Mens en Dier

Wonderbaby levend gevonden in Argentijns mortuarium

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een te vroeg geboren baby die door artsen was doodverklaard werd 12 uur later levend in een mortuarium in het noordoosten van Argentinië gevonden.

De ouders van de baby wilden haar Luciana Abigail noemen, maar zijn van gedachten veranderd en hebben haar Luz Milagros genoemd. Haar tweede naam is het Spaanse woord voor ‘wonderen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Men stelde vast dat de pasgeborene nog in leven was nadat de moeder eiste het lichaam van haar dochter in het ziekenhuis van de stad Resistencia te mogen zien. Dat zei de Argentijnse staatssecretaris van Volksgezondheid van de provincie Chaco Rafael Sabatinelli tegenover de pers.

Rijp

“Ik ging ’s avonds met mijn man naar de plaats van het kleine kistje. Een man wrikte het open. Plotseling hoorde ik een zacht gejammer. Ze was bedekt door iets wat leek op rijp,” vertelde moeder Analia Bouter aan de lokale pers.

Sabatinelli zei dat een onderzoek is gestart om vast te stellen wie verantwoordelijk is voor de fout. Vijf medewerkers van het ziekenhuis, waaronder artsen en verpleegkundigen, zijn in afwachting van de onderzoeksresultaten op non-actief gezet.

Zes maanden

“De baby is ernstig ziek en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis,” zei de regeringsfunctionaris. Hij legde uit dat het kindje al na zes maanden was geboren en slechts 800 gram woog. De ouders wachten nu op een geboortecertificaat. Wel hebben ze een bewijs van overlijden.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x