduwregering wil duidelijk in de schaduw blijven. Waarbij ze het doden van mensen met een andere visie blijkbaar niet schuwen.
Ook de huidige president van Amerika Obama is monddood gemaakt door de buitenaardsen. Kortgeleden zij hij nog in een talkshow “”De aliens laten dat niet toe”.
Zie ook : https://www.ninefornews.nl/video-obama-wordt-ondervraagd-area-51-ufos-en-aliens
Hieruit blijkt dat je kan twijfelen aan de beweegredenen van de buitenaardsen. Waarom hebben ze contact met maar een selecte groep mensen op aarde ?

flardina
flardina
9 jaren geleden

Ik heb al heel lang geleden al eens informatie gevonden waaruit blijkt dat de CIA zelf achter de moord op zowel JFK Kennedy, Robert Kennedy,Monroe en King zitten , ik geloof niet zo in die Aliens die daar achter zitten, wel dat er een geheime divisie bestaat die soms de geschiedenis negatief beinvloed door hun ingrijpen en het vermoorden van mensen, in diverse landen gebeurd dat trouwens, ik geloof er ook in dat geheime groepen de schone energie tegenhouden want met de kennis van die energie van Aliens zou de aarde gered kunnen worden en een mooie toekomst kunnen krijgen, ook die krachten houden dit tegen, maar zoals een ander al eerder schreef, hoe kun je dat bewijzen?
Je kunt allicht eens luisteren naar personen als Linda Moulton Howe, Robert Bob Dean, Clifford Stone en het boek de 12e planeet eens lezen maar zoals altijd blijven er vragen over en veel mysteries!i

luna
luna
9 jaren geleden

..tegengewerkt ..??? zeg maar gerust eerst monddood gemaakt en later om zeep geholpen door een huurmoordenaar.. die door d c i a is geschoold, zo gaat het nog steeds.. alles wat de waarheid IS zal worden tegengewerkt
kijk maar naar onze eigen heren ( en ook enige e n g e dames) in het kabinet.. die er alles aan zullen doen om de on_derste steen n i e t boven te willen krijgen maar juist de grote rots die alles verzwelgen wil
Nederland is maar een piepkuiken in het geheel,en de mond is groot maar waar zijn de daden??

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x